Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs spēlē maz, Durents atgriežas "Nets" zaudējumā pret "Thunder"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Kurucs spēlē maz, Durents atgriežas "Nets" zaudējumā pret "Thunder"
Kevins Durents. Foto:USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" šonakt piedzīvoja sesto zaudējumu. Šoreiz nācās atzīt Oklahomsitijas "Thunder" pārākumu (116:129). Pēc trīs spēļu izlaišanas laukumā atgriezās Kevins Durents, bet Kurucam šajā spēlē divās minūtēs divas rezultatīvas piespēles.

Rodions Kurucs laukumā tika sūtīts nedaudz vairāk kā divas minūtes pirms spēles beigām. Šajā laikā latvietis metienus neizdarīja, tomēr atdeva divus rezultatīvas piespēles.

Pēc trīs spēļu izlaišanas Covid-19 inficētā kontaktpersonas statusa dēļ Kevins Durents atgriezās "Nets" sastāvā, kurai šonakt palīdzēt personisku iemeslu dēļ nevarēja Kairijs Ērvings. "Thunder" jaunajam un nepieredzējušajam sastāvam uzvaru šajā mačā neparedzēja. "Nets" favorītes statusu pierādīja pirmajā puslaikā. Pirmo ceturtdaļu Bruklina uzvarēja ar plus 12, bet, dodoties puslaika pārtraukumā, pārsvars saruku līdz plus seši. Otrajā ceturtdaļā "Thunder" spēja arī izlīdzināt rezultātu, tomēr "Nets" otrās ceturtdaļas noslēgums padevās veiksmīgāks. Dodoties puslaika pārtraukumā Durents bija guvis 15 punktus, bet "Thunder" rindās Šejam Gildžesam Aleksandram bija 18 gūtie punkti.

Vēl trešās ceturtdaļas vidusdaļā vadībā atradās "Nets", bet pēc tam viesi no Oklahomsitijas šokēja Kuruca pārstāvēto komandu. "Thunder" spēlētāji veica izrāvienu 25:7 un trešo ceturtdaļu noslēdza jau būdama vadībā – 94:81. Mača noslēdzošajā ceturtdaļā bija vērojams rezultatīvs sniegums, tomēr "Thunder" spēja noturēt pārsvaru un izcīnīja uzvaru šajā mačā. Šī bija "Thunder" trešā uzvara pēc kārtas šosezon. Interesants arī fakts, ka "Nets" piedzīvojusi zaudējumu pret "Thunder" jau piekto reizi pēc kārtas. Oklahomsitijas "Thunder" maču noslēdza ar teicamu realizācijas procentu no spēles – "Nets" grozā tā raidīja 49 no 90 metieniem jeb 54.4%.

Rezultatīvākais un labākais spēlētājs "Thunder" vienībā bija Šejs Gildžess Aleksandrs, kurš 36 minūtēs guva 31 punktu, savāca sešas atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.Hamidu Diallo pievienoja 25 punktus. Durents atgriezās ar 36 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām jeb double-double, bet Keriss Leverts 36 minūtēs guva 21 punktu un atdeva sešas rezultatīvās piespēles.

Nākamo spēli "Nets" aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad tiksies ar Nikolā Jokiču un Denveras "Nuggets".

  +2 [+] [-]

, 2021-01-11 07:11, pirms 3 gadiem
Nets steidzami vajag spēlētāju rotāciju pamainīt - citādi būs auzas!

  +3 [+] [-]

, 2021-01-11 07:36, pirms 3 gadiem
Virsrakstā vajadzēja, ka Kurucam labākais +/- 😂 - vienīgajam +1😃

  +3 [+] [-]

, 2021-01-11 07:49, pirms 3 gadiem
Virsrakstā "Durents", tālāk "Durants"... Varbūt vienkārši jāraksta pareizi - DURANTS? Ne vienmēr "a" burts izrunāsies kā "e".

     [+] [-]

, 2021-01-11 08:22, pirms 3 gadiem
Bet Rodions malacis. Drošvien ģērbtuvēs ir komandas motoriņš, kas uztur kaujiniecisku noskaņojumu. Tā teikt, spēj saliedēt komandu un tiek galā ar Kairija raksturu.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-11 08:42, pirms 3 gadiem
Jomajo OKC jau ir 5-4..
Liekas +/- viņi jau ir izcīnījuši 50% no savās visas sezonas uzvarām.Viņiem lika 10-15 uzvaras sezonā
Beigās vēl noflipos Hilu/Horfordu un dabūs extra pikus

  +1 [+] [-]

, 2021-01-11 09:02, pirms 3 gadiem
Nesaprotu tos cilvēkus, kuri fano par Kyrie, viņš ir ļoti pastulbs galvā. Tie instagram posti, nespēlēšana "iekšējā protesta dēļ". 33,5 miljoni, sezonā bet čalis atrod jebkuru mazāko argumentu neiet uz darbu.
Nets tika saukti kā favorīti pirms sezonas, bet tur nekas nebūs, jo sastāvs (soliņš) ir īss un katra nākamā spēle ir pārsteigums skatītājam, nezinot ko sagaidīt.

     [+] [-]

, 2021-01-11 13:15, pirms 3 gadiem
fagcentrs rakstīja: Virsrakstā "Durents", tālāk "Durants"... Varbūt vienkārši jāraksta pareizi - DURANTS? Ne vienmēr "a" burts izrunāsies kā "e".
Pareizāk tad jau Djurāns.