Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts "Lāse" piedzīvo pirmo zaudējumu, piekāpjoties "Selver", DU uzvar

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Lāse" piedzīvo pirmo zaudējumu, piekāpjoties "Selver", DU uzvar
Aleksandrs Kudrjašovs
Foto: Sportacentrs.com

"Schenker" volejbola līgā pirmo zaudējumu piedzīvojusi Latvijas čempionvienība "Lāse-R/Rīga", kas izbraukumā ar 0:3 piekāpās Igaunijas labākajai komandai Tallinas "Selver".

Rīdziniekiem vismaz vienu setu vajadzēja paņemt. Ja pirmajā un trešajā partijā, kuras "Lāse" zaudēja ar attiecīgi 18:25 un 17:25 variantu nebija, tad vidējā setā mūsējiem bija labas iespējas uzvarēt. Raimonda Vildes vadītā komanda seta izskaņā bija vadībā ar 21:19, taču nosargāt pārsvaru neprata, zaudējot ar 22:25. Kā sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja "Lāses" menedžeris Ainārs Dakša, komandu šodien iegāzusi sliktā servju uzņemšana, kā arī tas, ka savā laukumā "Selver" komanda servējusi tiešām atzīstami. Brīžos, kad rīdziniekiem rezultātā izdevies pietuvoties, kaut kas nedaudz visu laiku pietrūcis.

"Lāse" šodien piedzīvoja pirmo zaudējumu četros mačos, bet "Selver" turpina cīnīties bez zaudējumiem, četrās spēlēs zaudējot tikai vienu setu. "Selver" pakāpusies uz 2. vietu, atpaliekot tikai no "Parnu", kas uzvarējusi piecos mačos, savukārt "Lāse" atrodas 5. vietā.

Smagu panākumu šodien guva "Ozolnieki/Poliurs", kas, esot iedzinējos ar 0-2, prata lauzt cīņas gaitu un piecos setos apspēlēja priekšpēdējā vietā esošo "Valio Voru" komandu – 23:25, 26:28, 25:21, 25:22, 15:11. "Ozīši" atrodas 7. vietā.

Tikmēr trešo uzvaru trīs mačos šodien izcīnīja DU volejbolisti, kuri četros setos tika galā ar pastarīti "Rakvere" - 25:23, 31:33, 25:23, 25:18. Daugavpils volejbolisti pakāpušies uz 4. vietu turnīra tabulā.

Tribīnēs sapulcējās pamatīgs fanu pūlis, tādēļ valdīja ļoti sportiska atmosfēra. Daugavpilieši ieksrējās lēni, kā arī spēlēja ar ļoti plašu spēlētāju loku. Pēc kāda laiciņa komandā atgriezies Aleksandrs Samujlovs, kurš vairākās situācijas nospēlēja ļoti lietderīgi. Pirmais sets iesākās ar labu igauņu darbību, bet turpinājumā iniciatīva pārgāja mājinieku pusē, kuri prata noslēgt setu ar panākumu 25:23.

Visgarākais bija cīņas otrais sets. Seta beigās igauņiem bija vairākas lieliskas iespējas izvilkt uzvaru,. tomēr 3 reizes pēc kārtas tika servēts autā. Šādas pretinieku dāvanas neizmantoja arī DU. Pēc vairākām krāšņām izspēlēm prieka dejā varēja mesties Rakveres volejbolisti - 33:31.

Šāds notikumu pavērsiens nesalauza daugavpiliešus. Diezgan droši tika nospēlēts gan trešais, gan ceturtais sets (ātri izdevās iegūt lielu pārsvaru), kas ļāva tikt pie otrās uzvaras divu dienu laikā. Jāsaka, ka ne brīdi nepameta sajūta, ka DU var spēlēt krietni labāk un ievērojami pielikt.

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-06 20:53, pirms 13 gadiem
vai tad jaunākas bildes tiešām nav?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja