Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Zenit" treneris Spaleti: "Pilnīgi noteikti nebijām pelnījuši zaudēt"

Agris Suveizda

"Zenit" treneris Spaleti: "Pilnīgi noteikti nebijām pelnījuši zaudēt"
Lučāno Spaleti
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas spēcīgākā futbola kluba Sanktpēterburgas "Zenit" galvenais treneris Lučāno Spaleti bija ļoti vīlies par zaudējumu UEFA Čempionu līgas spēlē. "Zenit" prata atspēlēt divu vārtu deficītu, tomēr beigās pēc čehu aizsarga Tomāša Hubočana sitiena savos vārtos piedzīvoja zaudējumu (2:3). Spaleti sacīja, ka puiši ko tādu nebija pelnījuši.

"Esmu ļoti vīlies pirmkārt spēlētāju dēļ, kuri, manuprāt, nebija pelnījuši tādu neveikšanos, kāda bija mūsu spēlē. Esmu vīlies arī to cilvēku dēļ, kas atnāca uz stadionu mūs atbalstīt," teica Spaleti. "Runājot par pirmajām 20 minūtēm, mēs darbojāmies slikti. Cīņas ziņā nerādījām to līmeni, kāds bija nepieciešams. Pārāk brīvi ļāvām Milānas malējiem aizsargiem pieslēgties uzbrukumiem. Pēc tam komanda ļoti labi noreaģēja, guva divus pelnītus vārtus un, iespējams, bija pelnījusi ko vairāk."

"Trešajos ielaistajos vārtos darbojāmies nedaudz naivi, tajā epizodē mums pietrūka veiksmes. Vārti sākās ar noteikumu pārkāpumu pret Aņukovu pretinieku soda laukuma tuvumā. Tiesnesis to noteikumu pārkāpumu atstāja bez uzmanības, bet Aņukovs guva savainojumu un palika aiz laukuma robežām. Konstantīns Zirjanovs nosēdās labās malas aizsarga pozīcijā, bet tobrīd komanda nesāka vilkt laiku, gaidot Aņukovu, un ļāva pretiniekiem kontrolēt bumbu. Pēc tam spējām to atgūt, taču atkal atdevām atpakaļ pretiniekam, kas izveidoja lielisku uzbrukumu. Mums nepaveicās, jo pēc tam Hubočans ieraidīja bumbu savos vārtos," Spaleti turpināja. "Esmu ļoti vīlies. Manuprāt, šodien pilnīgi noteikti nebijām pelnījuši zaudējumu. Acīmredzot tagad ir tāds brīdis, kad viss sakrīt tieši tā."

"Šī nebija mūsu diena. Pašā spēles sākumā ielaidām divus nevajadzīgus vārtus. Un tikai sakritība palīdzēja Milānai realizēt savus momentus, kuru tai bija tikai četri vai pieci - mums bija 10-12. Ja ne trakās Abjati spēles, varējām uzvarēt arī ar graujošu rezultātu," sacīja vārtsargs Vjačeslavs Malafejevs. "Atkal, tāpat kā pret Malagu, mūs gaidīja auksta duša un divi ātri ielaisti vārti. Pēc kā tāda ir psiholoģiski grūti salauzt spēli. Parādījām kvalitatīvu futbolu. Tiesa, rezultāta nav. Mums šobrīd ir grūts etaps, kas saistīts gan ar objektīviem, gan ar subjektīviem iemesliem. Tam vienkārši ir jāiziet cauri.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

     [+] [-]

, 2012-10-03 22:43, pirms 12 gadiem
Nebija pelnījuši.!!!