Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ramoss noliedz baumas par to, ka speciāli nopelnījis diskvalifikāciju

Agris Suveizda

Ramoss noliedz baumas par to, ka speciāli nopelnījis diskvalifikāciju
Serhio Ramoss
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" spēlētāji Serhio Ramoss un Šabi Alonso vakardienas uzvarā pār Stambulas "Galatasaray" (3:0) nopelnīja trešos brīdinājumus šajā Čempionu līgas sezonā, tādējādi tiekot pie diskvalifikācijas un nodzēšot kartīšu skaitu pirms pusfināla spēlēm, ja "Real" tajās piedalīsies. Ramoss un Alonso tiek turēti aizdomās par speciālu kartīšu pelnīšanu, tomēr Ramoss pēc mača sacīja, ka iemesls nopelnītajam brīdinājumam bija cits.

"Tiesnesis fiksēja noteikumu pārkāpumu netālu no soda laukuma, kaut arī tur nebija pārkāpuma. Iespējams, tas mani saniknoja, jo tika nozīmēta bīstama standartsituācija, bet mēs nevēlamies ielaist vārtus," Serhio Ramoss tika citēts Madrides "Real" oficiālajā mājaslapā. Jau vēstījām, ka "Real" ceturtdaļfināla pirmajā mačā pārliecinoši ar rezultātu 3:0 savā laukumā uzvarēja Stambulas "Galatasaray", tādējādi praktiski nodrošinot iekļūšanu pusfinālā.

Alonso un Ramoss attiecīgi 84. un 90.minūtē nopelnīja brīdinājumus, kas abiem spēlētājiem šosezon bija jau trešie. Līdz ar to viņi abi tiks diskvalificēti atbildes spēlē, kas, visticamāk, būs tikai formalitāšu kārtošana, toties pirms pusfināliem Alonso un Ramoss jau būs bez neviena brīdinājuma kabatā. Alonso savu dzelteno kartīti nopelnīja par standartsituācijas izspēles kavēšanu, savukārt Ramoss pēc tiesneša svilpes aizspēra prom bumbu.

Abu futbolistu rīcība Spānijas mediju telpā radīja aizdomas par tīšu diskvalifikācijas nopelnīšanu, turklāt viņi salīdzinoši nesen jau izcēlās ar tamlīdzīgu rīcību. Proti, 2010./11g. sezonā "Real" priekšlaicīgi nodrošināja izkļūšanu no grupas, un Alonso ar Ramosu speciāli nopelnīja diskvalifikāciju grupu turnīra pēdējam mačam. Toreiz Nīderlandes televīzija publicēja speciālu sižetu, kurā atmaskoja, kā Žuzē Mourinju ar Ježija Dudeka un Ikera Kasiljasa palīdzību nodeva komandas Alonso un Ramosam.

Mourinju tika diskvalificēts uz divām spēlēm, bet Alonso un Ramoss tika pie naudas sodiem. Ja UEFA vēlreiz atzītu Alonso un Ramosu par vainīgiem nesportiskā rīcībā, šoreiz futbolistiem jau draudētu nopietnākas sankcijas. Eirokausu reglamentā ir iekļauts jauns punkts, kas paredz diskvalificēt jebkuru spēlētāju, kas ir atzīts par vainīgu speciālā diskvalifikācijas pelnīšanā. Janvārī diskvalifikāciju par identisku rīcību izpelnījās Spānijas kluba "Levante" spēlētājs Serhio Baljesteross.

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 16:56, pirms 11 gadiem
Kā tad - šitie Mourinho jociņi jau zināmi. Atceros, kā pagājšgad (šķiet) Alonso sev otro paķēra - smieklīgi, kā džeks vilcinājās ar soda sitienu

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 17:05, pirms 11 gadiem
Bekhems pāris gadus atpakaļ, jūtot, ka ir traumēts, to pašu izdarīja. Slinkums gūglēt, bet, cik atceros, viņš saņēma naudas sodu + varbūt vēl kaut ko un bija spiests atvainoties.
Nesmuki, bet no otras puse - bonuss tam, ka ČL ceturtdaļfinālā var garantēt iekļūšanu pusfinālā ar pirmo spēli.
Slēpts komentārs: pontioff

 +13 [+] [-]

, 2013-04-04 17:15, pirms 11 gadiem
Lai gan esmu Barcelona fans no 1997 gada,nekad neesmu negatīvi izteicies ne par vienu citu komandu. Bet Tu ar šo savu "izcilo" viedokli parādi kurš te patiešām ir lašara....

pontioff rakstīja: Gailji, tapat braca nem shogad
Nekad nav paticis sitais lasaru clubs

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 17:30, pirms 11 gadiem
Aarnijs rakstīja: Nesmuki, bet no otras puse - bonuss tam, ka ČL ceturtdaļfinālā var garantēt iekļūšanu pusfinālā ar pirmo spēli.
Paveicās ar izlozi, ar jebkuru citu klubu būtu krietni grūtāk

     [+] [-]

, 2013-04-04 17:33, pirms 11 gadiem
Ramosam jau nu noteikti bija taktiskā kartīte. Īsti sportiski jau nav, toties taktiski gudri gan

  +4 [+] [-]

, 2013-04-04 17:44, pirms 11 gadiem
UserSupport rakstīja: Paveicās ar izlozi, ar jebkuru citu klubu būtu krietni grūtāk
REAL bija nāves grupā, pēc tam pretī MU, un Tu vēl piekasies, ka beidzot komandai noveicās ar izlozi.

