Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durentam liek pamest spēli pret ''Raptors'' Covid-19 protokola dēļ (+video)

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Durentam liek pamest spēli pret ''Raptors'' Covid-19 protokola dēļ (+video)
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' zvaigzne Kevins Durents nepabeidza maču pret Toronto ''Raptors'', jo tika atzīts par kontaktpersonu kādai saslimušai personai ar Covid-19. Trešās ceturtdaļas laikā ''Nets'' darbinieks lūdza basketbolistu atstāt laukumu, par ko Durents izrādīja neapmierinātību gan ejot uz ģērbtuvi, gan publicējot ierakstus ''Twitter''.

Šonakt 10 zaudējumu 24 mačos piedzīvoja Bruklinas ''Nets'', kas savā laukumā ar 117:123 atzina Toronto ''Raptors'' pārākumu. Tomēr interesantākie notikumi bija ap Kevinu Durentu. Pirms mača kļuva zināms, ka kādai personai, ar kuru basketbolists bijis kontaktā, inficējies ar Covid-19. NBA drošības un veselības protokols nosaka, ka tādā gadījumā Durents nevar piedalīties spēlē. Iesildoties, to viņam paziņoja ''Nets'' ģenerālmenedžeris, un spēlētājs devās uz ģērbtuvēm.

NBA ļāva Kevinam Durentam atgriezties spēlē vien pirms mača sākuma. Kopumā 19 minūtēs basketbolists izcēlās ar astoņiem punktiem. Dramatiskākie notikumi bija trešajā ceturtdaļā, kad ''Nets'' darbinieks informēja Durentu, ka viņam vēlreiz jāpamet komandas soliņš un jādodas izolācijā. Basketbolists izrādīja savu neapmierinātību, vēlāk veicot ierakstu mikroblogošanas vietnē ''Twitter''.

''Sākotnēji Kevins Durents netika pielaists spēlei, jo personas analīzes tika pārbaudītas. Pēc līgas drošības un veselības protokola mēs nepieprasām doties karantīnā, ja kādam tuvam kontaktam nav apstiprinātas pozitīvas analīzes,'' teikts NBA izplatītajā paziņojumā.

Nesaprašanā par notikušo ir arī Durenta komandas biedri. Džeimss Hārdens pauda savu nepatiku par esošo kārtību: ''Visu šo situāciju nesaprotu. Vispirms viņam neļāva spēlēt, tad ļāva, bet beigās tāpat noņēma no cīņas. Pārāk daudz lietu notiek. Esam spēles vidū, kas ir svarīga no izslēgšanas cīņu viedokļa un ritma, kad notiek kas tāds. Esam vīlušies. Durents jūtas tāpat. Mēs katru dienu tiekam testēti un viņam tie bijuši negatīvi. Nesaprotu, kas par problēmu. Ja runājam par viņu kā kontaktpersonu, tad Kevins ir bijis starp mums visiem. Tiešām nesaprotu visu šo jezgu. Būtu labāk pārcēluši šo maču.''

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-02-06 10:48, pirms 3 gadiem
Kam liek pamest Durentu?

     [+] [-]

, 2021-02-06 11:10, pirms 3 gadiem
kāpēc spēli viņš sāka no soliņa?

     [+] [-]

, 2021-02-06 12:07, pirms 3 gadiem
marxx2001 rakstīja: kāpēc spēli viņš sāka no soliņa?
Tāpēc, ka viņš spēles sākumā bija ģērbtuvēs. Ieradās kaut kādā 8. minūtē laikam.

Pirmā spēle viņa karjerā, kad sāk no beņķa. 867 spēles laikam bija sākumsastāvā.

     [+] [-]

, 2021-02-06 12:08, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Tāpēc, ka viņš spēles sākumā bija ģērbtuvēs. Ieradās kaut kādā 8. minūtē laikam.

Pirmā spēle viņa karjerā, kad sāk no beņķa. 867 spēles laikam bija sākumsastāvā.
O.k. Tnx!

     [+] [-]

, 2021-02-06 12:20, pirms 3 gadiem
gredzens tuvojas, haha, nba beidzot var 'legāli' ietekmēt spēļu rezultātus)

     [+] [-]

, 2021-02-06 14:04, pirms 3 gadiem
Cirks