Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Frade: "Nezaudējām koncentrēšanos, taču vajadzēja nospēlēt labāk"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Frade: "Nezaudējām koncentrēšanos, taču vajadzēja nospēlēt labāk"
Karloss Frade
Foto: Mikus Kļaviņš

"Par darbu un pašatdevi bijām pelnījuši labas lietas, taču tajā pašā laikā neatbrīvojāmies no savām kļūdām," VTB līgas mājas spēlē atzīstot Maskavas CSKA pārākumu, teica basketbola kluba “VEF Rīga” galvenais treneris Karloss Frade.

Dimitris Itudis, CSKA galvenais treneris

"Rīgā ieradāmies no Bambergas, kur aizvadījām Eirolīgas izbraukuma spēles pret “Brose Baskets”. Pirms cīņas teicu, ka spēlēsim pret ļoti enerģisku komandu ar talantīgiem spēlētājiem, turklāt VEF sastāvā ir arī vairāki pieredzējuši basketbolisti.

Pirmajā puslaikā dominējām uzbrukumā un izmantojām VEF piedāvātās iespējas aizsardzībā. Trešajā ceturtdaļā atdzīvojāmies aizsardzībā, vairākas reizes izjaucot pretinieku uzbrukumus. Šodien bijām labāka komanda un bijām pelnījuši uzvarēt."

Mārtiņš Meiers, "VEF Rīga" spēlētājs

"Neizmantojām iespēju, jo CSKA spēlētāji nebija tik labi sagatavojušies kā citām spēlēm. Aizsardzībā atļāvām viņiem izdarīt vieglus metienus, taču arī uzbrukumā nejutām diezgan lielu pretestību. Gribējās tikt klāt un uzvarēt spēli, taču dažās epizodēs nenospēlējām, kā vajadzēja."

Karloss Frade, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Neesam apmierināti ar iznākumu. Nav nekas ārkārtējs, ja pretinieks labāk izmanto savas iespējas, taču bija situācijas, kurās paši varējām nospēlēt labāk. Piemēram, CSKA spēlētāji guva pārāk daudz vieglu punktu.

Radās problēmas arī uzbrukumā pieci pret pieci. Pozitīvais – nezaudējām koncentrēšanos. Par darbu un pašatdevi bijām pelnījuši labas lietas, taču tajā pašā laikā neatbrīvojāmies no savām kļūdām. Mani pārmetumi ir tikai par solīdu situāciju neizmantošanu.

Pēc spēles aprunājos ar senu draugu. Džoelu Frīlendu pazīstu no laikiem, kad biju “Gran Canaria” galvenā trenera palīgs. Esmu priecīgs redzēt viņu veselu un labā formā. Nešaubos, ka sezonas turpinājumā viņš daudz palīdzēs CSKA."

Līguma pārtraukšana ar Spīdiju Smitu bija gan mans, gan kluba lēmums. Viņa līguma juridiskā puse nav manā kompetencē, tas paliek kluba ziņā.”

     [+] [-]

, 2015-12-07 22:15, pirms 9 gadiem
Frilends labaa formaa 1.speelee sezonaa? Beidz melot, Karlos

     [+] [-]

, 2015-12-07 22:21, pirms 9 gadiem
Ierados mājās no darba, kur aizvadīju grūtu brīdi, bet tomēr dominēju uzbrukumā un pretinieka aizsardzība ļāva man darīt to, ko man teica treneris. Zināju, ka man būs grūti, bet trešajā ceturtdaļā atbrīvojos un spēli pabeidzu pārliecinoši.

     [+] [-]

, 2015-12-07 22:34, pirms 9 gadiem
Frade, vajadzēja nospēlēt pret līdzvērtīgām komandām labāk, tad jau tagad 5 uzvaras būtu.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-07 22:35, pirms 9 gadiem
Vajadzēja nosēdināt McDowell malā, lai čalis pie -5 nesatiek pretinieku uz taisnam kājam un nedabū 2+1 savā grozā. Es šokā - nu ja tu sit piezīmi - tad uzsīt to kārtīgi, nevis sākumā palaid un pēc tam vēl maigi pieskaries rociņām. Manuprāt moments, kurš salauza spēli, jo pēc tam bija vēl trulis un atkal -11.

  +3 [+] [-]

, 2015-12-07 22:49, pirms 9 gadiem
Pagalam nesimpātiska komanda. Nezinu, ko domāja tās veidotāji. It kā forši redzēt Rīgā superklubu, bet kāda jēga, ja pašmāju klubs ir tāds par kuru grūti būt sajūsmā, pie tam vēl pie tukšām tribīnēm. Tikai tagad iedomājos, ka VEF spēlē tikai baltie.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-08 07:31, pirms 9 gadiem
Absolūts treneris diletants. Profesionāls treneris tādu Makdowelu atmestu uz tālākā beņķa putekļos uz 5 spēlēm pie tādas "aizsardzības". Amatieros labāk džeki strādā kājās. Bet šis vēl pie -5 šo laiž dragāt, čalim divreiz kā stāvošam aiziet garām un vienreiz vēl neatbloķē elementāri, kur Higinss ietriec put back danku. Nožēlojams spēlētājs.