Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam un Karsumam "Spartak" pievienojas KHL čempions Kosovs

Andrejs Siliņš

Daugaviņam un Karsumam "Spartak" pievienojas KHL čempions Kosovs
Kaspars Daugaviņš
Foto: Sergejs Litvaks, spartak.ru

Pagājušajā sezonā Kazaņas "Ak Bars" rindās par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionu kļuvušais krievu uzbrucējs Jaroslavs Kosovs šosezon spēlēs Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētajā Maskavas "Spartak" vienībā.

"Ak Bars" un "Spartak" veikusi maiņas darījumu, kā rezultātā uz Kazaņu dosies aizsargs Dmitrijs Judins, bet "Spartak" pievienosies uzbrucējs Jaroslavs Kosovs. 25 gadus vecais hokejists pagājušo sezonu sāka Magņitogorskas "Metallurg" rindās, bet oktobra beigās pārcēlās uz Kazaņas "Ak Bars".

38 spēlēs regulārajā sezonā Kosovs izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī astoņām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu (-7). Kazaņas sastāvā Kosovs aizvadīja arī 11 Gagarina kausa spēles, gūstot trīs vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlējot un palīdzot "Ak Bars" izcīnīt čempiontitulu.

Magņitogorskā dzimušais hokejists visu karjeru līdz pagājušās sezonas rudenim bija pavadījis dažādās šīs pilsētas komandās, bet KHL debitēja jau 2011. gadā. Kopumā karjerā Kosovs, kurš pārstāvējis Krievijas U20 izlasi un četros pārbaudes mačos arī pieaugušo valstsvienību, aizvadījis 283 spēles KHL, guvis 26 vārtus un atdevis 27 piespēles, bet 90 mačos Gagarina kausā uzbrucējam 13 vārti un astoņas piespēles.

"Spartak" jauno KHL sezonu sāka svētdien, ar 6:3 mājās apspēlējot Habarovskas "Amur". Nākamo maču maskaviešiem jāaizvada trešdien, savā laukumā tiekoties ar Vladivostokas "Admiral".

Izmantotie resursi:
https://spartak.ru/

  -1 [+] [-]

, 2018-09-03 21:33, pirms 6 gadiem
ā, tas ir tas žūpa, ko noķēra pillā pie stūres un patrenca no barsa