Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko/Kičenoka apstājas "US Open" otrajā kārtā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko/Kičenoka apstājas "US Open" otrajā kārtā
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: Mathieu Belanger / Tennis Canada

ASV lielākajā pilsētā Ņujorkā turpinās "US Open", kas ir gada pēdējais "Grand Slam" turnīrs. Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šonakt otrajā kārtā piekāpās Elinai Avanesjanai/Kamillai Rahimovai - 4:6, 6:7.

Mača sākumā mūsējās nonāca iedzinējos ar 0:4, savukārt sestais nogrieznis noslēdzās ar Avanesjanas dubultkļūdu. Turpinājumā rezultāts kļuva 3:4, 3:5 un 4:5, bet pirmajā setā nācās piekāpties ar 4:6.

Iepriekšējā mačā Kičenokas cietusī kreisā acs tagad izskatās salīdzinoši labi - ir mazliet "zila", taču nav piepampuma.

→ → Nākamā seta ievadā mūsējās atspēlēja trīs breikbumbas un panāca 1:0, bet pēc tam neizmantoja četras iespējas sarūpēt 2:0. Trīspadsmit minūšu ilgajā septītajā nogrieznī Latvijas-Ukrainas tandēms atspēlēja četras breikbumbas un noformēja 4:3. Turpinājumā rezultāts kļuva 6:6. Taibreikā iniciatīvu uzņēmās mača favorītes (1:0, 2:1, 3:2, 4:3), taču pēc tam zaudēja četrās izspēlēs pēc kārtas. Otrajā setā 6(4):7.

Par dubultspēļu otro kārtu pienākas 36 800 ASV dolāru naudas balva (apmēram 33 861 eiro) un 130 punkti rangam.

3. septembra vakarā (vai naktī uz 4. datumu) vienspēļu astotdaļfinālā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko (WTA 21.) cīnīsies pret polieti Igu Švjonteku (WTA 1.).

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2023-09-02 03:01, pirms gada
Šitais tiesnesis bija pats tizlākais tiesnesis no visiem un vislielākais melis un blēdis. Viņš par visu ieskaitīja punktus tikai Kamillai Rahimovai un Eļinai Avanesjanai. Priekš šitā debīlā tiesneša tā bija uzvarēta izspēle tikai tad ja to uzvarēja Rakhimova vai Avanesjana. Ja kādā no izspēlēm uzvarēja Kičenoka vai Ostapenko tad tas bija ļoti bieži auts un punkts Rahimovai un Avanesjanai. Šito tiesnesi no darba vajag atlaist un aizsūtīt atpakaļ uz tiesnešu skolu lai iemācās pareizi tiesāt mačus, jo šādi tiesāt mačus nedrīkst.

     [+] [-]

, 2023-09-02 03:05, pirms gada
Šitais mačs ir vēl viens pierādījums tam ka tenisa tiesneši ir tizleņi un ka viņi neprot piemērot noteikumus vienādi uz visiem tenisistiem. Šis mačs arī pierāda to, ka vajag tiesnešu vietā izmantot automātiskās noteikumu piemērošanas ierīces tiesnešu vietā.