Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Žoltoka balvu kā OHL sezonas labākais uzbrucējs iegūst Jekimovs

Rolands Eliņš

Žoltoka balvu kā OHL sezonas labākais uzbrucējs iegūst Jekimovs
Roberts Jekimovs. Foto: hkzemgale.lv

"Optibet" hokeja līga šosezon par labāko uzbrucēju atzinusi "Zemgale/LLU" spēlētāju Robertu Jekimovu, kuram tiks pasniegta jaunieviestā balva, kas nosaukta Sergeja Žoltoka vārdā.

"Roberts ar savu izdomas bagāto uzbrukuma arsenālu bija viens no būtiskākajiem faktoriem Jelgavas komandas dominancē regulārajā sezonā," vēstīts līgas paziņojumā, atzīstot Jekimovu par sezonas labāko uzbrucēju.

Jekimovs šosezon guva 20 vārtus un veica 26 rezultatīvas piespēles, sekmējot savas komandas uzvaru regulārā čempionātā. 31 gadu vecais spēlētājs piedalījās 31 spēlē, vidēji mačā gūstot gandrīz 1.5 punktus. Sakrāto punktu skaita ziņā Jekimovs bija otrajā vietā līgā, piekāpjoties tikai savam komandas biedram Kirilam Tambijevam.

Par savu sniegumu viņš tiks apbalvots ar Sergeja Žoltoka balvu, kas nosaukta par godu ilggadējam Latvijas izlases un NHL uzbrucējam, kura mūžs diemžēl aprāvās pāragri. Tā ir daļa no LHF jaunieviestās tradīcijas, valsts čempionāta labākos spēlētājus apbalvot ar balvām, kas nosauktas par godu Latvijas hokeja leģendām. Pirms dažām dienām OHL pavēstīja, ka Elmāra Baura vārdā nosaukto balvu kā čempionāta rezultatīvākais spēlētājs iegūs Tambijevs.

Jekimovam šī bija atgriešanās sezona Latvijas čempionātā, kurā viņš iepriekš bija nedaudz uzspēlējis 2015. gadā, bet pirms tam tikai savas karjeras sākumā. Pēc tam Jekimovs vairākas sezonas aizvadīja Somijā, pēc tam izmēģināja spēkus KHL, kur gan nospēlēja tikai divus mačus, bet pēc tam dažas sezonas aizvadīja Dānijas un Francijas līgās.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/optibethok...

     [+] [-]

, 2021-04-10 19:48, pirms 3 gadiem
Kaut kā, negribas piekrist.

     [+] [-]

, 2021-04-10 19:54, pirms 3 gadiem
kreesls rakstīja: Kaut kā, negribas piekrist.
a kurš ir Tavs favorīts?

     [+] [-]

, 2021-04-10 20:40, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: a kurš ir Tavs favorīts?
Tambijevs