Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Nazarovs: "Nepievērsiet uzmanību baumām – "Donbass" visas spēles grib aizvadīt mājās"

Agris Suveizda

Nazarovs: "Nepievērsiet uzmanību baumām – "Donbass" visas spēles grib aizvadīt mājās"
Andrejs Nazarovs
Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas kluba Doņeckas "Donbass" galvenais treneris Andrejs Nazarovs sarunā ar laikrakstu Sport-Express noliedza plašsaziņas līdzekļos cirkulējošās baumas, ka "Donbass" situācijas Ukrainā dēļ visas Gagarina kausa izcīņas spēles pret "Dinamo" varētu aizvadīt izbraukumā.

"Treneru štāba un kluba vadības vārdā paziņoju par to, ka "Donbass" visas mājas spēles Gagarina kausa izcīņā ir noskaņots aizvadīt savās sienās," sacīja Doņeckas kluba galvenais treneris Andrejs Nazarovs.

"Pirmo reizi kluba vēsturē ieguvuši iespēju redzēt Gagarina kausa izcīņu, "Donbass" un visas Ukrainas līdzjutēji skaita stundas līdz "play-off" izcīņai," teica Nazarovs. "Arī komanda, neskatoties uz mūsu centra uzbrucēju Fedotenko un Nedorosta traumu epidēmiju, gaida absolūti pelnītās izslēgšanas spēles."

"Tagad internetā ne tikai sportā ir izveidojies informatīvais karš – un liecība par to, ka mums atņēma iespēju spēlēt mājās, ir no šīs kategorijas," uzskata Nazarovs. "Mūsu līdzjutējiem nevajadzētu pievērst uzmanību šīm baumām. Jo īpaši, ņemot vērā kā KHL, tā visu krievu uzmanīgo un cieņas pilno attieksmi pret "Donbass". Tas ir, gaidām vēsturiskās izslēgšanas spēles!"

"Vēlreiz iesaku nepievērst uzmanību propagandai," Nazarovs atbildēja uz žurnālista piebildi, ka Somijas masu mediji vēstīja, ka "Donbass" pirmā maiņa Laine-Virtanens-Kīskinens jau sēž uz koferiem, sūtot savas sievas un bērnus uz dzimteni. "Mūsu somi zina, cik labi pret viņiem izturas KHL teritorijā – kā Krievijā, tā arī Ukrainā un Donbasā."

"Man nav laika sajūtām. Visa uzmanība ir pievērsta kluba cīņai ar Rīgas "Dinamo"," Nazarovam tika vaicāts, vai viņam nav sajūtas, ka politika sagandēs labāko sezonu viņa trenera karjerā. Atgādinām, ka Kontinentālās hokeja līgas viceprezidents Vladimirs Šalajevs presē izteicās, ka "play-off" maču norises vieta būs zināma tuvāko dienu laikā.

Jau vēstījām, ka arī "Donbass" prezidents Boriss Koļesņikovs noliedza informāciju, ka visas spēles varētu notikt Rīgā: "Līgas vadībai ir nosūtīti visi nepieciešamie dokumenti, kas apstiprina, ka Doņeckā spēles aizvadīt ir droši. Negājām uz izslēgšanas spēlēm divus gadus tāpēc, lai tagad tās aizvadītu cita kluba teritorijā. Nesen Doņeckā norisinājās Eiropas līgas futbola spēle, kura bija noorganizēta kā nākas. Ceram, ka KHL atļaus aizvadīt spēles šeit, mājās."

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

  +3 [+] [-]

, 2014-03-03 19:37, pirms 10 gadiem
paldies, jau no rīta lūdzu lai ir vēl kāds raksts par šo tēmu ōlhekejs.ru nav iedrukājis ko par to domā Aņisina senči?

  -1 [+] [-]

, 2014-03-03 19:46, pirms 10 gadiem
pa*irst nav ko grib Dombass ? Neviens normāls cilvēks netaisās braukt uz Ukrainu hokeja dēļ , dzīvība daudz vērtīgāka nekā kkāds lidotāja kauss

  +2 [+] [-]

, 2014-03-03 19:47, pirms 10 gadiem
Bet vai kāds cits to grib ? Šaubos,ka tās spēles tur notiks,ja Krievija apņemsies izpildīt savu ultimātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-03-03 20:25, pirms 10 gadiem
vai kāds ir interesējies par to, vai RD ir gatavi doties un riskēt ar savu drošību (dzīvību), un spēlēt? Ja vēl noticēšu, ka mūsējie varbūt, bet importnieki 100% nav gatavi riskēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-03 20:40, pirms 10 gadiem
Un kur ir viņu mājas tagad? Ukraina vai Krievija? Tobišs, cik tālu jau krievi ir aizbraukuši.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-03 21:16, pirms 10 gadiem
kino rakstīja: Un kur ir viņu mājas tagad? Ukraina vai Krievija? Tobišs, cik tālu jau krievi ir aizbraukuši.
Pagaidīsim plkst. 05 no rīta, tad būs daudz kas skaidrs. Skaidrs ir viens, šajā situācijā Nazarovs lej eļļu ugunī, ne pa jokam, jo ne jau viņam, ne kluba prezidentam būs izlemt, kur un kad viņi spēlēs izslēgšanas spēles. Lai visu izlemj politiķi, ja viņi nākamsezon nevēlas kluba nosaukumu, SOKOL.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-03 23:22, pirms 10 gadiem
Līgas vadībai ir nosūtīti visi nepieciešamie dokumenti, kas apstiprina, ka Doņeckā spēles aizvadīt ir droši.

Man interesē, kas tie tādi par dokumentiem, kas var apstiprināt kaut ko tādu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja