Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Džokovičs slavē Kirjosu: "Nebiju domājis, ka kādreiz teikšu ko jauku par tevi"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Džokovičs slavē Kirjosu: "Nebiju domājis, ka kādreiz teikšu ko jauku par tevi"
Niks Kirjoss un Novāks Džokovičs pēc fināla. Foto: IMAGO/Colorsport/Scanpix

Ar Novāka Džokoviča (ATP 3.) uzvaru četros setos (4:6, 6:3, 6:4 un 7:6 (3)) pār Niku Kirjosu (ATP 40.) noslēdzies Vimbldonas tenisa turnīrs. Pēc izcīnītās uzvaras serbs uzteica savu pretinieku, apstiprinot, ka tagad abu draudzību var dēvēt par bromance.

"Nik, zinu, ka tu būsi atpakaļ - ne tikai Vimbldonā, bet finālos vispār," pretiniekam uzslavas veltīja Novāks Džokovičs, kurš leģendārajā zālāja seguma "Grand Slam" turnīrā triumfēja septīto reizi karjerā. "Zinu, ka pēc šāda zaudējuma ir grūti atrast mierinājuma vārdus. Tu pierādīji, kāpēc esi pelnījis būt viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē, īpaši uz šī seguma."

Skandalozajam austrālietim šis bija pirmais "Grand Slam" fināls karjerā. "Esmu drošs, ka arvien vairāk redzēsim tevi "Grand Slam" turnīru vēlākajās stadijās. Nekad nebiju domājis, ka kādreiz teikšu ko jauku par tevi, ņemot vērā mūsu attiecības. Labi, tagad šis oficiāli ir bromance," ar smaidu teica Džokovičs, atsaucoties uz abu tenisistu nesaskaņām un savstarpēju kritiku pagātnē.

Niks Kirjoss, kurš Vimbldonā savām spēlēm piesaistīja daudz acu pāru ne tikai snieguma, bet arī savas personības dēļ, aktīvi runājot gan ar tiesnešiem un neslēpjot savas emocijas, pēc turnīra atzina, ka šobrīd par nākamajiem fināliem vēl nedomā: "Esmu ļoti noguris. Nemelošu - viņš spēlē nedaudz kā dievs. Manuprāt, es nospēlēju labi."

Austrālijas tenisists arī salīga mieru ar spēļu apkalpojošo personālu, pateicoties par aizvadītajām spēlēm. "Visiem bumbiņu padevējiem, līnijtiesnešiem - zinu, ka mums ir sarežģītas attiecības - paldies, ka izturējāt man līdzi. Un arī publika bija lieliska," teica Kirjoss.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/tennis/ne...