Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Yugra" bez Masaļska atņem punktu SKA, "Ak Bars" atkal uguņo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Yugra" bez Masaļska atņem punktu SKA, "Ak Bars" atkal uguņo
"Yugra" vārtsargs šodienas mačā Mihails Birjukovs
Foto: championat.ru

Punktu Kontinentālās hokeja līgas līderei Sanktpēterburgas SKA savā laukumā atņēma Hantimansijskas "Yugra" - 2:3 pēcspēles metienos. Edgars Masaļskis atkal bija rezervē. No citām spēlēm jāizceļ Mitišču "Atlant" izglābšanās un ātrā uzvara pagarinājumā Magņitogorskā un Kazaņas "Ak Bars" lieliskais uzbrukums Kazahstānā.

Edgaram Masaļskim maču vērojot no rezervistu soliņa, Hantimansijskas "Yugra" savā laukumā ar 2:3 pēcspēles metienos zaudēja līgas līderei Sanktpēterburgas SKA - 2:3. Vārtus guva un izšķirošo bullīti iemeta SKA jaunieguvums - jaunais talants Vladimirs Tarasenko.

Mihails Birjukovs "Yugra" vārtos tika galā ar 31 metienu.

Kazaņas "Ak Bars", kas pirmdien iemeta piecus vārtus, bet viesos pēcspēles metienos zaudēja Sanktpēterburgas SKA, atkal nodemonstrējusi rezultatīvu sniegumu - ar 6:4 viesos izdevās pārspēt Astanas "Barys". Pirmo reizi sezonā divus vārtus spēlē iemeta aizsargs Deniss Kuļašs.

Laba iespēja sekot viņa piemēram bija uzbrucējam Jozefam Strakam, taču viņš 13. minūtē gūtajiem vārtiem nespēja pievienot realizētu soda metienu. "Barys" trīs no četriem vārtiem atkal iemeta leģionāri.

Austrumu konferencē grandu duelī līdere Čeļabinskas "Traktor", pateicoties somu uzbrucēja Petri Kontiolas 1+1, ar 2:1 pieveica Gagarina kausa uzvarētāju Ufas "Salavat Yulaev". Lielisku spēli mājinieku vārtos aizvadīja kanādietis Maikls Gārnets - atvairīti 40 metieni.

Mitišču "Atlant", kas kopvērtējumā atrodas tieši priekšā Rīgas "Dinamo", pēc pēdējās astoņās spēlēs piedzīvotajiem septiņiem zaudējumiem viesos atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 3:2 papildlaikā uzvarēja Magņitogorskas "Metallurg". Abus vārtus "Atlant" iemeta 57. minūtē ar 45 sekunžu intervālu, bet pagarinājumā Junass Andersons panākumu atnesa jau pēc spēlētām 18 sekundēm.

Visbeidzot pastarīte Jekaterinburgas "Avtomobilist" ar 2:1 papildlaikā pārspēja Ņižņekamskas "Neftekhimik".

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

 +11 [+] [-]

, 2012-02-03 17:41, pirms 12 gadiem
Masaļskis pēdējā laikā tādā "Jučera " pozīcijā nonācis

  +2 [+] [-]

, 2012-02-03 17:42, pirms 12 gadiem
Jau neatceros pedejo speli kad Edgars speleja un prieks LV izlases pamatvartsarga jau nu RD vareja sagrabinat labakam kontraktam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-03 19:16, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Astanas Barys pārsvarā tikai leģi velk! Neviena uzvara nav izcīnīta bez kāda leģionāra iemestās bankas!
Priekš tam jau leģionārus pērk,jo tiem jabūt galvas tiesu labākiem par vietējiem. Savādāk nav vērts.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-03 20:29, pirms 12 gadiem
Masaļskis malacis,izcila spēle no viņa puses

  -1 [+] [-]

, 2012-02-03 23:17, pirms 12 gadiem
Manupraat, Masalskim jameklee cits klubs KHL, jo baigi sudiigi ka tik maz tiek speleet

  +1 [+] [-]

, 2012-02-04 00:44, pirms 12 gadiem
Dark_Side rakstīja: Es biju gaidījis, ka Masalu spēlē pret DR liks, bet nekā... Kas noticis??? \\\\\\\\\
Izlases sakarā izskatās, ka vārtsargu līnija būs švakākā... visi vārtsargi no dziļām rezervēm.... švaki, švaki....
Birjukovs lieliski spēlē, a ko darīt?
Un nav ko raustīties, ne jau tāpēc, ka švaki spēlē Masaļskis nestāv, viņš spēlē labāk kā pagājušogad vnk Birjukovs ir fenomenāls... arī šodien....

Reāli viņš, imho, sēž aiz pašlaik labākā goalija KHL (un arī atvairīto metienu procis +/- par to liecina). Nebūšu pārsteigts, ka Birjukovs uzspēlēs PČ Krievijas izlases vārtos šogad.

Ja viņš aiz k-kāda Holta sēdētu būtu cita runa.... Bet arī Jučeram nav ne vainas, tik nestabils vēl, bet stabilitāte nāk ar gadiem (lai gan nav jau viņš tik un jauns ar)

  +1 [+] [-]

, 2012-02-04 11:55, pirms 12 gadiem
nekas, savs labums tāpat. Edža uz pasaules čempi būs svaigs kā gurķītis , nevarēs aizbildināties ar nogurumu kā dažs labs, kuram ar diviem mēnešiem nepietiek, lai atjēgtos