Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Limbaži/MSĢ" Baltijas līgas sezonu sāk ar zaudējumu četros setos pret Kēla komandu

Rolands Eliņš

"Limbaži/MSĢ" Baltijas līgas sezonu sāk ar zaudējumu četros setos pret Kēla komandu
Āvo Kēls vada "Parnu" vienību. Foto: Aivar Kütt

„Credit 24” Čempionu līga jeb Baltijas līga startējusi ar spēlēm šodien un vakar. Šodien „Limbaži/MSĢ” ar 1:3 piekāpās Latvijas izlases galvenā trenera Āvo Kēla vadītajai „Parnu”, bet vakar sezonas atklāšanas mačā „Saaremaa” ar 3:1 pārspēja „TalTech”.

Šodienas spēlē Laura Iecelnieka trenētajai Limbažu komandai visos četros setos izdevās gūt vismaz 21 punktu. Pirmajos divos setos tika ciesti zaudējumi ar identisku rezultātu 21:25, bet trešajā setā tika gūts spēles lielākais panākums – uzvarēts sets ar 25:15.

Pērnavā aizvadītajā spēlē Limbažiem tomēr atspēlēšanās nesanāca, un ceturtajā setā „Parnu” parūpējās par savu uzvaru ar 25:22. Seta gaitā Limbaži bija iedzinējos arī ar 13:19, bet beigās prata pievilkt līdz 21:22, beigās tomēr zaudējot.

Limbažu sastāvā ar 17 punktiem rezultatīvākais bija Kristaps Šmits, bet pa 12 punktiem komandai sarūpēja Roberts Kļaviņš un Edgars Šimanskis. "Parnu" sastāvā Kristaps Platačs bija iekļauts mača pieteikumā, bet punktus neguva.

Savukārt līgas atklāšanas mačs tika aizvadīts vakar, un tajā „Saaremaa” Tallinā ar 3:1 pieveica „TalTech”. „TalTech” uzvarēja pirmajā setā, taču pēc tam netika līdz 20 punktu robežai nevienā nākamajā setā (25:22, 17:25, 18:25 un 19:25).

Nākamās spēles Baltijas līgā paredzētas sestdien, kad tiks izspēlēti trīs mači, ieskaitot pirmo spēli Latvijā – „RTU/Robežsardze” tiksies ar „Biolars/Jelgava”. Savukārt „Jēkabpils Lūši” viesosies pie Tallinas „Selver”.

Izmantotie resursi:
bvl-web.dataproject.com