Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" sezonas trešajā izbraukumā dodas bez Balinska, Rēdliha un Makmilana

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" sezonas trešajā izbraukumā dodas bez Balinska, Rēdliha un Makmilana
Miķelis Rēdlihs, Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šodien devies sezonas trešajā izbraukumā, kurā tiks aizvadītas trīs spēles. Kopā ar komandu nav trīs savainotie hokejisti – aizsargs Uvis Balinskis, kā arī uzbrucēji Miķelis Rēdlihs un Brendons Makmilans.

Ar 12 spēlēs sakrātajiem 13 punktiem Rīgas "Dinamo" joprojām ieņem piekto vietu Rietumu konferencē. Iepriekšējais mačs tika aizvadīts sestdien, ar 3:7 piedzīvojot smagu zaudējumu pret Astanas "Barys". Kazahstānas komanda jau pirmajā trešdaļā ieguva piecu vārtu pārsvaru.

Četru mājas maču sērija rīdziniekiem bija smaga, jo izdevās izcīnīt tikai vienu uzvaru, plus no ierindas izkrita Miķelis Rēdlihs un Brendons Makmilans. Rēdliham spēles beigās trāpīja komandas biedra mestā ripa, bet Makmilans atsvaidzināja savainojumu, kura dēļ nevar spēlēt ilgāku laiku. Abi jau izlaida spēli pret "Barys". Tāpat Uvis Balinskis komandai nevar palīdzēt no septembra pirmās puses.

Izbraukumā devies ne tikai aizsargs Roberts Mamčics, kurš šajā sezonā ir spēlējis ne tikai Rīgas "Dinamo", bet arī "Liepājas" rindās Latvijas čempionātā, bet arī uzbrucējs Egils Kalns, kurš vakar liepājnieku zaudējumā ar 1:3 pret "Mogo" guva savas komandas vienīgos vārtus.

Izbraukums solās būt sarežģīts. Rīt pretī stāsies Omskas "Avangard", kuru vada Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs. Komanda ir Austrumu konferences vicelīdere, 13 spēlēs zaudējot tikai vienu reizi. Divas dienas vēlāk pretī stāsies Novosibirskas "Sibir", kas atrodas pretējā pozīcijā – viena uzvara 13 spēlēs. Izbraukumam punkts tiks likts otrdien, mēģinot revanšēties "Barys" par lielo zaudējumu.

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Vārtsargi: Kristers Gudļevskis, Timurs Biļalovs un Maksims Tretjaks.
Aizsargi: Nerijus Ališausks, Kristaps Sotnieks, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Roberts Mamčics, Dmitrijs Šuļeņins, Marks Dzaneti un Kristaps Zīle.
Uzbrucēji: Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Dzierkals, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Egils Kalns, Roberts Lipsbergs, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Gunārs Skvorcovs un Līnuss Videls.

Izbraukuma spēles

DatumsLaiksPretinieks
5. oktobris19:30Omskas "Avangard"
7. oktobris13:30Novosibirskas "Sibir"
9. oktobris16:30Astanas "Barys"

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2018-10-04 14:31, pirms 6 gadiem
Nu nevar tā bīdīt vārtsargus kā šaha figūras!

  +7 [+] [-]

, 2018-10-04 14:36, pirms 6 gadiem
jasak Letiniem mest..Dzierkalam Beidzot jaiemet kadu ripuli,gaidam no Klarka vairak..un Darzinam jabeidz krat piespeles un jasak mest ieksa.

  +6 [+] [-]

, 2018-10-04 15:11, pirms 6 gadiem
Domāju, ka pret izlases treneri komanda būs ļoti motivēta, koefs arī ļoti vilinošs..

  -4 [+] [-]

, 2018-10-04 15:35, pirms 6 gadiem
Kārtējie 3 zaudējumi atgriezīs visu savās vietās...invalīdu biedrība Rīgas Dinamo rullē..speciāls paldies tovarišču jurisu...

