Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

''Zemgale/LLU'' turpina uzvarēt, Koba ''Kurbadā'' sāk ar vārtiem

Krišs Upenieks

''Zemgale/LLU'' turpina uzvarēt, Koba ''Kurbadā'' sāk ar vārtiem
Haralds Vasiļjevs
Foto: Austris Auziņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Latvijas hokeja čempionātā regulārās sezonas ietvaros šodien aizvadītas trīs spēles, kurās pie uzvarām tika ''Zemgale/LLU'', ''Kurbads'' un ''Prizma''.

''Zemgale/LLU'' Latvijas čempionātā izcīnīja jau desmito uzvaru pēc kārtas, bet, ieskaitot divus panākumus Latvijas kausa ceturtdaļfinālā, 9:1 panākums pret ''Pārdaugavu'' Haralda Vasiļjeva trenētajai komandai bija jau 12. uzvara pēc kārtas. Pret čempionāta pastarīti 2:0 pārsvaru jelgavnieki ieguva jau nepilnās 20 minūtēs, bet vienīgos vārtus ielaida sešas sekundes pirms otrā perioda beigām. Ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās iepriekšējā mēneša labākais spēlētājs Niklāvs Birovs.

''Kurbada'' sastāvā ar gūtiem vārtiem jau pirmajā periodā pret ''Liepāju'' debitēja uzbrucējs Koba Jass. Tas gan nebija vienīgais, ar ko Koba izcēlās - otrajā un trešajā periodā Jass nopelnīja pa noraidījumam, tiesa, liepājnieki nevienu no iespējām neizmantoja, un Jass atdeva rezultatīvu piespēli ceturtajos vārtos (4:1). Otrā perioda vidusdaļā Kārlis Ozoliņš panāca 1:1, bet izšķirošie bija divi ''Kurbada'' vārti vairākumā 34. un 39. minūtē, bet galarezultātā ''Kurbads'' viesos uzvarēja ar 4:2. 1+1 arī Aleksandram Macijevskim.

Rīgas komandu cīņā no sestās vietas izrāpties spēja ''Prizma'', kas ar 5:4 pieveica enerģisko ''Rīgas'' komandu. Mača pirmajā periodā nepilnu desmit minūšu laikā ''Rīga'' bija ieguvusi 3:0 pārsvaru, bet 56. minūtē lielajā skaitliskajā vairākumā Edgars Apelis ''Prizmai'' jau sniedza divu vārtu pārsvaru (5:3). Izskaņā Oļegs Šišļaņņikovs vienus vārtus atguva, bet ''Prizma'' spēja nosargāt uzvaru. Divi vārti uzvarētāju sastāvā Apelim un Kristapam Riekstiņam, bet Sandis Grīnbergs atdeva četras rezultatīvas piespēles. ''Rīgas'' pieredzējušākais spēlētājas Renārs Undelis iekrāja 1+2.

Turnīra tabulas pirmajā vietā joprojām atrodas ''Zemgale/LLU'', kas 20 spēlēs iekrājusi 47 punktus. ''Mogo'' 18 spēlēs ir 42 punkti, bet ''Kurbadam'' viena aizvadīta spēle mazāk nekā līderei un 41 punkts.

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

  +1 [+] [-]

, 2016-12-10 21:31, pirms 7 gadiem
Liepāja- Kurbads bija laba spēle, daudz skatītāju līdz ar to lāču pasākumu... bet nu jā, pārāk jau labs Kurbads priekš Liepājas un es joprojām neesmu pārliecināts, ka liepājnieku septiņpadsmitgadīgais vārtsargs ir gatavs lielajai komandai..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-10 23:03, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Īstenībā no tā Kurbada,ar tādu sastāvu nekā nav,Liepājai pat piederēja pārsvars,jā Kurbadam vairākuma divas maiņas ir labas,kas arī noteica galarezultātu,bet vienādos sastāvos Liepāja nebija sliktāka.
Nu bet neteikšu, ka Kurbads arī izskatījās, ka baigi izliktos... Liepāja spēlēja ar lielu entuziasmu un pat ar to visu 2:4 zaudēja diezgan bezcerīgi... Un tā jau visu laiku ir Liepājas problēma, arī Kontinentālajā kausā viņi angļus pārmētāja, bet zaudēja 1:3... Pie tam viņu jaunais vārtsargs Čmutovs- nu, podus nesagāza, bet pēc nākamā Irbes arī neizskatījās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-11 01:23, pirms 7 gadiem
Un, diemžēl, Kurbads arī šogad nebūs čempions. Labākajā gadījumā kārtējais sudrabs jeb bronza. Zemgale paņems zeltu. Liepāja cīnīsies par bronzu...bet vai šogad būs, grūti pateikt. Galvenais, lai ir spraigas spēles, lai komandas uzvar tīrā, godīgā spēlē bez tiesnešu palīdzības.