Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Visi Leipcigas rezervisti šobrīd būtu Totenhemas pamatsastāvā"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Morinju: "Visi Leipcigas rezervisti šobrīd būtu Totenhemas pamatsastāvā"
Žuzē Morinju. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas kluba Totenhemas "Hotspur" galvenais treneris Žuzē Morinju pēc komandas izstāšanās no UEFA Čempionu līgas atzinis, ka vienībai atlikušajā sezonas daļā būs ļoti grūti cīnīties par atgriešanos Eiropas prestižākajā klubu turnīrā.

"Tas ir acīmredzams, ka vājā spēle lielākoties rodas no problēmām sastāva ziņā. Leipciga šovakar laukumā bija pārāka teju visās komponentēs un uzvarēja pelnīti. Visi Leipcigas rezervisti šobrīd spēlētu Totenhemas pamatsastāvā - domāju, ka tas izsaka ļoti daudz," pēc 0:3 zaudējuma atbildes spēlē un 0:4 divu spēļu summā pret "RB Leipzig" atzina portugāļu treneris.

Viņš piebilda: "Es domāju, ka jebkura no pasaules labākajām komandām piedzīvotu milzīgas grūtības, ja no tās izkristu pieci seši labākie spēlētāju. Domāju, ka līdz nākamajai sezonai mūsu sniegums krietni uzlabosies - šovakar mūsu sniegumā redzēju daudz kļūdu, taču nedomāju, ka kāda komanda pasaulē spētu izvairīties no kļūdām, ja vairāki līderi būtu traumēti trīs līdz četrus mēnešus."

Pēdējās sešās spēlēs piecus zaudējumus piedzīvojusī Totenhema premjerlīgas 30. kārtas spēlē uzņems lielisku formu uzņēmušo Mančestras "United". Morinju par gaidāmo dueli neizrādīja optimistiskas cerības, taču pauda viedokli, ka viņa padotie parādīs raksturu un stāsies pretī pat par spīti lielajām sastāva problēmām.

Tāpat portugāļu speciālists atzina, ka lai arī "Hotspur" būs grūti cīnīties par atgriešanos Čempionu līgā [Totenhema deviņas kārtas līdz premjerlīgas turnīra noslēgumam ar 41 punktu ir astotā - aut. piez.], tomēr izstāšanās Čempionu līgas astotdaļfinālā komandai, iespējams, nākšot par labu.

Savukārt Totenhemas "Hotspur" futbolists Dele Alli pēc bezierunu zaudējuma Leipcigā atvainojās savas komandas līdzjutējiem, paškritiski izsakoties, ka komanda neesot parādījusi vajadzīgo cīņassparu un mentalitāti, lai tā būtu pelnījusi uzvaru.

Saprotams, ka krietni optimistiskāka noskaņa valdīja Bergamo "Atalanta" nometnē, koronavīrusa īpaši skartā Itālijas reģiona komandai viesos ar 4:3 tukšu tribīņu priekšā pārspējot "Valencia" un divu spēļu summā triumfējot ar 8:4.

Visu četru "Atalanta" vārtu guvumu autors slovēnis Josips Iličičs atzina, ka bijis svarīgi iepriecināt karantīnas zonā palikušos Bergamo pilsētas iedzīvotājus, kam nav bijusi iespēja doties komandu atbalstīt uz Spāniju. Tāpat Iličičs komentēja to, ka "Atalanta" spēju griesti noteikti neesot Čempionu līgas pirmais astoņnieks.

Izmantotie avoti:
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2020-03-11 13:11, pirms 4 gadiem
Latvijā !!! Morinju varētu vadīt Latvijas izlasi futbolā.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-11 13:37, pirms 4 gadiem
>crosbjs87
Par viņa algu varētu Lativjā stadionu uzcelt!

     [+] [-]

, 2020-03-11 14:47, pirms 4 gadiem
Yvon Mvogo Mourinjo prāt ir labāks par Lorisu.
Šībernieks

     [+] [-]

, 2020-03-11 15:38, pirms 4 gadiem
Nu, lazarete jau pamatīga, ar dziļu soliņi arī Spurs nekad nav bijuši slaveni. Likumsakarīgs iznākums