  -4 [+] [-]

, 2018-10-04 15:50, pirms 6 gadiem
eevelee rakstīja: Domāju, ka pret izlases treneri komanda būs ļoti motivēta, koefs arī ļoti vilinošs..
Tu paskaties, kas pretī spēlēs. Motivators

     [+] [-]

, 2018-10-04 16:14, pirms 6 gadiem
Bobs gatavs ierādīt vietu, vēl DR sastāvs ar traumām. Vienīgi, ja nu Klarks beidzot pamodīsies, jo Linus un Majone nav mūžīgi

  -2 [+] [-]

, 2018-10-04 16:57, pirms 6 gadiem
Ja beidzot nemetīs vietējie, nāksies ņemt kārtējo leģi uzbrukumā, jo nav jau citu variantu, ja vietējie ir nespējnieki, tad kādam tie goli ir jāmet, lai punkti krātos, esmu diezgan pārsteigts, cik nespējīgi ir letiņi iekš Dinamo...

  -2 [+] [-]

, 2018-10-04 16:58, pirms 6 gadiem
No Dzierkala jau pirms 1.spēles paredzēju, ka vairāk par 5 goliem neiemetīs, uz ko jūs ceriet?

  +1 [+] [-]

, 2018-10-04 17:08, pirms 6 gadiem
Gūža rakstīja: Ja beidzot nemetīs vietējie, nāksies ņemt kārtējo leģi uzbrukumā, jo nav jau citu variantu, ja vietējie ir nespējnieki, tad kādam tie goli ir jāmet, lai punkti krātos, esmu diezgan pārsteigts, cik nespējīgi ir letiņi iekš Dinamo...
Labāk izstāsti uz ko pats esi spējīgs

  -1 [+] [-]

, 2018-10-04 17:25, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Labāk izstāsti uz ko pats esi spējīgs
Tas ir viņu darbs, viņiem par to ļoti labi maksā!
Ja man tik labi maksātu, es arī varētu paslidot pa arēnu

  +2 [+] [-]

, 2018-10-04 17:42, pirms 6 gadiem
Gūža rakstīja: Tas ir viņu darbs, viņiem par to ļoti labi maksā!
Ja man tik labi maksātu, es arī varētu paslidot pa arēnu
To gan es gribētu redzēt! Izcila teorija! Ja man ļoti labi maksātu, es ietu strādāt par operdziedātāju.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-04 17:53, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: To gan es gribētu redzēt! Izcila teorija! Ja man ļoti labi maksātu, es ietu strādāt par operdziedātāju.
Bet ja vietējie saņem algu, un leģionāri saņem algu, tad, ja leģionāri met, bet vietējie nē, sanāk, ka vietējie dzen luni darbā. Kur kļūda?

  +1 [+] [-]

