Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Esmu priecīgs, ka aizmukām no VEF"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis: "Esmu priecīgs, ka aizmukām no VEF"
Ainars Bagatskis: 1-0 VTB līgā
Foto: AFP/Scanpix

"Šodien bijām pelnījuši labāku iznākumu nekā LBL spēlē pret Valmieru. Spēlējām atbilstoši savam līmenim un daudzas minūtes darījām uzvarai nepieciešamo," pēc pirmās spēles VTB Vienotajā līgā svētdien, 4. oktobrī, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Karloss Frade.

Kaspars Bērziņš, "Nizhny Novgorod" spēlētājs

"VEF turējās līdzi tikai veiksmīgas spēles rezultātā, iemetot daudzus sarežģītus metienus. Turpretī mēs metām brīvus metienus, pieņēmām labus, pārdomātus lēmumus. Ilgtermiņā tas atmaksājās un spējām salauzt pretinieku. Dullās kļūdas bija uz sezonas sākuma rēķina.

Liels prieks, ka skatītāji svilpa brīžos, kad izpildīju soda metienus. Tas nozīmē, ka viņi atnākuši, lai atbalstītu Latvijas komandu. Savukārt komandu izsaukšanas laikā saņēmu aplausus, tātad cilvēki novērtēja darbu, kas paveikts Latvijas izlases labā. Treneris pēc Eiropas čempionāta iedeva trīs pilnas brīvdienas.

Ņižņijnovgorodas komandā ir augstākais līmenis, kurā spēlēju karjeras laikā. Vērtēju komandas intereses augstāk par personīgajām spēles minūtēm. Sāku nevērtēt trenera lēmumus, bet daru, ko liek, nedomājot, cik daudz laika pavadu un pavadīšu laukumā."

Ainars Bagatskis, "Nizhny Novgorod" galvenais treneris

"Iespējams, uz papīra šķita, ka VEF ir viegli uzveicams, taču tā nebija. VEF ir ļoti nepatīkama komanda, kura lieliski izmanto savas iespējas. Piemēram, spēles sākumā viņi iemeta piecus tālmetienus, ieguva pārliecību un sāka spēlēt drošāk.

Turpinājumā abas komandas gaidīja pretinieku kļūdas. Otrajā puslaikā atcerējāmies, ka mums ir garie spēlētāji, iespēlējām bumbu iekšā un guvām punktus no groza apakšas. Esmu priecīgs, ka aizmukām ar veselu ādu, īpaši tāpēc, ka komandā ir septiņi jaunpienācēji.

Pēdējā mēneša laikā nemēģinājām noslēgt līgumu ar vēl kādu latviešu spēlētāju. Sezonas sākumā esam sarežģītā situācijā. Par jaunpienācējiem jau minēju. Vēl četri spēlētāji bija aizņemti valstsvienībās un šobrīd atrodas dažādos fiziski-emocionālos stāvokļos. Attaisnojumus nemeklēsim, spēlēsim basketbolu."

Mareks Mejeris, "VEF Rīga" spēlētājs

"Tāpat kā iepriekšējā spēlē nespējām vienā līmenī noturēties visas 40 minūtes. Vairākas reizes izturējām pāris minūtes, taču vienmēr sekoja nākamais kritums."

Karloss Frade, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Šodien bijām pelnījuši labāku iznākumu nekā LBL spēlē pret Valmieru. Spēlējām atbilstoši savam līmenim un daudzas minūtes darījām uzvarai nepieciešamo. Esmu priecīgs par spēlētāju reakciju pēc sezonas pirmās spēles.

Ņižņijnovgorodas komanda vadību spēja iekrāt tikai pamazām. Zaudējām atsevišķas atlēkušās bumbas, netrāpījām dažus metienus no groza apakšas un brīvos tālmetienus. Tādās situācijās pretiniekiem radās iespēja maziem izrāvieniem, taču nebija nekādu 0:15 izrāvienu.

Vēlos izvilkt labāko no katra spēlētāja, kā tas šodien notika ar Ludi. Viņš spēlē ātri, ir labs “pick-and-roll” spēlētājs, taču visvairāk priece Ludes attieksme. Viņš ir “izsalcis”. Tā ir ļoti laba izturēšanās no spēlētāja, kurš nebija laukumā iepriekšējā spēlē."

     [+] [-]

, 2015-10-04 21:09, pirms 9 gadiem
Kurš ir Lude?

  +1 [+] [-]

, 2015-10-04 22:02, pirms 9 gadiem
bebitis rakstīja: Kurš ir Lude?
Hakansons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja