Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča un Bartone turpina zaudējumu sērijas ITF turnīros

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča un Bartone turpina zaudējumu sērijas ITF turnīros
Diāna Marcinkeviča. Foto: Oeiras Open

Kārtējās neveiksmes ITF turnīros otrdien piedzīvoja Diāna Marcinkeviča un Kamilla Bartone, kuras zaudēja W25 sacensību pirmās kārtas cīņās, ciešot attiecīgi devīto un ceturto zaudējumu pēc kārtas pamatturnīros.

Diāna Marcinkeviča (WTA 354.) Loules (Portugāle) turnīrā uz cietā seguma ārā ar 5:7, 3:6 zaudēja Francijas tenisistei Džesikai Ponšē (WTA 213.), kurai piekāpusies divās no trīs cīņām. Visas bijušas uz "hard" seguma.

Diāna šodien 1. setā atspēlēja breiku (2:4), bet pie 5:6 nespēja nosargāt servi. Ponšē paveicās setbumbas izspēlē, kad viņas ar "forehand" sistā bumbiņa aizķēra tīklu, un Marcinkeviča nepaspēja noreaģēt. Latvijas tenisiste 2. setu sāka ar breiku, taču pēc tam zaudēja četros geimos pēc kārtas.

Kamilla Bartone (WTA 395.) Šerbūrā (Francija) uz cietā seguma telpu apstākļos ar 3:6, 1:6 zaudēja ukraiņu vienaudzei Darjai Sņigurai (WTA 192.). Bartone sakrāja astoņas dubultkļūdas, spējot uzvarēt tikai trijos no astoņiem geimiem ar servi.

Bartone ar trīs mēnešus vecāko Sņiguru pirmoreiz tikās pieaugušo turnīrā. Viņa Darjai 2019. gadā divreiz zaudēja junioru sacesnībās – Vimbldonas 1. kārtā ar 1:6, 4:6 (Sņigura toreiz kļuva par Vimbldonas čempioni) un Čendu notikušajā "ITF Juniors Finals" ar 0:4.