Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss un Vestbrūks - NBA nedēļas izcilnieki

Džeimss un Vestbrūks - NBA nedēļas izcilnieki
Lebrons Džeimss
Foto: AFP/Scanpix

Maiami "Heat" līderis Lebrons Džeimss un Oklahomsitijas "Thunder" saspēles vadītājs Rasels Vestbrūks atzīti par aizvadīto septiņu dienu labākajiem Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētājiem.

Džeimss palīdzēja Maiami pagājušajā nedēļā četrās spēlēs izcīnīt četras uzvaras. Visos četros mačos Džeimss guva 30 vai vairāk punktus, vidēji izceļoties ar gūtiem 31,3 punktiem. Jau piecos mačos pēc kārtas pagājušās sezonas MVP guvis vismaz 30 punktus, tādējādi uzstādot jaunu "Heat" rekordu. Metienus basketbolists realizēja ar augstu precizitāti - 73,8%.

Nevienā pagājušās nedēļas spēlē Džeimss neizcēlās ar "double-double", bet mačā pret Šarlotes "Bobcats" guva 31 punktu, kā arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Nedēļu basketbolists noslēdza ar gūtiem 32 punktiem pret Losandželosas "Lakers".

Arī "Thunder" un Vestbrūks iepriekšējo septiņu dienu laikā nepiedzīvoja zaudējuma rūgtumu - izcīnītas uzvaras visās četrās spēlēs. Vestbrūks bija viens no galvenajiem uzvaru kaldinātājiem, vidēji gūstot 21,8 punktus. Nevienā no četrām spēlēm basketbolists laukumā nepavadīja vairāk par 30 minūtēm.

Rezultatīvākās spēles Vestbrūkam bija pret Dalasas "Mavericks" un Fīniksas "Suns" - abās tika gūti 24 punkti. Interesanti, ka visās pagājušās nedēļas spēlēs Vestbrūks realizēja tieši astoņus metienus no spēles.

Basketbolisti, kuri pretendēja uz nedēļas labāko spēlētāju titulu: Kevins Gārnets un Pols Pīrss (abi "Celtics"), Džeimss Hārdens ("Rockets"), Deivids Vests ("Pacers"), Greiviss Vaskezs ("Hornets"), Kevins Durents ("Thunder"), Tonijs Pārkers ("Spurs"), Rudijs Gejs ("Raptors") un Martels Vebsters ("Wizards").

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-11 22:27, pirms 11 gadiem
Negribas kasīties, bet šitā regulārā kļūda sāk apnikt - nav Vestbrūks, bet gan Vestbruks. SC laikam ir vienīgā lapele, kas vēl to nav apjēgusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-12 00:41, pirms 11 gadiem
James šobrīd fenomenāls, cerams ka tā turpinās (nu tik izcili protams ne, bet tuvu) playoffos

  +1 [+] [-]

, 2013-02-14 15:49, pirms 11 gadiem
b*ļe kāda starpība?
ko var pie sīkumiem piesieties.
Mixes rakstīja: Negribas kasīties, bet šitā regulārā kļūda sāk apnikt - nav Vestbrūks, bet gan Vestbruks. SC laikam ir vienīgā lapele, kas vēl to nav apjēgusi.