Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avtomobilist" sērija turpinās arī Habarovskā, Voļksis izrauj "Metallurg" uzvaru Vladivostokā

Andrejs Siliņš

"Avtomobilist" sērija turpinās arī Habarovskā, Voļksis izrauj "Metallurg" uzvaru Vladivostokā
Foto: hc-avto.ru

Piektdien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pie 14. uzvaras 14 aizvadītajās spēlēs tika līgas līdere Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas viesos ar rezultātu 5:2 sakāva Habarovskas "Amur".

"Avtomobilist" pirmā guva vārtus, mača 12. minūtē izmantojot skaitlisko vairākumu. Otrās trešdaļas ievadā starpību izdevās dubultot, atkal izmantojot vairākumu, taču mājinieki piecas minūtes vēlāk arī izmantoja viesu noraidījumu, un Vladislavs Ušeņins guva pirmos mājinieku vārtus. Pēdējās trešdaļas pirmajā minūtē "Amur" pat panāca izlīdzinājumu (2:2), bet tam sekoja favorītu trieciens.

Dens Sekstons sešas ar pusi minūtes pirms mača beigām guva savus astotos vārtus sezonā, atgūstot vadību "Avtomobilist", un tie izrādījās arī uzvaras vārti. Tiesa, viesi guva vēl divus - 29 sekunžu laikā izcēlās Ivans Višņevskis un Maksims Raseikins, kuram tie bija pirmie vārti sezonā, un "Avtomobilist" nostiprināja panākumu (5:2).

Svētdien "Avtomobilist" sēriju centīsies pārtraukt "Kunlun Red Star", kas šodien mājās ar 2:0 pieveica "Traktor", pārtraucot divu zaudējumu mini sēriju. Vojteks Voļskis 40 sekundes pirms mača beigām Vladivostokā izrāva "Metallurg" uzvaru pār "Admiral" - 4:3. Magņitogorskai tā bija piektā uzvara pēc kārtas.

Rietumu līdere Maskavas CSKA viesos ar 2:0 sakāva līgas pastarīti "Sibir", izcīnot savu astoto panākumu pēc kārtas. Vēl vienā mačā "Salavat Yulaev", somu uzbrucējam Jonasam Kempainenam gūstot divus vārtus, ar rezultātu 4:1 mājās pieveica Rietumu konferences pastarīti "Slovan". Ufai tā bija pirmā uzvara pēdējās trīs spēlēs, kamēr Bratislava piedzīvoja ceturto neveiksmi pēc kārtas.

KHL regulārā sezona, 5. oktobris

SpēleRezultāts
Kunlun Red Star - Traktor2:0
Admiral - Metallurg Mg3:4
Amur - Avtomobilist2:5
Sibir - CSKA0:2
Salavat Yulaev - Slovan4:1
Avangard - Dinamo R