Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Piast" treneris: "Rēķinājāmies ar tikšanu tālāk. Visu vajadzēja izšķirt jau Gļivicē"

Agris Suveizda

"Piast" treneris: "Rēķinājāmies ar tikšanu tālāk. Visu vajadzēja izšķirt jau Gļivicē"
Valdemars Fornaļiks. Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Latvijas un Polijas čempionvienību duelī vakar "Riga" izrādījās pārāka par Gļivices "Piast", tālāk tiekot vairāk izbraukumā gūto vārtu dēļ – 2:3 viesos un 2:1 mājās. Poliju Eirokausos vairs pārstāv vienīgi Varšavas "Legia".

"Mums ir jānorij rūgtums par zaudējumu, lai arī nebūs viegli to izdarīt," pēc spēles sacīja bijušais Polijas izlases galvenais treneris. "Esam vīlušies par rezultātu un bijām rēķinājušies ar tikšanu tālāk… Šā dueļa likteni mums vajadzēja izšķirt Gļivicē, taču, lai arī guvām trīs vārtus, nespējām to izdarīt. Nožēloju rupjās kļūdas, kuras pieļāvām pirmajā spēlē. Bijām gaidījuši, ka spēle Rīgā būs nervoza, un tā arī bija."

" Esam pieradinājuši līdzjutējus pie laba snieguma, bet šai mačā tā nenospēlējām. Temps bija saraustīts. Neizmantojām savas iespējas. Visvairāk šai situācijā žēl Dzičeka [kurš neizmantoja labu iespēju]. Rīgas spēlētājs izpildīja savu dzīves sitienu. Futbolā tā gadās," treneris turpināja.

"Daudziem spēlētājiem Eirokausu spēles ir kas jauns. Viņi vēl tikai krāj šādu turnīru pieredzi," sacīja Fornaļiks. "Neslēpšu, ka varēja arī just, ka mums ir ļoti grūti izturēt neticami saspringto kalendāru. Kopš mēneša sākuma esam aizvadījuši septiņas spēles, un bija acīmredzams, ka spēlētāji jutās smagi. Iespējams, viņi izskatītos citādi, ja būtu nospēlējuši trīs mačus septiņās vai astoņās dienās un tad nedēļu gatavojušies šai cīņai. "Riga" spēle bija pārcelta [patiesībā "Riga" vienkārši izlaida iepriekšējo kārtu – A.S.]. Tas parāda, kā citas komandas gatavojas šādām spēlēm."

"Mums nav daudz laika līdz nākamajai spēlei [pret Ščecinas "Pogon"]. Mēs vēlamies uzvarēt, jo katra uzvara palīdz pārvarēt šādus brīžus. Mums ir slikts periods, bet sistemātiski strādāsim, lai atkal viss atgrieztos vecajās sliedēs. Taču, otra lieta, mums ir vajadzīgi sastāva pastiprinājumi. Domāju, ka mums vajag divus trīs uzbrūkošās daļas spēlētājus," noslēdza Fornaļiks, kurš neilgi pirms atbildes spēles zaudēja komandas līderi Žoelu Valensiju, kurš par diviem miljoniem eiro tika pārdots Anglijas "Brentford".

Izmantotie resursi:
https://www.piast-gliwice.eu/aktual...

  +2 [+] [-]

, 2019-08-02 19:38, pirms 5 gadiem
Ja uzbrucēju (!) uz Angliju (!!!) pārdod par 2 miljoniem, tad tas nevar būt bijis ļoti labs uzbrucējs.

  +2 [+] [-]

, 2019-08-02 22:15, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Ja uzbrucēju (!) uz Angliju (!!!) pārdod par 2 miljoniem, tad tas nevar būt bijis ļoti labs uzbrucējs.
Poļiem vienkārši steidzami vajadzēja naudu, par ko atbraukt uz Rīgu.