Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

PSG Covid-19 problēmas turpinās – pozitīvs arī Francijas uzvaras vārtu autors Mbapē

Agris Suveizda

PSG Covid-19 problēmas turpinās – pozitīvs arī Francijas uzvaras vārtu autors Mbapē
Kiljans Mbapē. Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola izlasei rītvakar Nāciju līga būs jāturpina bez pirmās spēles vienīgo vārtu autora Kiljana Mbapē, kuram, kā pavēstījuši franču mediji, esot pozitīvas Covid-19 analīzes. Mbapē gan visdrīzāk tik un tā būtu palicis rezervē.

Francija rītvakar pasaules čempionāta fināla atkārtojumā uzņems Horvātijas izlasi, taču mājiniekiem ierindā nebūs virknes spēlētāju. Vēl pirms nometnes sākuma pozitīvas analīzes bija pussargiem Polam Pogbā, Tangī Ndombelē un Husemam Avāram, bet nometnes laikā pozitīvs izrādījās arī rezerves vārtsargs Stevs Mandandā. Horvātiem atpūtas nolūkos no septembra spēlēm tika atbrīvoti vidējās līnijas līderi Lūka Modričs un Ivans Rakitičs.

Ja izlasei Mbapē pozitīvās pārbaudes nebūs liels zaudējums, jo viņš kopā ar kluba biedru Presnelu Kimpembē visdrīzāk nebūtu spēlējis tāpat, jo parīzieši pamanījās savu spēli pārcelt tikai divas dienas pēc izlases mača, tad PSG gan tas būs liels trieciens. Mbapē kļuvis jau par septīto PSG futbolistu, kuram pozitīvu analīžu dēļ būs jāizlaiž gan sezonas atklāšanas spēle Lānsā, gan arī Francijas klasika pret Marseļas "Olympique".

Iepriekš pozitīvas analīzes tika atklātas ari argentīniešiem Anhelam Di Marijam, Mauro Ikardi un Leandro Paredesam, brazīliešiem Neimāram un Markinjusam, kā arī kostarikānim Keiloram Navasam. Jāatzīmē, ka Marseļas "Olympique" nometnē augustā bija astoņi pozitīvi spēlētāji ar Dimitrī Pajetu priekšgalā. Vairums no viņiem gan varētu jau būt atpakaļ ierindā līdz spēles sākumam.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/RMCsport/status...