Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāna un Pasečņika ''Wizards'' par trešo uzvaru pret ''Heat'', Mavs uzņems ''Magic''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bertāna un Pasečņika ''Wizards'' par trešo uzvaru pret ''Heat'', Mavs uzņems ''Magic''
Dāvis Bertāns (no labās) mačā pret Bostonas ''Celtics''. Foto: EPA/Scanpix

Naktī uz svētdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) tiks aizvadītas astoņas spēles. Plkst. 2:00 pēc Latvijas laika Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika Vašingtonas ''Wizards'' uzņems pagājušās sezonas finālisti Maiami ''Heat'', bet 3:30 vēl bez Kristapa Porziņģa Dalasas ''Mavericks'' cīnīsies pret veiksmīgi sezonu uzsākušo Orlando ''Magic''.

Plkst. 2:00 naktī pēc Latvijas laika pēc trešās uzvaras sezonā dosies Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards'', kas savā laukumā uzņems Džimiju Batleru un pagājušās sezonas finālisti Maiami ''Heat''. ''Wizards'' šī būs otrā spēle divās dienās - iepriekšējā naktī piedzīvots kārtējais zaudējums, kad ar 107:116 piekāpās Bostonas ''Celtics''. Arī ''Heat'' sezonu nav uzsākusi pārliecinoši - tikai trīs uzvaras septiņos mačos. Sniegums jāuzlabo pēc iespējas drīzāk, pauž šobrīd rezultatīvākais Maiami spēlētājs Bems Adebajo. ''Esam punktā, kad šis jāatrisina, kamēr nav par vēlu. Nevēlamies izveidot ieradumu, kad domājam - ja šo neuzvaram, uzvarēsim nākamo. Tādā gadījumā attapsimies labākajā gadījumā astotajā vietā,'' pauž spēka uzbrucējs. ''Wizards'' rindās spēlē pašreiz līgas rezultatīvākais basketbolists Bredlijs Bīls, kurš pirmo astoņu maču laikā vidēji guvis 34.3 punktus, kamēr jaunais komandas biedrs Rasels Vestbruks izcēlies ar 20.5 punktiem, 10.7 atlēkušajām bumbām un 11.8 rezultatīvām piespēlēm. Pēdējos mačos sniegumu uzlabojis arī Dāvis Bertāns, vairākkārtīgi gūstot vairāk par 10 punktiem spēlē. Līdz šim komandu iegāzusi darbība aizsardzībā. ''Esmu dusmīgs. Neskaitu savus karjeras rekordus, ja tajos mačos zaudējam. Vēlos uzvarēt, saprotiet? Citreiz tas var likt man iemest 50 vai 60 punktus, taču darīšu visu, lai uzvarētu,'' neapmierināts ar komandas sniegumu ir vienības līderis.

Plkst. 3:30 pēc Latvijas laika Dalasas ''Mavericks'' vēl bez Kristapa Porziņģa savā laukumā uzņems lieliski sezonu uzsākušo Orlando ''Magic''. Pēdējā mačā ''Magic'' zaudēja vienu no komandas līderiem - Markelu Fulcu, kurš pārplēsa ceļgala krusteniskās saites. Visticamāk, muguras savainojuma dēļ maču izlaidīs arī Evans Furnjē, kamēr atgriezīsies Ārons Gordons. Tikmēr Dalasas sniegums pirmajās cīņās lielā mērā bijis atkarīgs no līdera Luka Dončiča. Pagaidām astoņos mačos komanda uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm. ''Mavericks'' skāris Covid19 vīruss un šajā spēlē nepiedalīsies Dorians Finnijs-Smits, Džošs Ričardsons un Džeilens Brunsons, no kuriem viens ir inficējies ar vīrusu. No pēdējām abu komandu savstarpējām 17 spēlēm 13 reizes uzvarējusi Dalasa. ''Sezonas sākums mums bija lēns, nespēlējām savā ritmā. Esam nedaudz iespēlējušies,'' pirms cīņas izteicās ''Mavericks'' galvenais treneris Riks Kārlails.

