Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Del Boske ignorē Mourinju lūgumu un izsauc Koštu uz Spānijas izlasi

Rolands Eliņš

Del Boske ignorē Mourinju lūgumu un izsauc Koštu uz Spānijas izlasi
Djēgu Košta
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola izlases treneris Visente del Boske paziņojis uz valstsvienību izsaukto spēlētāju sarakstu, kurā atrodams arī Anglijas Premjerlīgā rezultatīvi spēlējošā Djēgu Koštas vārds.

Pats par sevi brazīlieša Koštas izsaukums uz Spānijas izlasi nav nekas pārsteidzošs, jo viņš tajā spēlēja jau Pasaules kausa finālturnīrā, bet sezonas sākumā rāda iespaidīgu rezultativitāti Premjerlīgā, pirmajās sešās spēlēs gūstot astoņus vārtus.

Problēma slēpjas faktā, ka Koštam labāko sniegumu traucē parādīt kājas trauma, un viņš septembrī nevienā spēlē nepavadīja visas 90 minūtes, izņemot pašu pēdējo pret Lisabonas "Sporting" Čempionu līgā. "Chelsea" galvenais treneris Žuzē Mourinju bija publiski izteicies, ka šobrīd nepieciešams uzbrucēju pasaudzēt un ka izsaukums uz izlasi šoreiz nebūtu vēlams.

Taču pats Košta jau trešdien izteicās, ka neiebilst pret spēlēšanu izlasē un noteikti nevēlētos kļūt par iemeslu konfliktam starp angļu klubu un Spānijas izlasi, un Visente del Boske viņu arī iekļāva izlases sastāvā spēlēm pret Slovākiju un Luksemburgu.

"Mēs nevienu nespiežam spēlēt un novērtējam katra futbolista veselības stāvokli," paziņojis del Boske."Visi izsauktie spēlētāji ir devuši savu piekrišanu, tāpat kā to izdarījuši viņu klubu medicīniskie personāli."

Spānijā šobrīd valda diezgan liels juceklis arī "Atletico" kapteiņa Gabi atzīšanās dēļ, jo viņš atklājis par sarunātu maču esamību un, ka pats piedalījies šādā mačā, tiesa, vien kā pavēļu izpildītājs. "Ja kaut kas nelikumīgs notiek Spānijas futbolā, tas jārisina varas iestādēm," izteicies del Boske. "Es varu būt laimīgs, ka savā karjerā neko tādu piedzīvojis neesmu."

Spānija "Euro 2016" atlasē bez jau minētajām Luksemburgas un Slovākijas spēlē vienā grupā ar Baltkrieviju, Ukrainu un Maķedoniju, kuru pirmajā spēlē sakāva ar 5:1. Košta pirmajā kārtā uz izlasi izsaukts nebija, bet pirms šī izsaukuma viņu svētdien vēl sagaida svarīgs mačs Anglijā pret "Arsenal".

Spānijas izlases kandidāti: Vārtsargi - Kasiljass, de Hejs, Kasilja. Aizsargi - Huanfrans, Ramoss, Karvahals, Bernats, Alba, Azpilikueta, Albiols, Pikē. Pussargi - Silva, Buskets, Injesta, Pedro, Fabregass, Kasorla, Ituraspe, Koke. Uzbrucēji - Rauls Garsija, Rodrigo, Alkasers, Košta

Izmantotie resursi:
MARCA - Diario online lķder en información...
Del Bosque da a conocer la lista para...

  +4 [+] [-]

, 2014-10-03 16:50, pirms 10 gadiem
Perdo??? lieku 1000, ka tuvākajā desmitgadē kļūdu skaits vienā štrunta rakstā nekļūs mazāks((

  +2 [+] [-]

, 2014-10-03 16:56, pirms 10 gadiem
kalns30 rakstīja: Perdo??? lieku 1000, ka tuvākajā desmitgadē kļūdu skaits vienā štrunta rakstā nekļūs mazāks((
Perdo = lūzeris no katalāņu valodas. Moš šim vnk jauna iesauka?

  +1 [+] [-]

, 2014-10-04 01:39, pirms 10 gadiem
Carloz rakstīja: Perdo = lūzeris no katalāņu valodas. Moš šim vnk jauna iesauka?
Carloz- analfabēts , latviešu valodā