Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijam zaudējums pagarinājumā, SKA pārbrauc pāri "Torpedo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlijam zaudējums pagarinājumā, SKA pārbrauc pāri "Torpedo"
Bobs Hārtlijs. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas regulārā čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja Omskas "Avangard", kas savā laukumā pagarinājumā piekāpās Čeļabinskas "Traktor" – 2:3.

Antona Gļinkina un Vitālija Kravcova gūtie vārti ļāva Čeļabinskas "Traktor" otrās trešdaļas beigās iegūt divu ripu pārsvaru, tomēr laukuma saimnieki deficītu līdz minimumam paspēja sadeldēt vēl pirms pārtraukuma – nieka 33 sekundes vēlāk izcēlās Maksims Berezins.

Neizšķirtu noslēdzošās trešdaļas 29. sekundē panāca Iļja Mihejevs, tāpēc uzvarētājs bija jānoskaidro pagarinājumā. Tas noslēdzās ļoti ātri – savulaik Rīgas "Dinamo" spēlējušais kanādietis Pols Šehura pagarinājuma 33. sekundē nodrošināja "Traktor" divus punktus par 3:2 uzvaru.

Kopš 23. novembrī Rīgā piedzīvotā zaudējuma Boba Hārtlija vadītais "Avangard" aizvadījis piecas spēles, izcīnot trīs uzvaras, un divas no tām bijušas sausās. Ar 51 punktu Omska joprojām ir Austrumu konferences vicelīdere.

Tikmēr Rietumu konferencē otrajā vietā iekārtojusies Sanktpēterburgas SKA, kas mājās ar 6:0 sasita Ņižņijnovgorodas "Torpedo". 1+2 gan Maksimam Karpovam, gan Ņikitam Gusevam, bet divas rezultatīvas piespēles izdarīja Aleksandrs Barabanovs. Igors Šestjorkins tika galā ar 24 metieniem.

Vēl šodien laukumā devās Minskas "Dinamo", kas savā laukumā ar 1:2 atzina Ņižņekamskas "Neftekhimik" pārākumu. Uzvaras vārtus 43. minūtē iemeta līgas labākais snaiperis Juso Pustinens.

     [+] [-]

, 2018-12-04 23:35, pirms 5 gadiem
Nu un kas,ka pārbrauca pāri Torpedo.Tik un tā Ņižņijnovgoroda divus punktus no četriem pret SKA ir paņēmusi,par ko daudzi klubi var tikai sapņot.