Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas kausa sargātāja "Liverpool" atbildes spēli aizvadīs bez pamatvārtsarga Alisona

Agris Suveizda

Čempionu līgas kausa sargātāja "Liverpool" atbildes spēli aizvadīs bez pamatvārtsarga Alisona
Alisons. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops apstiprinājis, ka brazīliešu vārtsargs Alisons ir iedzīvojies nelielā muskuļa savainojumā un nespēlēs vismaz pusotru nedēļu, tādējādi izlaižot arī trešdien gaidāmo Čempionu līgas atbildes spēli pret Madrides "Atletico", kas mājās uzvarēja ar 1:0.

Alisons savainojumu guva treniņā pirms FA kausa spēles pret Londonas "Chelsea" (0:2). Brazīlietis vietējās kausa izcīņās gan ierasti tiek atpūtināts, tādēļ "Liverpool" bez liekām bažām pietaupīja savu vārtsargu, tomēr nākamajā dienā veiktās medicīniskās pārbaudes atklāja muskuļa problēmu.

"Cik ilgi viņš nespēlēs? Nākamnedēļ noteikti, tas nozīmē arī "Atletico". Nevēlos teikt "nē" arī par [16.marta derbiju pret "Everton"], taču nezinu, cik ilgi viņš nebūs pieejams. Viņa nebūs rīt un tad nākamnedēļ. Pēc tam situācija būs jāvērtē no jauna. Teiktu, ka pēc izlašu pauzes viņš būs atpakaļ par 100%. Vai sanāks agrāk, redzēsim," sacīja Klops.

Alisons šosezon ir aizvadījis 20 no 28 Premjerlīgas spēlēm, piecas no septiņām Čempionu līgas spēlēm, abas cīņas Pasaules kausā klubiem, kā arī spēlēja "Community Shield". Tieši divreiz mazāk spēļu šosezon pamatsasāvā sācis 33 gadus vecais spānis Adrians (astoņas Premjerlīgā, divas Čempionu līgā, vienu UEFA Superkausā, trīs Anglijas kausā), bet vēl četrus mačus kausa izcīņās aizvadījis 21 gadus vecais īrs Kaiomhins Kellehers. °

Čempionu līgas grupu turnīrā Adrians spēlēja pret "Salzburg" (4:3) un "Napoli" (0:2). Bijušais "West Ham" un "Real Betis" vārtsargs Adrians "Liverpool" kā brīvais aģents pievienojās iepriekšējā vasarā, savukārt Alisons pirms pusotra gada par 62,5 miljoniem eiro tika nopirkts no "Roma", kas pirms tam brazīlieti par astoņiem miljoniem iegādājās no Portualegri "Internacional".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-03-06 17:46, pirms 4 gadiem
...sūdi nenāk vieni, sācies traumu periods...bez Alisona būs smagi jau pret Bormutu

     [+] [-]

, 2020-03-06 17:46, pirms 4 gadiem
Morata aizstās Alisonu, domāju vismaz vienu 100% momentu nopūdelēs.