Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mourinju atvainojas par tiesnešu kritizēšanu

Mourinju atvainojas par tiesnešu kritizēšanu
Žuzē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Vakar futbola klubs Londonas “Chelsea” ar rezultātu 3:0 pārspēja “Watford”. Pēc spēles “Chelsea” treneris Žuzē Mourinju atvainojās mača galvenajam tiesnesim Kevinam Frendam par lēmumu nepiespriest 11 metru soda sitienu.

Mourinju apgalvoja, ka soda sitiena nepiespriešana pēc Krega Kačarta spēles ar roku bija daļa no kampaņas pret viņa vadīto komandu.

Taču vēlāk Žuzē savu nostāju mainīja, uzslavējot mača galveno arbitru. Mourinju piebilda: “Vēlētos atvainoties par saviem komentāriem dažās TV intervijās.”

Djēgu Koštas sitiens trāpīja Kregam Kačartam pa roku, taču bumba nonāca pie Loiku Remī, kurš uzreiz guva vārtus.

Pēc mača tiesnesis Frends portugāļu trenerim paskaidroja, ka, ja futbolists nebūtu iesitis, tiktu piespriests 11 metru soda sitiens.

“Tas, ko izdarīja tiesnesis, bija lieliska tiesāšana’”, pēc Frenda paskaidrojuma teica Mourinju. “Viņš redzēja, ka bija sods, taču, saprotot, ka bumba nonāks pie Remī, nogaidīja pāris sekundes’”. “Viņš man pateica, ka, ja Remī zaudētu bumbu, vai nespētu gūt vārtus, tad viņš nozīmētu soda sitienu.”

Sākotnēji Mourinju apgalvoja, ka Frenda nefiksētais noteikumu pārkāpums bija vēl viena netaisnība pret viņa komandu pēdējo nedēļu laikā. “Es sūdzējos, bet tā bija laba tiesāšana,” teica Mourinju.

“Chelsea” treneris pēc zaudējuma “Tottenham” veica astoņas izmaiņas komandas sastāvā.

“Mēs visu laiku kontrolējām spēli, taču pirmais puslaiks bija mazliet skumjš, tāpēc mums bija svarīgi veikt pārmaiņas sastāvā un mēģināt mainīt spēles gaitu. Vilians un Djēgu Košta darbojās labi,” piebilda Mourinju.

“Watford” galvenais treneris Slaviša Jokanovičs atzina, ka veiktās izmaiņas pēc pirmā puslaika mainīja spēli. “Viņi laukumā laida spēlētājus, kuri ir miljoniem vērti,” viņš teica. “Varu būt apmierināts ar sniegumu, ja ne pat ar gala rezultātu.”

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Jose Mourinho: Chelsea boss...

  -2 [+] [-]

, 2015-01-05 15:45, pirms 9 gadiem
Mourinjo jau sāk tracināt ar to tiesāšanu un tām kampaņām, bet labi, ka vismaz atvainojas!