Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Spruktam un Rēdliham jāpārtrauc "Lev" 157 minūtes ilgā sausā sērija

Unibet.com
Unibet.com

Spruktam un Rēdliham jāpārtrauc "Lev" 157 minūtes ilgā sausā sērija
Jānis Sprukts
Foto: yarreg.ru

Šovakar 20:00 KHL pusfinālsērijas otro spēli uzsāks Prāgas "Lev" un Jaroslavļas "Lokomotiv" komandas. Pagaidām sērijā vadībā "Lev", taču šodienas mačā bukmeikeri abu komandu izredzes vērtē absolūti vienādi.

Gan "Lev", gan "Lokomotiv" uzvara novērtēta ar koeficentu 2,55. Pirmajā spēlē "Lev" gan svinēja visai drošu (ja ne spēles gaitas, tad rezultāta ziņā) uzvaru ar 3:0, turklāt divu vārtu pārsvarā atradās jau pēc 15. minūtes.

Vakar par KHL mēneša labāko vārtsargu tika atzīts "Lokomotiv" vārtuvīrs Kērtiss Senfords, taču tas bija viņa kolēģis Prāgas komandā - Petri Vehanens -, kurš nostāvēja sausā pirmajā spēlē. "Lev" vispār nav ielaiduši vārtus jau vairāk nekā 150 minūtes pēc kārtas, un nez vai ir pilnīgi droši apgalvot, ka šī sērija šodien tiks pārtraukta. Likme uz to, ka "Lev" paliks sausā arī šodien, ir 8,50.

"Play-off" mači risinās mazrezultatīvi, un iepriekšējā spēle nebija nekāds izņēmums. Šodien likmei "Over 4,5" ir koeficents 2,28, kas būtu acumirklī izmantoja vērtība teju jebkurā regulārās sezonas spēlē, bet "Over 5,5" novērtēts ar 3,60. Pieejama arī likme uz to, ka viena no komandām paliks sausā (neminot konkrēti, kura) - tā ir ar koeficentu 4,10.

Līdz šim "Lokomotiv" izslēgšanas spēlēs pierādījusi, ka spēj atgūties pēc ļoti nepatīkamiem zaudējumiem, un šoreiz šī atgūšanās būtu ļoti vajadzīga, jo 0:2 sērijā nebūtu diez ko cerīgs skats. Jāpievērš arī uzmanība faktam, ka "Lokomotiv" un "Lev" pēdējās deviņās spēlēs pa abām aizvadījušas tikai vienu pagarinājumu. Iespēja, ka tāds būs nepieciešams šodien, ir 3,60.

Jaroslavļas komanda varēja nokļūt nepatīkamā situācijā savu pārkāpumu dēļ, taču KHL Disciplinārā komisija pēc Džefa Pleta un Iļjas Ļubuškina pārkāpumu izskatīšanas nolēma, ka diskvalifikācija viņiem piemērota netiks. Tas noteikti atvieglos dzīvi abiem Latvijas hokejistiem komandā - Jānim Spruktam un Miķelim Rēdliham, kuriem nevajadzēs piespiedu kārtā veikt pārmaiņas uzbrucēju virknējumos.

     [+] [-]

, 2014-04-04 09:27, pirms 10 gadiem
Loko bez Sprukta un Rēdliha ir vēl viens spēcīgs arguments - šaubos, vai KHL vadība vēlēsies redzēt finālā čehu komandu!

     [+] [-]

, 2014-04-04 10:03, pirms 10 gadiem
KHL vadība vēlētos, lai finālā SKA sacenstos ar Metallurg (Mg) - un uzvarētu.

     [+] [-]

, 2014-04-04 10:08, pirms 10 gadiem
Lai veicas Jānim un Miķelim !

  +1 [+] [-]

, 2014-04-04 10:54, pirms 10 gadiem
Levam šodien jāņem,lai lolotu cerības par finālu.Un tad vienu spēli Jaroslavļā.