Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Brūss Arens apstiprina Džerārda pievienošanos Losandželosas "Galaxy"

Brūss Arens apstiprina Džerārda pievienošanos Losandželosas "Galaxy"
Stīvens Džerārds jūlijā pievienosies Losandželosas "Galaxy"
Foto:AFP/Scanpix

Losandželosas “Galaxy” galvenais treneris Brūss Arena apstiprināja, ka Stīvens Džerārds jūlijā pievienosies viņa vadītajai vienībai.

Pagājušajā piektdienā Džerārds paziņoja, ka pametīs “Liverpool”, kurā pavadījis visu savu futbolista karjeru, aizvadot vairāk nekā 600 spēles. Īsi pēc tam viņš atklāja, ka plāno pievienoties kādai no ASV futbola čempionāta (MLS) komandām.

Bijušais Anglijas kapteinis otrdien Londonā tikās ar “Galaxy” pārstāvjiem, lai apspriestu līguma noteikumus.

“Viņš ir spēlētājs ar kvalitāti. Nedomāju, ka būs problēmas iejusties. Tagad mums ir komanda, kas pierādījusi, ka var sasniegt augstus rezultātus. Visas šīs lietas iet roku rokā, lai “Galaxy” liktos pievilcīga spēlētājiem kā Džerārds,” teica Brūss Arena.

Džerārds, kurš pagājušajā nedēļā paziņoja, ka pametīs “Liverpool”, piebilda :“Viens no iemesliem, kāpēc es izvēlējos “Galaxy”, bija viņu sasniegumi pēdējos gados. Savu karjeru gribu noslēgt ļoti labi. Vēlos papildināt savu kolekciju ar kādām trofejām un medaļām.”

Izmantotie resursi:
Goal.com
BBC Sport - Steven Gerrard: LA Galaxy confirm...

     [+] [-]

, 2015-01-07 16:53, pirms 9 gadiem
Aizspriedumi ir aizspriedumi, bet nu žēl, ka beigs skaisto karjeru šajā mākslīgajā līgā. Spēlēt visu spožo karjeru ''Liverpool'' un tagad vienkārši izdzēst šo pierakstu no sava sasniegumu saraksta... žēl.

P.S. Kādēļ MSL ir mākslīga? Tā ir nevis izveidojusies dabīgā procesā, bet vienkārši uzpūsta. Baigais spožums no ārpuses, bet reāli tukšums iekšpusē. Arī NBA un NHL (par MBL un NFL nezinu) nav mums pierastās sistēmas, kur ir arī zemākas līgas, bet šis veidojums vienkārši šķiet futbola līgas kropļojums. Un vēl apgalvojums, ka 20 gadu laikā viņi grib būt labākā līga pasaulē... Nu vienīgi ar ASTRANOMISKU naudu to var paveikt, jo atšķirībā no basketbola un hokeja, futbolā arī citur pasaulē grozās milzīgas summas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja