Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gibsonam atkal ceļgala trauma

Gibsonam atkal ceļgala trauma
Tādžs Gibsons
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlē Čikāgas "Bulls" spēka uzbrucējs Tādžs Gibsons savainoja ceļgalu un pagaidām nav zināms, kad basketbolists atgriezīsies laukumā.

Pats basketbolists atzina, ka atkal ir savainotas priekšējās ceļgala saites, kuras viņš savainoja februārī. Pagājušajā reizē Gibons nevarēja spēlēt mēnesi, un basketbolists cer, ka magnētiskā rezonanse neko trakāku neuzrādīs.

"Tā notiek, kad skrien atpakaļ aizsardzībā un centies palīdzēt komandai uzvarēt," nepamierinātais Gibsons sacīja pēc spēles. Trešdien man vēl būs magnētiskā rezonanse, taču ceru, ka nebūs trakāk kā iepriekš. Iepriekšējā reizē bija ļoti sāpīgi, ceru, ka tagad nebūs pietūkums."

Traumā Gibsons iedzīvojās spēles otrajā ceturtdaļā, kad centās segt Vašingtonas "Wizards" spēlētāju Trevoru Arizu. Mazliet vairāk kā četras ar pusi minūtes pirms puslaika beigām basketbolists pameta laukumu un nekavējoties devās uz komandas ģērbtuvi.

Visā mačā "Bulls" piedzīvoja negaidītu zaudējumu ar 86:90. Gibsons deviņu minūšu laikā paspēja gūt četrus punktus, kā arī izcīnīt vienu atlēkušo bumbu. Pagaidām Čikāgas vienība ar 40 uzvarām un 33 zaudējumiem ieņem sesto vietu Austrumu konferencē, par divarpus spēlēm atrodoties priekšā Atlantas "Hawks".

Ja Gibsons nespēs palīdzēt komandai ilgāku laiku, tad viņu būs grūti aizvietot, jo jau pašreiz "Bulls" komandā ir vairāki traumēti spēlētāji. Marko Belineli nespēlē, jo viņš ir iedzīvojies vēdera muskuļu traumā, Ripam Hemiltonam ir muguras problēmas, pēdas traumā iedzīvojies Žoakims Noā, savukārt Deriks Rouzs joprojām atkopjas no ceļgala traumas.

"Tas ir kārtējais lielais trieciens," atzina Kirks Hainrihs. "Nezinu, ko citu varu sacīt, bet mums ir jāturas kopā un jāatrod veseli spēlētāji, savukārt tiem spēlētājiem, kas pašlaik spēlē, būs jāspēlē vēl labāk. Visu sezonu spēlējam nepilnā sastāvā, tomēr mums tas nav jaunums."

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2013-04-03 19:03, pirms 11 gadiem
Bulls ir nelaimigaka komanda NBA... manuprāt, vieni no titulam galvenajiem pretendentiem , ja nebūtu traumeti, bet domaju ka nakamgad būzers un Dengs vairs nevilks motorus un būs japarbūve komanda ap Rouzu un Noa, japievieno kada lieliska punktu masina, ideals būtu Ryan Andersons vai Eriks gordons, lai gan neticu uz sadam mainam, drizak varetu iegut Josh SMitu

     [+] [-]

, 2013-04-03 21:42, pirms 11 gadiem
"Pats basketbolists atzina, ka atkal ir savainotas priekšējās ceļgala saites, kuras viņš savainoja pagājušā gada februārī."

Būtu kaut nedaudz iedziļinājies tajā ko raksti, nevis uzrakstījis raksta pēc..

Šogad Februārī viņš traumēja to celi, šogad...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 13:33, pirms 11 gadiem
Tas ir traģiski. Izskatās, ka Heat nebūs nekādas pretestības līdz finālam - pārējās top 5 komandas visu sezonu moka traumas.