Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko sasniedz "US Open" dubultspēļu ceturtdaļfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko sasniedz "US Open" dubultspēļu ceturtdaļfinālu
Aļona Ostapenko
Foto: Ian Dorward

Spēlējot pārī ar Ukrainas tenisisti Olgu Fridmanu, Aļona Ostapeno iekļuva "US Open" dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā. Latvijas tenisiste sezonas pēdējo "Grand Slam" turpina tikai pāru sacensībās.

Ar 4. numuru izliktais Latvijas un Ukrainas duets 2. kārtas mačā saņēmās pēc sagrāves 1. setā un ar 2:6, 6:1, 13:11 pārspēja rumānieti Joanu Loredanu Rosku un britu tenisisti Izabellu Vollesu.

Ostapenko ar Fridmanu supertaibreikā izlaida 7:4 pārsvaru, bet vēlāk atspēlēja vienu mačbumbu (ar savu servi pie rezultāta 8:9). Punkts pielikts ar trešo mēģinājumu.

Ostapenko un Fridmanas pretinieces mačā par iekļūšanu pusfinālā būs neizsētais Lielbritānijas un Ungārijas duets Maja Lumsdena un Fanija Stollara.

Atgādinām, ka Ostapenko, vienspēlēs būdama izlikta ar 2. numuru un esot viena no favorītēm, vakar cieta fiasko 2. kārtā. "US Open" ir Aļonas pēdējais junioru turnīrs.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:09, pirms 10 gadiem
kapēc neizgāja uz spēli? rādās zaude