Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Zemgales"/LLU vārtsargs Cimermanis atzīts par OHL vērtīgāko spēlētāju decembrī

"Zemgales"/LLU vārtsargs Cimermanis atzīts par OHL vērtīgāko spēlētāju decembrī
Rihards Cimermanis. Foto: OHL

"Optibet" Latvijas Hokeja līgas organizētāji paziņojuši par decembra vērtīgākā spēlētāja balvas piešķiršanu Jelgavas komandas "Zemgale"/LLU pamatvārtsargam Rihardam Cimermanim.

Jelgavas komandas pamatvārtsargs decembrī spēlēja lieliski, izcīnot uzvaras visās četrās HK "Zemgale"/LLU decembra mēneša spēlēs un uzrādot teicamu statistiku (93,33% atvairītu metienu un vidēji spēlē zaudēti 1,60 vārti).

Cimermaņa rēķinā bija arī "sausā" uzvara, neielaižot nevienus vārtus pret čempionāta līderi HK "Olimp"/"Venta 2002" (2:0). Pārējās cīņās jelgavnieki pārspēja Daugavpils "Dinaburgu" (4:1, 7:4) un "Mogo"/LSPA (3:1), kas turnīra tabulā ļāva pakāpties uz otro vietu. 2021. gadu "Zemgale"/LLU sāks 10. janvārī pret HS "Rīga".

Mēneša vērtīgāko spēlētāju noteica OHL čempionāta organizētāji un LHF darbinieki.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/optibethok...


Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.