Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzs par sadarbību ar Tibodo: "Vienalga, kur atrodamies, vienmēr cenšamies uzvarēt"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Rouzs par sadarbību ar Tibodo: "Vienalga, kur atrodamies, vienmēr cenšamies uzvarēt"
Deriks Rouzs. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Ņujorkas "Knicks" aizvadīja maču pret Maiami "Heat", piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 96:98. Šī bija Derika Rouza atgriešanās spēle "Knicks" sastāvā.

Saspēles vadītājs laukumā pavadīja 20 minūtes, gūstot 14 punktus. Rouzam šī bija atgriešanās Ņujorkas sastāvā, jo jau iepriekš viņš pārstāvēja "Knicks", kad bija Kristapa Porziņģa komandas biedrs. Interesanti, ka Derika un pašreizējā kluba galvenā trenera Tibodo ceļi krustojušies jau vairākkārt - vispirms Čikāgas "Bulls", vēlāk arī Minesotas "Timberwolves". "Starp mums izveidojusies ļoti laba ķīmija. Manuprāt, mūs satuvina tieši tas, ka ar katru dienu arvien vairāk cenšamies izprast basketbolu. Pastāv daudz iespēju, kā uzlabot savu un komandas sniegumu. Nav svarīgi, kādā komandā atrodamies, vienmēr cenšamies uzvarēt," Rouzs izteicās par savu nu jau ilggadējo sadarbību ar Timu Tibodo.

Šis darījums radīja bažas par debitanta Imanuela Kviklija spēles laika samazināšanos."Mēs esam līdzīgi. Ir ļoti maz debitantu, kuriem tiktu pievērsta tik liela uzmanība. Tas padarīs viņu par labāku spēlētāju. Pats galvenais, Imanuels vienmēr ieklausās. Tas nozīmē, ka progress būs neizbēgams," par 2020. gada drafta 25. numuru izteicās Rouzs. Kviklijam šajā sezonā 22 spēlēs vidēji gūti 11.8 punkti.

Rouzs iepriekš pārstāvēja Detroitas "Pistons", kas ieņem pēdējo vietu Austrumos. Savukārt uz Detroitu devās Deniss Smits, kuram tā arī neizdevās iespēlēties Ņujorkas sastāvā. "Knicks" ar 11 uzvarām un 15 zaudējumiem atrodas devītajā vietā Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...