Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Draudu izteikšana Twitterī maksā NFL spēlētājam darbu

Emils Ozerinskis

Draudu izteikšana Twitterī maksā NFL spēlētājam darbu
Džermains Vaitheds (#35). Foto: AFP/Scanpix

Pēc neveiksmīgas spēles Klīvlendas "Browns" spēlētājs Džermains Vaitheds domāja, ka rasistisku vārdu lietošana un draudu izteikšana izteikšana līdzjutējiem varētu būt laba doma. Tā tas, protams, nebija.

Aizvadītajā nedēļas nogalē savu kārtējo zaudējumu šajā sezonā piedzīvoja Klīvlendas "Browns" komanda, kura ar rezultātu 19:24 piekāpās Denveras "Broncos". Neizteiksmīgi spēlējošajai Klīvlendas vienībai tas bija sestais zaudējums astoņas spēlēs, kas, protams, pozitīvas sajūtas ģērbtuvē komandai nerada.

Savu neapmierinātību sociālajā tīklā "Twitter" nolēma izrādīt drošības pozīcijas spēlētājs Džermains Vaithedes. Ar lauztu roku spēlējošais amerikāņu futbolists spēles laikā netika galā ar saviem tiešajiem pienākumiem, nespējot veikt sekmīgus uzbrukumus pretinieku bumbas saņēmējiem. Par to Vaitheds saņēma kritiku no līdzjutējiem. Taču tā vietā lai paklusētu, Vaitheds izmantoja rasistiskus izteikumus un nāves draudus kritiskajiem līdzjutējiem.

Šāds Vaitheda piegājiens nepalika nepamanīts "Browns" komandas vadībai, kura nekavējoties treminēja spēlētāja līgumu, atlaižot Vaithedu no Klīvlendas komandas.

"Browns" komandu uz pareizajām sliedēm nav spējusi nostādīt pērn ar pirmo numuru draftētā Beikera Meifilda stāšanās saspēles vadītāja pozīcijā. Lai gan Klīvlendai par iespaidīgu līgumu pievienojies viens no labākajiem līgas bumbas saņēmējiem Odels Bekems, tomēr šķiet, ka nekas šosezon nav spējīgs pagriezt "Browns" sniegumu uzvarošā virzienā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/