Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Uzbeki iesit abus vārtus, taču pusfinālā tiek mājiniece un titula glabātāja Katara

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Uzbeki iesit abus vārtus, taču pusfinālā tiek mājiniece un titula glabātāja Katara
Kataras valstsvienības futbolists Akrams Afifs. Foto: Molly Darlington/Reuters/Scanpix

Āzijas čempiones godu turpina aizstāvēt šā gada finālturnīra saimniece Katara, kura pēdējā ceturtdaļfināla spēlē ar 1:1, 3:2 11 metru sitienu sērijā pieveica Uzbekistānas futbolistus.

Katarieši šovakar pārtrauca triju zaudējumu virkni spēlēs pret Uzbekistānu. 27. minūtē to palīdzēja paveikt 33 gadus vecais uzbeku vārtsargs Utkirs Jusupovs, kurš bumbu ievirzīja vārtos pēc viņa vienaudža Hasana Al Haidosa centrējuma no asa leņķa.

Otrajā puslaikā mājinieku uzbrukums praktiski apstājās, Uzbekistānas komandai šajā laika nogrieznī veicot par deviņiem sitieniem vairāk (10-1). Vienu no tiem vārtu guvumā pārvērta Odildžons Hamrobekovs.

Papildlaikā atkal piesardzīgāk spēlēja uzbeki, rezultātam gan vairs nemainoties. Pendeļu sērijas pirmajās četrās sitienu kārtās komandas bija precīzas tikai divos piegājienos, bet piektajā kārtā katariešu vārtsargu Mešālu Baršamu nespēja pārspēt Džalolidins Mašaripovs, turpretim savu iespēju no 11 metru atzīmes izmantoja kaboverdiešu izcelsmes naturalizētais Kataras futbolists Pedru Migels.

Kataras un Irānas pusfināla spēle norisināsies 7. februāra pēcpusdienā, bet Jordānija un Dienvidkoreja spēkosies diennakti iepriekš.

Āzijas kausa izcīņas ceturtdaļfināls

DatumsLaiksSpēleRezultāts
02.02.13.30Tadžikistāna – Jordānija0:1 (0:0)
17.30Austrālija – Dienvidkoreja1:2 pag. (1:0)
03.02.13.30Irāna – Japāna2:1 (0:1)
17.30Katara – Uzbekistāna1:1; 3:2 (11 m s. s.) (1:0)

Izmantotie avoti:
https://asiancup2023.qa/en

     [+] [-]

, 2024-02-03 21:24, pirms 4 mēnešiem
Tas ir pilnīgs absurds pirmos vārtus skaitīt kā own goal, nu wtf

     [+] [-]

, 2024-02-03 23:01, pirms 4 mēnešiem
Mjāa,ļoti neveiksmīga spēle sanāca priekš uzbekiem.Pirmkārt vārtsargs izlaida caur rokām bumbu,to nepārliecinoši mēģinot tvert vai atsist.Īsti pats laikam nezināja kā noreaģēt.Bet tā bij labi iegriezta bumba un to nekādā ziņā nevar skaitīt kā pats sev iesistu.
Otrkārt-slikti izpildīti pendeļu sitieni.Piemēram,viens tur sita vispār bez ieskrējiena,nedroši.Tā ir viegla bumba priekš vārtsarga.Otrs sit pa centru,arī viegli,nepārliecinoši,taisni virsū vārtsargam.
Tā jau Katarai ļoti švaki ir klājies savstarpējās spēlēs ar Uzbekistānu,nu bet šajā spēlē,arī varētu teikt,ka ar veiksmes palīdzību viņiem sanāca vinnēt.

     [+] [-]

, 2024-02-04 00:33, pirms 4 mēnešiem
LAIKS rakstīja: Tas ir pilnīgs absurds pirmos vārtus skaitīt kā own goal, nu wtf
Tev kaut kas no tā mainās?
Nē nu ja bija bets uz konkrētu notikumu, tad jā, bet tā jau vienalga?

     [+] [-]

, 2024-02-04 03:52, pirms 4 mēnešiem
LAIKS rakstīja: Tas ir pilnīgs absurds pirmos vārtus skaitīt kā own goal, nu wtf
Par own goal sauc tās bumbas, kuras netrāpītu mērķī, ja nebūtu novirzījis aizsargs vai, šajā gadījumā, vārtsargs. Paskaties atkārtojumu vēlreiz. Tur nebūtu bijis gols, ja ne vārtsarga rokas nepiepalīdzētu. Tas Kataras čalis vispār man liekas centrējumu taisīja uz tālo stabu, nevis sita vārtos. Viss fair.