Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sotnieks: "Bija ļoti augsts temps, tomēr izturējām"

Ints Megnis
Ints Megnis

Sotnieks: "Bija ļoti augsts temps, tomēr izturējām"
Rīgas "Dinamo" pēc uzvaras Magņitogorskā
Foto: Magņitogorskas "Metallurg"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē otrdien ar Magņitogorskas "Metallurg" komandu bija ļoti augsts temps, tomēr to izdevies izturēt, pēc sezonas pirmās uzvaras pauda Latvijas vienības Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristaps Sotnieks.

Rīdzinieki viesos pieveica "Metallurg" ar rezultātu 2:1. Vienus no vārtiem iemeta tieši Sotnieks.

"Bijām noskatījušies video, izpētījuši "Metallurg" spēles nianses vienādos sastāvos un vairākumā. Protams, zinām cik spēcīgi spēlētāji savākti "Metallurg", kuri spēlētāji šajā komandā taisa rezultātu," stāstīja Sotnieks. "Turklāt mums pašiem ļoti gribējās uzvarēt. Jekaterinburgā sāpīgi zaudējām, tāpēc šeit vēlējāmies uzvarēt, parādīt, ka protam spēlēt un varam uzvarēt labu komandu. Domāju, ka šosezon mums ir labs sastāvs, ļoti gribam spēlēt "play-off"."

Sotnieks atzina, ka bijis smagi, jo pirmajā trešdaļā vajadzējis izturēt trīs mazākumus. "Vienkārši pareizi spēlējām. Un vēlreiz teikšu - treneri labi pastrādāja, paskatījās "Metallurg" vairākumu. Un, protams, mūsu vārtsargs lieliski spēlēja."

"Uzvarējām iemetienā, atdevu aizsargam un viņš man atpakaļ. Vienkārši metu, šķiet, vārtu priekšā kāds aizsedza Košečkina redzamību. Viņš neredzēja ripu un tā ielidoja vārtos," savu precīzo raidījumu komentēja Sotnieks, atzīstot, ka pēc izvirzīšanās vadībā spēlēt bijis vēl grūtāk. ""Metallurg" spēlētāji sāka ļoti agresīvi, bija augsts temps, tomēr izturējām un tas ir pats galvenais."

Nākamās spēles Rīgas "Dinamo" aizvadīs jau savā laukumā, spēlējot sestdien, svētdien un otrdien.

Izmantotie resursi:
https://www.metallurg.ru/press/club...

Slēpts komentārs: pernambucano

  +2 [+] [-]

, 2018-09-05 11:25, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Molodčiki čaļi! Jāturpina mīdīt uzvaru taka.
Latviski ir malači, ta ka ar savu krievu slengu lasies uz krievu portāliem, Tu vates atrauga!
Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-05 15:57, pirms 6 gadiem
Soča molodčiks! Teicams uzvaras gols!

  -1 [+] [-]

, 2018-09-05 16:24, pirms 6 gadiem
Sotnieks jau vareeja praatiigaak izteikties, ka speciaali metis "zem aizsarga", vai gaidiijis, lai metiena briidi kaads nosedz utt, a tur čalis paziņo, ka uz haļavu plivinājis uz vārtiem un jopcik gols ... šādā veidā papildus € pie līguma nepelna ...

  +1 [+] [-]

, 2018-09-05 18:14, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Soča molodčiks! Teicams uzvaras gols!
Jaunā plate? Pagājušajā sezonā neprati pateikt nko citu kā ģēre, šogad molodčiks?