, 2018-10-04 18:22, pirms 6 gadiem
Gūža rakstīja: Tas ir viņu darbs, viņiem par to ļoti labi maksā!
Ja man tik labi maksātu, es arī varētu paslidot pa arēnu
Paga, tātad tavuprāt, vienīgais, ko jāpatur ir tie, kam daudz punktu, precīzāk vārtu? Tad jau jāatlaiž ne tikai visi latvieši, bet arī visi lēgi, izņemot Majoni, Videlu un varbūt vēl Mitinenu. Tajā pat laikā RD ir 6. līgā vairākumā un 10. mazākumā. Ja vairākumā vēl liela nozīme ir Videlam un Majonem, tad labais mazākums jau ir vairāk latviešu - visizteiktāk Skvorcova, Pavlova nopelns. Un mūsdienu hokejā ja ir problēmas ar spēli nevienādos sastāvos, tad par uzvaru var aizmirst. Šobrīd ar to lielu problēmu nav. Dārziņš ir palicis par piespēlētāju - nu nevar 3 tamborētāju maiņā visi 3 mest vārtus. Ja grib, lai met visi 3, tad jāpērk tādi leģionāri, kas maksās vēl dārgāk par jebkuru šobrīd esošo. Bet piespēles Lauris krāj labi. Miķelis, līdz traumai spēlēja ok. Ātrums ir pazudis, bet tāpat ir piespēles, cīnās. Kaut kādi punkti ir salasījušies. Cik tad bieži RD ir vairak par 1-2 hokejistiem, kas savāc punktus vairāk kā pusē spēļu? Aizsargi - vietējie ir maz un Balinskis, Zīle neizskatījās slikti līdz traumām. Soča varētu spēlēt labāk, ir daudz kļūdu. Dzierkals - nu no viņa gribētos vārtus, tur piekrītu. Džera negatīvi pārsteidzis, jo parasti bija labs abos galos, šogad tikai "mājās." Pāri paliek tikai jaunie vai tādi, kas spēlējuši pāris mačus. Kurus tad tu metīsi ārā? Ak, jā vēl ir caurums Gudļevskis... Caurums, kurš pirmajos mačos labi pavilka, tagad vai nu kritās fiziskais, vai kas ar pārliecību - to neviens no mums hokeja šajā pusē nezina. Nav tā, ka latvieši galīgi sūdīgi spēlē. Jā, ir no kā gribētos prasīt snieguma uzlabojumus, bet to nemaz tik daudz nav. Pamatā, gribētos, lai sniegumu uzlabo Džeriņš, Sotnieks, Dzierkals, kāda ripa vēl iekrīt Dārziņam un arī visiem pārējiem. Tas būtu ok. Jo ja tu noliec visus latviešus - paskaties uz tiem pašiem leģiem. Ir 2 leģi, kam viss sanāk, ir Klārks, kas varbūt, beidzot atvērsies un Mītinens, kam ir 5+1. Tālākie leģi rāda to pašu sniegumu un pat vēl sūdīgāku kā vietējie.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-10-04 18:38, pirms 6 gadiem
Molodčiki Dinamieši! No tūres jāatgriežas ar diženām ģērēm ķešā un jānostiprinās tabulas augšdaļā.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-04 18:55, pirms 6 gadiem
VoldinshGB rakstīja: Par to trio piekritu, Dzierkals ir katastrofa, ar skaistu slidojumu un ripas iemesanu zona skrienot tai pakal nepietiek. Darzinam katru speli ir vismaz 2 momenti kur vartiem jabut, nav
Katastrofa esat jūs abi ar Gūžu. Dzierkalam ir visas iespējas kļūt par stabilu LV izlases spēlētāju. Joprojām pietiekoši jauns, gan jau ieskriesies un nāks arī goli.

  -2 [+] [-]

, 2018-10-04 18:56, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Paga, tātad tavuprāt, vienīgais, ko jāpatur ir tie, kam daudz punktu, precīzāk vārtu? Tad jau jāatlaiž ne tikai visi latvieši, bet arī visi lēgi, izņemot Majoni, Videlu un varbūt vēl Mitinenu. Tajā pat laikā RD ir 6. līgā vairākumā un 10. mazākumā. Ja vairākumā vēl liela nozīme ir Videlam un Majonem, tad labais mazākums jau ir vairāk latviešu - visizteiktāk Skvorcova, Pavlova nopelns. Un mūsdienu hokejā ja ir problēmas ar spēli nevienādos sastāvos, tad par uzvaru var aizmirst. Šobrīd ar to lielu problēmu nav. Dārziņš ir palicis par piespēlētāju - nu nevar 3 tamborētāju maiņā visi 3 mest vārtus. Ja grib, lai met visi 3, tad jāpērk tādi leģionāri, kas maksās vēl dārgāk par jebkuru šobrīd esošo. Bet piespēles Lauris krāj labi. Miķelis, līdz traumai spēlēja ok. Ātrums ir pazudis, bet tāpat ir piespēles, cīnās. Kaut kādi punkti ir salasījušies. Cik tad bieži RD ir vairak par 1-2 hokejistiem, kas savāc punktus vairāk kā pusē spēļu? Aizsargi - vietējie ir maz un Balinskis, Zīle neizskatījās slikti līdz traumām. Soča varētu spēlēt labāk, ir daudz kļūdu. Dzierkals - nu no viņa gribētos vārtus, tur piekrītu. Džera negatīvi pārsteidzis, jo parasti bija labs abos galos, šogad tikai "mājās." Pāri paliek tikai jaunie vai tādi, kas spēlējuši pāris mačus. Kurus tad tu metīsi ārā? Ak, jā vēl ir caurums Gudļevskis... Caurums, kurš pirmajos mačos labi pavilka, tagad vai nu kritās fiziskais, vai kas ar pārliecību - to neviens no mums hokeja šajā pusē nezina. Nav tā, ka latvieši galīgi sūdīgi spēlē. Jā, ir no kā gribētos prasīt snieguma uzlabojumus, bet to nemaz tik daudz nav. Pamatā, gribētos, lai sniegumu uzlabo Džeriņš, Sotnieks, Dzierkals, kāda ripa vēl iekrīt Dārziņam un arī visiem pārējiem. Tas būtu ok. Jo ja tu noliec visus latviešus - paskaties uz tiem pašiem leģiem. Ir 2 leģi, kam viss sanāk, ir Klārks, kas varbūt, beidzot atvērsies un Mītinens, kam ir 5+1. Tālākie leģi rāda to pašu sniegumu un pat vēl sūdīgāku kā vietējie.
Bet nu tiem pašiem čekeriem būtu jāsalasa kaut 2 punkti katros 10 mačos, nepietiek tikai ar labu spēli mazākumā, arī vienādos sastāvos jāprot veidot momentus, ja nevari, tad sēdi malā un ej virsū tikai nevienādos sastāvos. Par leģiem neko sliktu nesaku.

