Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmieras" mērķi - LBL medaļas un atgriešanās BBL Elites divīzijā

Andrejs Siliņš

"Valmieras" mērķi - LBL medaļas un atgriešanās BBL Elites divīzijā
"Valmieras" galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš šosezon cīņās vedīs ļoti jaunu komandu - vidējais vecums ir 20,6 gadi.
Foto: Jānis Priedītis

Dienu pirms jaunās Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas sākuma sastāvam oficiāli pievienojot uzbrucēju Ernestu Kalvi, basketbola kluba "Valmiera" komandas komplektācija ir noslēgta, portālam Sportacentrs.com pastāstīja kluba ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš.

Komplektācija noslēgta

Jau ziņots, ka šodien sastāvā oficiāli tika pieteikts uzbrucējs Ernests Kalve, kurš pārstāvējis arī Latvijas valstsvienību 2009. gada Eiropas čempionātā Polijas pilsētā Gdaņskā. "Līgumu ar Ernestu esam parakstījuši uz visu sezonu, bet ar atrunu, ka laba piedāvājuma gadījumā varam sēsties pie sarunu galda," par Kalves piesaistes niansēm pastāstīja kluba ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš.

Komandas oficiālajā pieteikumā šobrīd ir 11 spēlētāji - aizsargi Džejs Lukass, Visvaldis Bikše, Vents Veinbergs, Edmunds Elksnis un Oskars Virsis, uzbrucēji Ernests Kalve, Māris Ziediņš, Artjoms Butjankovs un Jēkabs Rozītis, kā arī centri Elvis Saulītis un Viktors Iļjins. Vēl gan klubs noslēdzis līgumu arī ar amerikāņu aizsargu Devīnu Deivisu, kura vārds pagaidām nav atrodams LBL oficiālās mājaslapas komandas profilā.

"Būtībā komplektācija līdz ar Kalves piesaistīšanu ir noslēgusies. Vēl gan izskatām iespēju kādu sameklēt garajā galā, taču pagaidām nogaidīsim. Jādod iespēja mūsu jaunajiem centriem Iļjinam un Saulītim. Jāskatās, kā viņi spēs iejusties trenera Zvirgzdiņa piedāvātajā spēles stilā," skaidroja Bērziņš.

Mērķi pietiekami augsti

Valmierieši šajā sezonā spēlēs gan LBL, gan arī Baltijas Basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausā. "Sportiskie mērķi, protams, vienmēr tiek stādīti pietiekami augsti kā jebkuram profesionālam klubam. BBL Izaicinājuma kausā mērķis ir cīnīties par uzvaru tajā un atgriešanos BBL Elitē. Savukārt LBL jāiekļūst pusfinālā un kārtīgi jācīnās par medaļām," sezonas mērķus nosauca Bērziņš.

Sezonas pirmais mačs jau rītdien, kad LBL ietvaros izbraukumā jātiekas ar vicečempioni "Ventspils". "Liekas ilūzijas nav ko lolot, bet ceļu noteikti negriezīsim un pacīnīsimies," pirmsspēles noskaņu raksturoja ģenerālmenedžeris.

  +3 [+] [-]

, 2011-10-07 17:28, pirms 13 gadiem
Kaa paliek ar Daviin Davis? Ir vinsh komandaa vai nee?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-07 17:38, pirms 13 gadiem
Labs sastāvs!! Noteikti varēs cīnīties ar Liepāju par bronzu...Bet kas ar Deivisu???

  +1 [+] [-]

, 2011-10-07 17:44, pirms 13 gadiem
Marvin rakstīja: Kaa paliek ar Daviin Davis? Ir vinsh komandaa vai nee?
Ir, ir! Re kur pats kluba direktors video to apstiprina: BK Valmiera stāsta viens par otru, karsējas -...
skaties 13:54!

  +1 [+] [-]

, 2011-10-07 17:58, pirms 13 gadiem
Man tomēr izskatās, ka soliņš nedaudz par īsu. Nedomāju auguma ziņā, lai gan pieredzējuša centra trūkums ir redzams. Bet nu jā, pēc sastāviem izskatās, ka Valmiera ar Liepāju cīnīsies par bronzu.

     [+] [-]

, 2011-10-07 19:48, pirms 13 gadiem
yep.zem groziem bus gruti.vajag vel kadu nopietnu garo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-07 20:41, pirms 13 gadiem
Jau labāk, taču par medaļām vēl nevajadzētu solīt... Saulīts ir ļoti vājš pat 2. līgas līmenī, bet Iļjinam pirms katras spēles prasītos puslitru ozverīna iedot - varbūt tad būs niknums mūsu garajam šahistam. Nu, cerēsim uz punktu mašīnu Deivisu un ļoti interesanta stila spēlētāju Kalvi.

     [+] [-]

, 2011-10-07 23:19, pirms 13 gadiem
lai izdodas!