Šobrīd neskaidrība valda ap šī vakara agro maču starp Filadelfijas ''76ers'' un Denveras ''Nuggets'', kas paredzēta plkst. 22:00. Mača laikā pret ''Nets'' tika uzzināts, ka pozitīvas analīzes bijušas traumētajam Setam Karijam. Filadelfijas "76ers" vēlāk publicēja trūkstošo spēlētāju sarakstu: pret Denveras "Nuggets" nespēlēs Karijs, savainotie Maiks Skots un Furkans Korkmazs, kā arī Terenss Fērgusons (personisku iemeslu dēļ), bet kontaktpersonas statusa dēļ zem jautājuma zīmes ir septiņi basketbolisti – Embīds, Denijs Grīns, Tobaiess Heriss, Šeiks Miltons, Vensāns Puarjē, Pols Rīds un Matiss Taibuls. Līdz ar to pašlaik "76ers" rīcībā ir tikai seši spēlētāji – Bens Simonss, Dvaits Hovards, Tonijs Bredlijs, Tairīzs Maksijs, Aizeja Džo un Dakota Matiass. Lai spēle pret "Nuggets" netiktu pārcelta, "76ers" vajadzīgi vismaz astoņi basketbolisti. Šobrīd komanda gaida NBA lēmumu, kas bijis pozitīvs. ''76ers'' gan nāksies iztikt bez līderiem Džoela Embīda un Bena Simonsa, bet galvenais treneris Doks Riverss pauda, ka labāk gribētu, ja maču pārceltu.

Sezonas pašā sākumā Hjūstonas ''Rockets'' līdzīgu apstākļu dēļ nespēja nokomplektēt astoņus spēlētājus, un līga lēma pārcelt maču pret Oklahomsitijas ''Thunder''.

Nacionālā basketbola asociācija 9. janvāra spēles

LaiksSpēle
22:00''76ers'' - ''Nuggets''
2:00''Hornets'' - ''Hawks''
''Pacers'' - ''Suns''
''Wizards'' - ''Heat''
3:00''Bucks'' - ''Cavaliers''
''Timberwolves'' - ''Spurs''
3:30''Mavericks'' - ''Magic''
5:00''Kings'' - ''Trailblazers''

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...

     [+] [-]

, 2021-01-09 19:37, pirms 3 gadiem
Maviem šosezon ir diezgan labi defa stati, pat bez Porziņģa. Sanāk nākamajā spēlē viņš jau būs uz strīpas?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-09 19:53, pirms 3 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Maviem šosezon ir diezgan labi defa stati, pat bez Porziņģa. Sanāk nākamajā spēlē viņš jau būs uz strīpas?
Ja draudzene nebūs nomocījusi kārtīgi,tad jābūt atpakaļ nedēļas laikā

  -1 [+] [-]

, 2021-01-09 20:18, pirms 3 gadiem
Kovids turpina rullēt un Tatums aiziet sēdēt karantīnā..
WSH spēlē Nets-Durants aiziet karantīnā
WSH spēlēt 76ers-7 spēlētāji+ staffs karantīnā
WSH spēlē Celtics-Tatum aiziet karantīnā
Tas viss sešu dienu laikā.Neticu,ka tā var būt sagadīšanās

     [+] [-]

, 2021-01-09 22:12, pirms 3 gadiem
aiziet karantīnā nenozīmē ka cilvēks ir slims

     [+] [-]

, 2021-01-09 22:41, pirms 3 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: aiziet karantīnā nenozīmē ka cilvēks ir slims
Ar to karantīnu būs vēl lielāka čakarēšanās nekā ar pašu kovidu

     [+] [-]

, 2021-01-10 01:29, pirms 3 gadiem
Derētu spoža spēle no DB puses ,šonakt paskatīšos ,cerība muļķa mierinājums,kā saka .

     [+] [-]

, 2021-01-10 01:50, pirms 3 gadiem
Kāds spēles links?

     [+] [-]

, 2021-01-10 01:56, pirms 3 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Kāds spēles links?
https://www.streameast.live/basketb...

     [+] [-]

, 2021-01-10 01:57, pirms 3 gadiem
Jā, kāds links noderētu!

     [+] [-]

, 2021-01-10 02:20, pirms 3 gadiem
Pasečnikam iespēja ?

     [+] [-]

, 2021-01-10 03:20, pirms 3 gadiem
evil11 rakstīja: Pasečnikam iespēja ?
Iemest podā?

     [+] [-]

, 2021-01-10 03:56, pirms 3 gadiem
Ja Bīls nespēlē,tad uzreiz arī Vestbrukam nav ko darīt laukumā. Smiekli nāk no šitiem superstāriem.