     [+] [-]

, 2018-10-04 20:01, pirms 6 gadiem
Gūža rakstīja: Bet nu tiem pašiem čekeriem būtu jāsalasa kaut 2 punkti katros 10 mačos, nepietiek tikai ar labu spēli mazākumā, arī vienādos sastāvos jāprot veidot momentus, ja nevari, tad sēdi malā un ej virsū tikai nevienādos sastāvos. Par leģiem neko sliktu nesaku.
Tāda dīvaina attieksme. Savējos noliec, par leģiem neko nesaki - Gimājevs, Zanetī un Šuļeņins pa visiem kopā savākuši 3 punktus. Labi Gimājevu ņēma kā DD, tas no lielas rezultativitātes cerēšanas atbrīvo, bet lietderības koieficents -4. Sliktāk ir tikai Pavlovam, tāpat Šuļeņinam un Sotniekam. Zanetī pims sezonas lielīja kā baigi varenā metiena īpašnieku - neesmu redzējis to metienu. Varbūt man ir augstas ekspektācijas, jo pēc tādas reklamēšanas gaidu kaut ko Čaras vai Kuļaša cienīgu, vismaz Jurčinas. Pagaidām ir viduvējs metiens, regulāras kļūdas uzbrukuma zonā un ok darbības savā zonā. Ališauskam arī pa 0 punkti, bet viņš ir spēlējis tikai 2 spēles. Makmilanam arī 9 spēlēs 1+1, bet viņam to izdodas atsvērt ar citām darbībām. Par šiem diviem neko nesaku. Tretjaks sezonā nav redzēts. Kāds ir Biļaļovs, iespējams, varēs redzēt rīt, jo viņam nav bijusi iespēja tikt galā ar "krīzēm." Viņš ir paspējis paspēlēt pāris mačus, bet vienīgajā ar švako startu uzreiz nomainīja. Nav redzēts, kā viņš sevi savāks. Nu neizskatās lielākā daļa leģu diži labāk par vietējiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-10-05 00:10, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Jā, izskatās, ka Dzierkals no Z-Amērikas Hokeja ir pārņēmis pašu galveno slimību, proti, tur Hokeju nespēlē PLAYERi, bet gan SKATERi
Vispār jau Players. Atver NHL.com un redzēsi. Jā, ir dzirdēts, ka saka skaters nevis players, bet vai tad visur nav tādu, kas lieto citus izteicienus? Eiropas Austrumu galā bieži spēlētājus sauc par mūsdienu gladiatoriem un goleodoriem - nu kaut kā neviens sarkanas lupatas laukumā nevicina, un nost arī negalē.

     [+] [-]

, 2018-10-05 16:22, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Vispār jau Players. Atver NHL.com un redzēsi. Jā, ir dzirdēts, ka saka skaters nevis players, bet vai tad visur nav tādu, kas lieto citus izteicienus? Eiropas Austrumu galā bieži spēlētājus sauc par mūsdienu gladiatoriem un goleodoriem - nu kaut kā neviens sarkanas lupatas laukumā nevicina, un nost arī negalē.
Ziemeļamerikā 'players' ir visi hokeja spēlētāji (arī vārtsargi), bet 'skaters' ir tikai laukuma spēlētāji (uzbrucēji un aizsargi).