Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" mēģina atbrīvot naudu Mesi līgumam, Imtitī un Pjaničs nepiekrīt vienkārši aiziet

Rolands Eliņš

"Barcelona" mēģina atbrīvot naudu Mesi līgumam, Imtitī un Pjaničs nepiekrīt vienkārši aiziet
Miralems Pjaničs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" cenšas pierunāt Lionelu Mesi noslēgt jaunu līgumu, taču to panākt nav vienkārši "Barcelona" finansiālās situācijas dēļ. Lai atbrīvotu vietu algu sarakstos, Barsa piedāvāja lauzt līgumu ar Miralemu Pjaniču un Semjuelu Imtitī, taču abi šo piedāvājumu noraidījuši.

Lionels Mesi šobrīd ir brīvā aģenta statusā, taču tiek sagaidīts, ka viņš noslēgs jaunu līgumu ar "Barcelona", kurš gan vairs nebūs finansiāli tikpat ienesīgs kā iepriekšējais, kas bija lielākais indivudālais līgums profesionālajā sportā. "Barcelona" finansiālā situācija pēc pandēmijas apstākļos pavadīta gada nav ideāla, un klubs meklē veidu, kā ietaupīt.

"Barcelona" transfēros uz Angliju atdevusi futbolistus Fransisko Trinkau un Hektoru Firpo, par kuru "Leeds United" maksās apmēram 15 miljonus eiro. Taču "Barcelona" lielāks satraukums ir par citiem noslēgtajiem līgumiem, un klubs oficiāli piedāvāja Miralemam Pjaničam un Samuelam Imtitī pārtraukt sadarbību.

Vēstulē abiem futbolistiem "Barcelona" ir izklāstījusi situāciju un norādījusi, ka pašreizējos finansiālajos apstākļos klubs ir gatavs futbolistiem sniegt iespēju pārtraukt līgumus un kļūt par brīvajiem aģentiem.

"Barcelona" nākamās sezonas algu sarakstos tas ietaupītu apmēram 35 miljonus eiro, taču, protams, ne Pjaničs, ne Imtitī par šādu iespēju lielā sajūsmā nebija un abi ir noraidījuši šo piedāvājumu. Pjaničam ir līgums ar Barsu uz vēl trim sezonām, kamēr Imtitī līgums ir vēl uz divām sezonām, un Spānijas medijs "Marca" vēsta, ka abi futbolisti ļoti labi apzinās, ka citā klubā nevarēs iegūt finansiāli līdzīgu līgumu, kā viņiem šobrīd ir ar "Barcelona".

"Marca" vēsta, ka Barsas jaunā vadība ar prezidenta Žoanu Laportu priekšgalā meklē arī citus veidus, kā ietaupīt. Tiek meklēts transfērs Filipem Koutinju, kas klubam varētu ienest krietnu summu, vai vismaz atkal nosūtīt viņu īrē, lai nevajadzētu maksāt visu algu. Tāpat tiek piesaukts iespējamais Antuāna Grīzmana transfērs, proti, "Barca" būtu gatava viņu pārdot, ja būtu pircējs.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/b...

     [+] [-]

, 2021-07-05 13:39, pirms 3 gadiem
Smagas pārmaiņas būs Barcelona, bet jautājums, vai pēc visiem šiem transfēriem un naudas sakasīšanas pats Messi vēlēsies palikt Barsā

     [+] [-]

, 2021-07-05 13:48, pirms 3 gadiem
smagi laiki gan Barsai, gan Madridei. Būs līdzīgi, kā ar Itāliju, kad kādu laiku pagāja maliņā no elites.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-05 15:41, pirms 3 gadiem
Īstenībā tas bija tikai gaidāms, ka bagātie un lielie klubi saslēdz mega līgumus ar čaļiem, kas deldē soliņu un ar domu ka ja nu būs vajadzīgi. da tur otru barselonu var nokomplektet.

  +4 [+] [-]

, 2021-07-05 17:21, pirms 3 gadiem
Paņem veco Pjaniču noslēdz ilgtermiņa līgumu... un tagad čīkst, ka pārmaksāts. Dalba jobi.

     [+] [-]

, 2021-07-06 00:09, pirms 3 gadiem
Man Barcas problēmas vienaldzīgas, nepatīk šis klubs, bet nesaprotu vienu, kāpēc turpināt šo agoniju, atlikt kluba pārbūvi, atjaunošanu, vēl 2 gadus visu likt uz Mesi? Un pēc tam?

     [+] [-]

, 2021-07-06 15:47, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Paņem veco Pjaniču noslēdz ilgtermiņa līgumu... un tagad čīkst, ka pārmaksāts. Dalba jobi.
njeema deelj FFP, shii uzpuusto transfeera maksu apmainja Artuurs-Pjanichs paliidzeeja abiem klubiem izpildiit nosaciijumus, bet ilgterminjaa, protams, neviens nedomaaja + Kuumans ir dikti stuurgalviigs un pat nedeva iespeeju vinjam.