Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valero radinieki traģēdijā vaino valsts varu un prezidentu

Jānis Pārums

Valero radinieki traģēdijā vaino valsts varu un prezidentu
Edvīns Valero

Pašnāvību izdarījušā boksa čempiona Edvīna Valero un viņa noslepkavotās sievas Dženiferas radinieki snieguši komentārus par pēdējo dienu traģiskajiem notikumiem. Abas puses notikušajā vaino politisko sistēmu.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka svētdien Valero nogalināja savu sievu, bet pirmdien ieslodzījumā izdarīja pašnāvību pakaroties cietuma kamerā.

Dženiferas onkulis Evelio Finols paziņojis, ka Valero nav bijis pēkšņs prāta aptumsums. Finols Valero raksturojis kā nežēlīgu cilvēku, kas pastāvīgi turēja bailēs ģimeni. Viņš atzina, ka nav bijis iespēju bokserim iebilst, jo Valero atbalstījusi valsts vadība. Tāpat Finols atklājis, ka Edvīns ar varu piespiedis savai sievai lietot narkotikas.

"Mēs klusējām, jo visu laiku uz mums tika izdarīts spiediens, mēs baidījāmies par savām dzīvībām. Jā, mēs esam vainīgi, ka klusējām, bet tikpat vainīga ir valsts vadība un prezidents [Hugo Čavess]. Valero bija slavens sportists, kuru ļoti atbalstīja valdība, tāpēc viņi ir vainīgi notikušajā. Janvārī Valero ar varu piespieda Dženiferai lietot narkotikas, piedraudot nogalināt viņu, bērnus un viņas māti," sacīja Finols.

Arī Valero māte Eloiza Vivasa uzskata, ka valsts ir atbildīga par notikušo. Pēc viņas vārdiem esošā sistēma iznīcināja viņas dēlu, kurš pēdējo desmit gadu laikā bija nopietni slims, atrodoties atkarību (alkohola un narkotiku) gūstā.

"Valsts amatpersonas ir vainīgas visā notikušajā," paziņoja Valero māte. "Protams, es esmu spiesta atzīt arī savu vainu, jo klusēju agrāk. Viņš bija nopietni slims un viņam bija vajadzīga palīdzība. Ar narkotikām un alkoholu viņš aizrāvās no 18 gadu vecuma."

Izmantotie resursi:
boxingscene.com