Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko 30. novembrī paziņos par savu nākotni boksā

Vitālijs Kļičko 30. novembrī paziņos par savu nākotni boksā
Vitālijs Kļičko
Foto: SIPA/Scanpix

Pasaules Boksa padomes (WBC) izpilddirektors Maurisio Suleimans pieņēmis WBC smagsvaru čempiona, ukraiņa Vitālija Kļičko (45-2, 41KO) lūgumu pagaidīt līdz 30.novembrim, kad čempions izplatīs oficiālu paziņojumu par savu nākotni boksā.

Šobrīd Bangkokā (Taizeme) notiek WBC kongress un daudzi tā dalībnieki uzskata, ka daudzas pazīmes liecina, ka Kļičko tomēr turpinās karjeru un martā vai aprīlī aizvadīs titulcīņu pret obligāto titula pretendentu Bermeinu Stivernu (23-1-1, 20KO) no Kanādas.

Jāatgādina, ka Kļičko šobrīd ir arī Ukrainas parlamenta deputāts un paziņojis par nolūku kandidēt 2015. gada Ukrainas prezidenta vēlēšanās. Pašreizējie aptauju rezultāti rāda, ka viņš varētu sastādīt nopietnu konkurenci esošajam prezidentam Viktoram Janukovičam.

Čars bļaustās Bangkokā

Kongresā klātesošais Stiverna promouters Kamils Estefans augstāk minēto WBC lēmumu uztvēra mierīgi, taču tad sekoja pats interesantākais – pie mikrofona tika WBC ranga sestais numurs Manuels Čars (starp citu, pērn septembrī zaudēja Vitālijam Kļičko ar tehnisko nokautu ceturtajā raundā - aut.), kurš sāka stāstīt par to, ka ir iesaistīts sarunās ar leģendāro promouteru Donu Kingu par cīņas organizēšanu starp Čaru un Stivernu. Estefans apsūdzēja Čaru melos, norādot, ka Kings neko nevar solīt, jo nav Stiverna menedžeris.

Tad Čars sāka tuvoties Estefanam, uzvedoties skaļi un nepieņemami. Starp abiem nostājās vairāki konferences dalībnieki, bet Suleimans palūdza Čaru nomierināties un apsēsties savā vietā, norādot: "Manuel, noticis kaut kāds pārpratums. Jūs vienmēr esat bijis pret mums draudzīgs, tāpat kā mēs pret jums. Ja turpināsiet tādā pat garā, tas jums var beigties slikti..." Pēc tam Čars esot nomierinājies un pametis konferenču telpu.

Izmantotie resursi:
Новости бокса и MMA. Все новости бокса, UFC,...




, 2013-11-07 17:05, pirms 11 gadiem
būšu pagodināts dzirdēt par karjeras beigšanu savā vārdadienā
, 2013-11-07 18:59, pirms 11 gadiem
Kas tad nu tāds būs? Ar bračku par 100 ļimoniem cīnīsies - tak nē. Ies prom no aktīvā boksa un metīsies uz politiku. Ja tur nesanāks, būs labs treneris. Nu to gan tikai laiks rādīs. Varbūt iestāsies par dzīvnieku aizsardzību, vai dzeramā ūdens piegādi Āfrikas tuksnešos...
Milans Volkovs
1

Volkovs vēlreiz cīnīsies Frenka Vorena cīņu šovā Londonā

Latvijas bokseris Milans Volkovs 18. oktobrī aizvadīs cīņu Londonā pret līdz šim nepieveikto britu Tomiju Flečeru, paziņojis sportists un "LNK Boxing".
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix

Vērtīgs precedents: Heinijs iesūdz tiesā savu pretinieku Garsiju par dopinga lietošanu

ASV bokseris Devins Heinijs iesūdzējis Ņujorkas tiesā savu iepriekšējo pretinieku Raienu Garsiju, apsūdzot viņu līguma pārkāpumā un krāpniecībā. Savu apsūdzību Heinijs pamato ar to, ka Garsijam tika konstatētas pozitīvas dopinga analīzes. Garsija savu sodu no boksa institūcijām jau saņēma, bet Heinijs pieprasa kompensāciju par personīgi sev nodarītajiem zaudējumiem.
Jevgenijs Aleksejevs. Foto: Vladislavs Korjakins/MightyTips
3

Latvijas bokseris Aleksejevs kļūst par Eiropas vidējā svara čempionu

Neuzvarētais Latvijas bokseris Jevgenijs Aleksejevs izcīnījis savas karjeras lielāko uzvaru. Pieveicot Misto Abdulajevu no Vācijas, Aleksejevs izcīnījis IBO Eiropas čempiona jostu vidējā svarā un ieguvis 17-0 bilanci.