Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Daugavpils "Daugava" pārspēj viesus no Jūrmalas

Egils Broks
Egils Broks
SMScredit.lv Virslīgas spēlē Daugavpils „Daugava” ar 2:0 pieveica „Jūrmalu”, gūstot savu pirmo uzvaru Virslīgā šosezon. Vārtus guva Jevgeņijs Kosmačovs un Andrejs Arlašins, bet "Daugavu" mazākumā mača izskaņā atstāja Murads Guseinovs.
Vērtējums: +2

  +1 [+] [-]

, 2014-04-10 14:24, pirms 10 gadiem
1:51 Nr 17 vnk lielisks, vinjam pat teksta tieshraidee raxtiits Position: unknown! Taa vien izskataas ka Hektors arii nesaprot ko dariit uz laukuma, fiktiivaa machaa!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-10 22:09, pirms 10 gadiem
Jūrmalas aizsardzība jau tā traģiska un Labuts vēl peldēja. Nav brīnums, ka Koņevs neapmierināts. Negribas runāt par toto, ne-toto, bet Halvitova - Labuta epizode tikai parāda, ka komandā nav saliedētības. Tāda sajūta, ka leģionāri domā, ka ir baigie stāri un nespēlē uz 100% (protams, ja tam nav citu iemeslu). Bet tad, lai apliecina savu "stāru statusu" laukumā, jo bez Huanmas neviens golus vēl nav guvis un arī šeit kombinē, kombinē, bet, kā jāsit pa vārtiem, tā aste starp kājām.