Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB līgas favorītu mačā CSKA sakauj "Khimki"

Rolands Eliņš

VTB līgas favorītu mačā CSKA sakauj "Khimki"
Serhio Rodrigess
Foto: VTB-league.com

VTB Vienotajā basketbola līgā šovakar Maskavas CSKA izbraukumā ar 96:81 apspēlēja „Khimki”, svinot savu sesto uzvaru sešās spēlēs, kamēr „Khimki” tas bija pirmais zaudējums aizvadītajās piecās spēlēs.

„Khimki” spēles ievadā ar Alekseva Šveda rezultatīvās spēles palīdzību spēja izvirzīties vadībā un pirmajā ceturtdaļā uzvarēt ar 27:21. Taču otrajā ceturtdaļā CSKA spēcīgi atbildēja, uzvarot ar 30:16.

„Khimki” rezultāta ziņā gan palika viena izrāviena attālumā un pēdējās ceturtdaļas sākumā arī panāca neizšķirtu, taču tikai uz brīdi, un CSKA ar izrāvienu 10:0 atkal atrāvās, beigās uzvarot ar visai drošo rezultātu 96:81.

CSKA sastāvā ar 23 punktiem rezultatīvākais bija Nando de Kolo, kuram arī deviņas rezultatīvas piespēles un lielisks +/- rādītājs (plus 26). 21 punktu pievienoja Ņikita Kurbanovs, bet 15 Karlam Hainsam. Deviņas rezultatīvas piespēles arī spānim Serhio Rodrigesam, kurš guva 13 punktus.

„Khimki” rindās Švedam 21 punkts, turklāt pret viņu noteikumi tika pārkāpti veselas desmit reizes. 13 punktus pievienoja ASV leģionārs Tomass Malkolms.

Izmantotie resursi:
VTB United League

  +1 [+] [-]

, 2017-11-06 23:41, pirms 7 gadiem
Varēja jau uzrakstīt, ka Itudim iedeva divas tehniskās