Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs šonakt varētu atgriezties "Nets" sastāvā

Rolands Eliņš

Kurucs šonakt varētu atgriezties "Nets" sastāvā
Rodions Kurucs. Foto: Twitter.com/brooklynnets.

NBA klubs Bruklinas "Nets" savā pirmsspēles ziņojumā mainījis Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca statusu, no "nespēlēs" uz "apšaubāma dalība spēlē". "Nets" šonakt aizvadīs maču pret Filadelfijas "76ers".

Rodions Kurucs izlaida iepriekšējo "Nets" spēli izmežģītas potītes dēļ. Tā bija pirms divām dienām, un šonakt "Nets" savā laukumā uzņems "76ers". Pirmsspēles ziņojumā Kuruca dalība spēlē teorētiski nav izslēgta, taču tā raksturota kā apšaubāma.

Kurucs gan arī tāpat šosezon spēlējis maz, laukumā dodoties trīs spēlēs, kurās kopā aizvadījis tikai 12 minūtes un iemetis trīs punktus.

Bruklinas komandā gan tieši šobrīd ir vairāki iztrūkumi, kuru dēļ Kurucs varētu tēmēt uz lielāku spēles laiku – šonakt nespēlēs Kevins Durents, kuram jāievēro pašizolācija saskaņā ar NBA protokolu, un smagu traumu guvušais Spensers Dinvidijs, tāpat ir apšaubāma debitanta Redžija Perija došanās laukumā. Perijs iepriekšējā mačā devās laukumā tikai pašās beigās, un "Nets" izmantoja deviņu spēlētāju rotāciju, beigās lielā pārsvara dēļ dodot iespēju uzspēlēt četriem tālākajiem rezervistiem.

"Nets" sezonas ievadā ir tikusi pie četrām uzvarām astoņās spēlēs, turklāt sešus no šiem mačiem aizvadījusi savā laukumā. Šonakt tā cīnīsies pret Filadelfijas komandu, kurai tā būs otrā spēle divās dienās – vakar tika izcīnīta uzvara pār "Wizards". Filadelfija ar galveno treneri Doku Riversu priekšgalā tikusi pie bilances 7-1, kas pagaidām ļauj atrasties līgas vadībā.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-07 21:01, pirms 3 gadiem
Cerams ,ka arī spēlēs,bet maz ticams

     [+] [-]

, 2021-01-07 22:28, pirms 3 gadiem
Super. Un ko tas maina? 0 minūtes kā savainots, vai 0 minūtes kā pieejams spēlei?