Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Mogo" sāk čempionātu ar graujošu uzvaru Jelgavā

Andrejs Siliņš

"Mogo" sāk čempionātu ar graujošu uzvaru Jelgavā
Elvis Želubovskis
Foto: HK "Mogo"

Pirmo spēli jaunajā Latvijas hokeja čempionāta sezonā sestdien aizvadīja 2015. gada Latvijas čempione "Mogo", kas viesos Jelgavā ar rezultātu 7:2 pārliecinoši pārspēja "Zemgali/LLU". Pirmo uzvaru sezonā izcīnīja pašreizējā čempione "Liepāja", bet "Kurbads" tika jau pie otrā panākuma.

"Mogo" Latvijas čempionātā debitēja 2014. gadā un jau pirmajā sezonā izcīnīja čempiontitulu, bet pagājušajā sezonā pusfinālā piekāpās "Kurbadam". Jauno sezonu "Mogo" sāka šodien Jelgavā, tiekoties ar Haralda Vasiļjeva trenēto "Zemgali/LLU".

Pirms pēdējās trešdaļas tablo vēstīja tikai 3:1 par labu viesiem, tomēr noslēdzošajās divdesmit minūtēs rīdzinieki guva četrus bezatbildes vārtus, svinot pārliecinošu panākumu visā mačā ar 7:2. Elviss Želubovskis izcēlās ar "hat-trick", bet pa vieniem vārtiem "Mogo" labā guva Rustams Begovs, Juris Ziemiņš, Andrejs Smirnovs un Edgars Kurmis, savukārt divas piespēles Vladimira Mamonova rēķinā.

Čempione "Liepāja" izcīnīja pirmo uzvaru sezonā, ar 7:2 mājās pieveicot "Pārdaugavu". Divus vārtus uzvarētāju labā guva Egils Kalns un Imants Ļeščovs, bet pa vieniem pievienoja Leonards Rimjāns, Māris Diļevka un Martins Lavrovs.

Liepājnieku pāridarītāja sezonas atklāšanas mačā "Kurbads" šodien izcīnīja savu otro panākumu sezonā, izbraukumā ar 5:3 apspēlējot "Prizmu". Uzvarētājiem vārtus guva Bruno Zabis, kuram arī divas piespēles, Juris Štāls, Rihards Remiņš, Edgars Lipsbergs un Sandis Zolmanis, bet ar divām piespēlēm izcēlās Toms Hartmanis. Zaudētājiem divus vārtus iemeta Oskars Batņa.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-09-11 00:03, pirms 8 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Amatieru līmenis, šodien uzvar graujoši, rīt jau zaudēs graujoši. Pretīgs hokejs. Līmenis anomāli zems. Nav tālu no sētas dīķa līmeņa.
Nu bet kaut kur tacu tiem HK Riga paaraugusajiem MHL flopiem ir jaaspeelee! Tam jau tas LV cempis domaats! Taada nu luuk ir dizenaa Riigas Dinamo pienesums uz Latvijas cempi!
Slēpts komentārs: Nemiroff

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 00:40, pirms 8 gadiem
Zems limenis lai šādi d.rstu Jenot un Nemiroff

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 02:00, pirms 8 gadiem
Nemiroff rakstīja: Tas līmenis ir ļoti zems, pilnīgi un galīgi amatieru līmenis. Tādā ziņā Dinamo skatīties ir acīm tīkami, lai arī zaudē, bet tomēr skatāms, brīžiem. Ziemas turnīros kāds provinces puika(fūres šoferis/zemnieks) mierīgi varētu tikt pie teikšanas LV čempī, bet sistēma ir vāja un talanti pazūd, netiek pat atklāti.
nu come on, redzēju Liepāja vs Kurbadu... nu protams, ka ar Dinamo tas līmenis salīdzinot ir zems un tāds viņš arī būs, domājiet loģiski! Pat NHL draftēts jaunais un point per game Kanādas juniors tāds kā Dzierkals Dinamo būtu 4. maiņā kapājot 8 minūtes pa spēli...

Bet pašas top komandas šajā LČ sen nav bijušas tik stipras kā tagad. No laikiem, kad BAČ izbeidzās. Tagad jau kaut kas līdzīgs normālam čempim sāk rasties, nevis pusaudžu un veterānu čempim

  -1 [+] [-]

, 2016-09-11 02:07, pirms 8 gadiem
Arī no ''slavenā'' HK Rīga 2000, kad radās RD uz KHL paņēma, ja nemaldos, vienu maiņu vai kaut kā tā. Un viss. Un ne jau lai tā būtu 1. maiņa, gluži otrādi...

     [+] [-]

, 2016-09-11 02:28, pirms 8 gadiem
tas pats dinamo....
Klubs kuru velk legionaari un uz vienas rokas pirkstiem saskaitaami latvieshi, paareejie aarzemju zemo liigu shpiileri vai LČ

  +2 [+] [-]

, 2016-09-11 10:11, pirms 8 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Arī no ''slavenā'' HK Rīga 2000, kad radās RD uz KHL paņēma, ja nemaldos, vienu maiņu vai kaut kā tā. Un viss. Un ne jau lai tā būtu 1. maiņa, gluži otrādi...
Švaki tev ar atmiņu. Ankipāns no R2000 tieši RD pirmajā maiņā arī spēlēja, kopā ar Hossu. Tāpat Galviņš un Sotnieks jau tad nebija pēdējie aizsargi RD sastāvā.

Vēl bez pieminētajiem RD pirmajā sezonā no R2000 spēlēja arī A.Bērziņš, Saviels, Hartmanis, M.Širokovs, Meija un Štāls. Kāds visu sezonu, kāds tikai dažas spēles.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 10:14, pirms 8 gadiem
Par vakardienu runājot - Volvo hallē bija Lūsiņa lielā diena. Kurbadam iespēju bija krietni vairāk un tas ir Lūsiņa nopelns, ka rezultāts turējās līdzīgs.