Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis šodien vēros skaistu futbolu

Beidzot atgriežas lielais futbols. Čempionu līgā sākas ceturtdaļfināli, kur katrā parī ir savs favorīts. Turnīra favorīti šajā kārtā ir izvairījušies no savstarpējām cīņām, tāpēc sagaidu aizraujošus pusfinālus.

Skaidrs, ka ne tikai mana, bet arī jūsu uzmanība šodien tiks pievērsta Paris Saint-German un Barcelona spēlei. Vēl nesen Barsa bija piedzīvojusi bedri savā sniegumā un varēja pat izkrist no Čempionu līgas, bet lieliskais sniegums atbildes spēlē atdzīvināja komandu. Spāņu klubs šobrīd ir ļoti labā formā un ir gatavs turpināt ceļu pretī galvenajai trofejai. Messi turpina būt rezultatīvs un uzstādīt jaunus rekordus, tāpēc manas acis šodien būs pievērstas viņam.

Pretiniekos nemaz ne tik vājā PSG, kura savā laukumā nav zaudējusi jau 13 spēles pēc kārtas. Tās sastāvā spēlē trīs ex-barsieši - Ibrahimovičs, Motta un Maksvells, tāpat jāatzimē, ka šajā komandā atrodas arī Bekhems, bet viņu mēs šodien varam arī neieraudzīt laukumā.

Šī spēle varētu būt ļoti skaista, jo nedomāju, ka PSG izvēlēsies aizsardzības stratēģiju. Ibrahimovičam motivācija nebūs jāmeklē, jo viņam un pārējiem ex-barsiešiem nekas saldāks nevar būt labāks, kā pārspēt šo zvaigžņu plejādi.

Otrajā vakara spēlē tiekas Bayern un Juventus. Lai arī vācieši it kā ir favorīti, tomēr skaidrs, ka vieglas spēles nebūs. Nesen viņi sagrāva Rudņevu & Co ar 9:2, pēc kā komandas treneris pateica, ka ielaist divus vārtus no standartsituācijām ir nepiedodami. Presē ir izskanējusi informācija, ka Bayern centīsies nosargāt savus vārtus neskartus, tāpēc es šai spēlē diži nesekošu līdzi, jo vērot kā divas komandas spēlē no aizsardzības ir visai garlaicīgi.

Nu ko jauku jums šo futbola vakaru.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-02 13:34, pirms 11 gadiem
Lielisks preview! Tikai nav paskaidrots, kas ir Ibragimovs....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-02 13:41, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Kas ir Ibragimovs. Ir Ibrahimovičs.
Paldies!
Izlaboju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-04-02 14:00, pirms 11 gadiem
Cerams, ka PSG paņems ...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-02 14:05, pirms 11 gadiem
Neticu, ka pret Barcu būs skaists futbols no PSG puses. Valdi, ja Tu maz seko līdzi fucim, tad šodienas centrālais mačs un vispār 1/4finālu interesantākais duelis ir tieši starp Juvi un Bayern. Īstam futbola līdzjutējam (neitrālam skatītājam) vajadzētu likties daudz saistošāks šis duelis. Parīzes autobuss? Kam tas interesē.

Var jau būt, ka PSG iekož, bet nekāds supermačs tas noteikti nebūs. Barca kontrolēs 70% bumbu un PSG atbildēs uz pretuzbrukumiem.

     [+] [-]

, 2013-04-02 14:45, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Neticu, ka pret Barcu būs skaists futbols no PSG puses. Valdi, ja Tu maz seko līdzi fucim, tad šodienas centrālais mačs un vispār 1/4finālu interesantākais duelis ir tieši starp Juvi un Bayern. Īstam futbola līdzjutējam (neitrālam skatītājam) vajadzētu likties daudz saistošāks šis duelis. Parīzes autobuss? Kam tas interesē.

Var jau būt, ka PSG iekož, bet nekāds supermačs tas noteikti nebūs. Barca kontrolēs 70% bumbu un PSG atbildēs uz pretuzbrukumiem.
Ja šodienas centrālais mačš ir starp Juvi un Bayern,tad kāpēc visos portālos pirmā ziņa ir par Barcu, arī pa TV?

     [+] [-]

, 2013-04-02 15:01, pirms 11 gadiem
ingus123456 rakstīja: Ja šodienas centrālais mačš ir starp Juvi un Bayern,tad kāpēc visos portālos pirmā ziņa ir par Barcu, arī pa TV?
Centrāls vai necentrāls, bet futbols interesantāks varētu būt tieši Minhenē, Parīzē Barsa kontrolēs bumbu 70% no spēles laika, PSG aizskries pretuzbrukumos.

     [+] [-]

, 2013-04-02 16:29, pirms 11 gadiem
da_silva rakstīja: Centrāls vai necentrāls, bet futbols interesantāks varētu būt tieši Minhenē, Parīzē Barsa kontrolēs bumbu 70% no spēles laika, PSG aizskries pretuzbrukumos.
Tieši tā, tikai varētu būt,bet vai būs?

     [+] [-]

, 2013-04-02 16:37, pirms 11 gadiem
Valdi,kuri tavi favoriiti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja