Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldas "IceCaps" uzvar vēlreiz, nonāk soli no konferences fināla

Andrejs Siliņš

Kuldas "IceCaps" uzvar vēlreiz, nonāk soli no konferences fināla
Artūrs Kulda
Foto: Jefs Parsons

Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienība Sentdžounsas "IceCaps", ko pārstāv Latvijas aizsargs Artūrs Kulda, naktī uz pirmdienu ar rezultātu 3:2 pagarinājumā pieveica Vilksberijas/Skrentonas "Penguins", Kaldera kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijā izvirzoties vadībā ar 3:1.

Ceturtajā sērijas mačā viesos "IceCaps" jau pirmajā trešdaļā nonāca zaudētājos ar 0:2, bet otrajā trešdaļā, gūstot vārtus četras minūtes pēc tās sākuma un pirms tās beigām, izlīdzināja rezultātu (2:2). Pēdējā spēles nogrieznī komandas maz meta pa vārtiem, un rezultāts nemainījās, bet papildlaikā pa vārtiem meta tikai viesi, pie tam nepilnas pusminūte slaikā četras reizes. Tas deva rezultātu - sekmīgs izrādījās Bena Maksvela metiens vien 27 sekundes pēc pagarinājuma sākšanās.

Līdz ar to "IceCaps" svinēja otro uzvaru pēc kārtas pagarinājumā, šoreiz ar 3:2. Sērijā rezultāts kļuvis jau 3:1 Kuldas komandas labā. Piektais sērijas mačs paredzēts otrdien "Penguins" mājvietā.

Artūrs Kulda uzvarētāju rindās ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-1), jo laukumā atradās pirmo vārtu zaudēšanas mirklī.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

  +1 [+] [-]

, 2012-05-07 09:29, pirms 12 gadiem
nu tad lai otreiz panem to kaldera kausu un tad tiesam NHL,ja ne tad jabrauc pelnit nauda uz KHL.Vins vienozimigi ir gatavs spelet pilnu sezonu NHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-07 16:49, pirms 12 gadiem
Nu lai čalim izdodas! bet ja pat pēc tam nenostiprināsies NHL, tad lai labāk mēģina atrast darbu otrpus okeānam..