Savu darbu komanda mājās izdarīja - uzvarēja. Pie tam labi, ka ar lielu vārtu pārsvaru. Vienā ziņā Romosa sašutums varēja būt pamatots, jo sodam nevajadzēja būt tajā situācijā, bet no otras puses, viņam bumbas aizsišana pēc svilpes nav raksturīga, kaut gan reizēm viņš aizsviltas.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-04 17:45, pirms 11 gadiem
Un ko tas maina, ja speciāli nopelnīja, tak tas ir pilnīgi vienalga!

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 18:02, pirms 11 gadiem
verty rakstīja: Un ko tas maina, ja speciāli nopelnīja, tak tas ir pilnīgi vienalga!
Tagad Ramosam nav jābaidās ka viņš varētu nespēlēt pusfinālā.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 18:05, pirms 11 gadiem
aNnounced rakstīja: Tagad Ramosam nav jābaidās ka viņš varētu nespēlēt pusfinālā.
Nākamajā spēlē dabūs noraidījumu un nespēlēs tāpat. Godīgs "sods"

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 19:37, pirms 11 gadiem
Eirokausu reglamentā ir iekļauts jauns punkts, kas paredz diskvalificēt jebkuru spēlētāju, kas ir atzīts par vainīgu speciālā diskvalifikācijas pelnīšanā.

Nez kā viņi konstatē, ka diskvalifikācija nopelnīta speciāli? Ar melu detektoru? Manuprāt, labāk, lai vilcinot spēli saņem šo kartiņu, nevis rupji ieslīdot pretiniekam kājās, kā rezultātā būtu grūtāk konstatēt, ka spēlētājs speciāli saņēmis 3. dzelteno...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 20:50, pirms 11 gadiem
popins rakstīja: Lai gan esmu Barcelona fans no 1997 gada,nekad neesmu negatīvi izteicies ne par vienu citu komandu. Bet Tu ar šo savu "izcilo" viedokli parādi kurš te patiešām ir lašara....
Kā tad! Pagaidi, kad Barca uzvarēs vai arī kādam "pagrūdīs"- tad redzēsi te tos "Los Blancos", kas te vems tā, ka mati metas sirmi no tām jēlībām!

  -2 [+] [-]

, 2013-04-04 22:06, pirms 11 gadiem
Par kādām taktiskajām kartītēm Jūs plānprātiņi murgojat? Kurš treneris/aizargs pie pilna prāta speciāli pelnīs kartīti tieši pie sava soda laukuma, kur ir ļoti bīstama standartsituācija, nevis pretinieka laukuma pusē vai vismaz centrā?

  -1 [+] [-]

, 2013-04-05 00:18, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Par kādām taktiskajām kartītēm Jūs plānprātiņi murgojat? Kurš treneris/aizargs pie pilna prāta speciāli pelnīs kartīti tieši pie sava soda laukuma, kur ir ļoti bīstama standartsituācija, nevis pretinieka laukuma pusē vai vismaz centrā?
pareizi jau saki... bet visādi var būt.

     [+] [-]

, 2013-04-05 01:19, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Par kādām taktiskajām kartītēm Jūs plānprātiņi murgojat? Kurš treneris/aizargs pie pilna prāta speciāli pelnīs kartīti tieši pie sava soda laukuma, kur ir ļoti bīstama standartsituācija, nevis pretinieka laukuma pusē vai vismaz centrā?
vispār spēli skatījies,ne jau par soda nopelnīšanu Ramosam kartīti iedeva,bet gan par bumbas aizsišanu pēc svilpes

  +2 [+] [-]

, 2013-04-05 01:32, pirms 11 gadiem
ja par Ramosu,tad man patika pēdējās baumas par Maurinjo,kas Real vadībai izvirzījis ultimātu,ja gribat,lai es palieku,pārdodiet Ramosu un Ikeru,nevarot ar viņiem sadzīvot

     [+] [-]

, 2013-04-05 15:01, pirms 11 gadiem
Es neatbildu par citu lietotāju komentāriem. No savas puses,es nevienu nenoniecināšu. Sen jau esmu samierinājies ar to ka arī Barsa zaudē. Un ja zaudē tad to uztveru mierīgi. Nevis metos aizskart kādas citas komandas atbalstītājus. Man jau sen ir pāri 30-mit un man vienkārši nav pieļaujams kēdu apsaukāt vēl jo vairāk ar interneta starpniecību. Barsa uzvar,labi. Zaudē,tātad tā vajaga. Tas ir sports

rasty_ryan rakstīja: Kā tad! Pagaidi, kad Barca uzvarēs vai arī kādam "pagrūdīs"- tad redzēsi te tos "Los Blancos", kas te vems tā, ka mati metas sirmi no tām jēlībām!