Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" treneris: "Šis sastāvs būtu varējis nosargāt titulu, ja vien nebūtu traumu"

Agris Suveizda

"Lakers" treneris: "Šis sastāvs būtu varējis nosargāt titulu, ja vien nebūtu traumu"
Entonijs Deiviss, Lebrons Džeimss un Frenks Vogls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Jau pirmajā Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēļu kārtā izstājās pagājušās sezonas čempione Losandželosas "Lakers", kas līdz Entonija Deivisa savainojumam sēriju pret Fīniksas "Suns" sāka ar diviem panākumiem trijos mačos, taču pēc tam zaudēja trīs spēlēs pēc kārtas un kapitulēja ar 2-4.

Losandželosas "Lakers" līderi Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss regulārajā sezonā aizvadīja attiecīgi tikai 45 un 36 spēles, un komanda ar 42 uzvarām 72 spēlēs Rietumu konferencē ierindojās tikai septītajā vietā. Pārspēlē "Lakers" gan pārspēja Goldensteitas "Warriors" (103:100) un iekļuva izslēgšanas spēlēs. "Uzskatu, ka mums bija spēlētāju grupa, kas būtu varējusi atkārtot pagājušās sezonas sasniegumu, ja ne savainojumu. To bija pārāk daudz. Līdz Deivisa savainojumam mūsu bilance bija 21-6, drīz pēc tam savainojumu guva arī Džeimss," pēc izstāšanās teica Losandželosas "Lakers" galvenais treneris Frenks Vogls.

Treneris veltīja atzinīgus vārtus Deivisa cīņas gribai – "Lakers" zvaigzne centās piedalīties sērijas sestajā mačā, tomēr spēja aizvadīt tikai piecas minūtes. "Viņš ir cīnītājs. Zinājām, ka viņam būs ļoti apgrūtinoši kustēties, un viņš no atlabšanas viedokļa paveica visu iespējamo, lai veselības stāvokli uzlabotu. Cerējām, ka adrenalīns palīdzēs, tomēr viņam jau spēles sākumā bija problēmas kustēties." Arī Deiviss atzina, ka nav juties savā ādā: "Ne mirkli nejutos labi, taču sāncensības gars mudināja doties laukumā un palīdzēt, cik vien spēju. Tomēr ķermenis tam nepiekrita." Deivisam tika vaicāts par kritiku saistībā ar biežajiem savainojumiem: "Man ārpus "Lakers" organizācijas nevienam nekas nav jāpierāda!"

"Mūsu pirmā prioritāte ir dabūt Deivisu uz kājām. Ja viņu izārstēsim, tas mums dos labākās iespējas nākamsezon atkal gūt panākumus," teica Lebrons Džeimss, kurš pirmoreiz karjerā izstājās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. "Mani visvairāk satrauc tas, ka šosezon lāga nemaz netikām pie iespējas spēlēt pilnā sastāvā. Vai savainojumi vai Covid-19, vai vēl kas cits – tā šosezon bija mūsu ikdiena, kuras dēļ nespējām ieiet ritmā un tā arī neieraudzījām komandas īsto potenciālu. Mani īpaši nerūp, ka esam izstājušies jau pirmajā kārtā. Svarīgākais ir, lai komanda būtu vesela – arī es pats šo sēriju nevarēju aizvadīt ar pilnu atdevi. Tagad man ir trīs mēneši laika, lai sakārtotu potīti 100% gatavībā."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +3 [+] [-]

, 2021-06-04 12:08, pirms 3 gadiem
Ja tantei būtu riteņi, viņa būtu tramvajs.

  -3 [+] [-]

, 2021-06-04 12:20, pirms 3 gadiem
Referis rakstīja: Ja tantei būtu riteņi, viņa būtu tramvajs.
Ja tev būtu smadzenes, tu nebūtu muļķis.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-04 12:23, pirms 3 gadiem
Vogls dzied kā Fogels. Kur ta palika visi pirmssezonas papildinājumi? Marks Gazolis? Andrē Dramonds?
Šrēderis (vācu nigers ar blondo ērkuli) laikam brauks palīgā Doičlandei uz Rīgu kļuškas vicināšanā?
Lidos jau pats Fogelis, visticamāk. Piemēram, par treneri uz Ventspili. Dzirdēju, ka tur dibinās florbola klubu.

     [+] [-]

, 2021-06-04 12:34, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Vogls dzied kā Fogels. Kur ta palika visi pirmssezonas papildinājumi? Marks Gazolis? Andrē Dramonds?
Šrēderis (vācu nigers ar blondo ērkuli) laikam brauks palīgā Doičlandei uz Rīgu kļuškas vicināšanā?
Lidos jau pats Fogelis, visticamāk. Piemēram, par treneri uz Ventspili. Dzirdēju, ka tur dibinās florbola klubu.
Vācieši Rīgā turpinās vicināt kļuškas, kad to pārtraukuši darīt gan mūsējie, gan abi mūsu rītazemes kaimiņi. Es Denīzes Šrēderes vietā pa taisno lidotu uz Rīgu skatīties hoķi un atbalstīt Doičlandi!

  +2 [+] [-]

, 2021-06-04 12:43, pirms 3 gadiem
Ja godīgi, viņam ir taisnība. LAL jau bija vadībā sērijā un tieši AD traumas noraka komandu.

     [+] [-]

, 2021-06-04 12:45, pirms 3 gadiem
Nē - vienkārši kazai nav piena!!

  -2 [+] [-]

, 2021-06-04 12:45, pirms 3 gadiem
"Lakers" treneris: "Šis sastāvs būtu varējis nosargāt titulu, ja vien mums būtu labāki spēlētāji"...

     [+] [-]

, 2021-06-04 13:38, pirms 3 gadiem
ko, tad GSW teikt

     [+] [-]

, 2021-06-04 20:01, pirms 3 gadiem
Šādi var pļerkstēt. Taču ne jau tad, ja izlido ārā pirmajā po sērijā. Kāds tituls??? Pašreiz neviens seksperts nevar pateikt, kuri vinnēs (var tikai minēt), tāpēc tā ir tikai ētera piedrazošana. Ogres treneris Mazurs arī varētu paziņot - mums būtu Grainere, mēs cīnītos Eirolīgas Final Four. Diemžēl viņa ir beibe un Ogres pašvaldība neatļāva mūsu komandā spēlēt tik tetovētai būtnei.