Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģim double-double, "Mavericks" pārspēj "Magic"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Porziņģim double-double, "Mavericks" pārspēj "Magic"
Nikola Vučevičs un Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar rezultātu 130:124 pārspēja Orlando "Magic". Porziņģis maču iesāka ar vāju metienu realizāciju, bet otrajā puslaikā guva 15 punktus un maču noslēdza ar 17 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām. Šis bija "Mavericks" astotais panākums pēdējo 10 spēļu laikā.

Kristaps Porziņģis laukumā pavadīja 33 minūtes, kuru laikā guva 17 punktus (1p. 4/4, 2p. 2/5, 3p. 3/10), izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēru vienu piespēli un tika pie viena bloķēta metiena. Latvietim arī viena kļūda un viena piezīme, bet +/- koeficients viņam plus četri.

VIDEO: Porziņģim 17+10 un "put-back" pāri Vučevičam, triumfējot Orlando

Vienradzis pārtrauca četru spēļu sēriju, kurā nespēja tikt pie double-double. Šis bija Porziņģa septītais double-double šosezon. Porziņģis otro reizi šosezon izmeta vismaz 10 tālmetienus – 13 izmestie tālmetieni viņam bija pret "Pelicans", kad latvietis realizēja astoņus, uzstādot jaunu personīgo rekordu. Metienus latvietis realizēja ar 33,3% precizitāti, kas ir sliktākais rādītāks kopš 30. janvāra spēles, kad "Mavericks" tikās ar Jūtas "Jazz". Porziņģis turpina lieliski realizēt soda metienus. Aizvadītajā sezonā viņš soda metienus realizēja ar 79,9%, bet šosezon to dara ar 85% precizitāti.

Luka Dončičs guva 33 punktus (1p. 4/6, 2p. 7/12, 3p. 5/10), izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un atdeva deviņas piespēles. Šī bija 13. reize Dončiča karjerā, kad viņu no triple-double šķīra tikai viena piespēle vai atlēkusī bumba. Pēdējās desmit spēlēs, kurās "Mavericks" izcīnījusi astoņas uzvaras, Dončičs vidēji guvis 31,7 punktus un atdevis astoņas piespēles. Metienus no spēles viņš šajā nogrieznī realizē ar 51,9% un vidēji iemet četrus tālmetienus.

Spēle iesākās ar Kristapa Porziņģa pustālo metienu, kas arī bija vienīgais precīzais latvieša metiens pirmajā puslaikā – pārējos astoņus metienus viņš aizmeta garām. Kopumā pirmajā puslaikā laukumā bija vērojama līdzīga cīņa. Pirmo ceturtdaļu uzvarēja "Magic", otro "Mavericks", bet puslaika pārtraukumā ar trīs punktu pārsvaru devās Dalasa. Pirmajā puslaikā kopumā notika sešas vadības maiņas. Porziņģis bija guvis tikai divus punktus (metienos no spēles 1/9), savukārt Lukam Dončičam bija 15 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Otrais puslaiks iesākās krietni labāk no latviešu līdzjutēju skata punkta, jo Porziņģis realizēja divus trejačus, nedaudz uzlabojot savu metienu procentu. Kad atlikušas bija nedaudz vairāk par piecām minūtēm trešajā ceturtdaļā, Porziņģis izcēlās ar putback danku, gūstot savu desmito punktu spēlē un nokārtojot sev double-double. Puslaika turpinājumā laukumā dominēja "Mavericks", kas, neskatoties uz to, ka "Magic" padevās veiksmīgs ceturtās ceturtdaļas noslēgums, svinēja panākumu arī visā mačā. "Magic" rindās 29 punkti, 15 atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles Nikola Vučevičam, bet 26 punktus pievienoja Evans Furņjē. "Mavericks" rindās otrs rezultatīvākais bija Džeilens Bransons, kurš atzīmējās ar 24 punktiem.

"Mavericks" šis bija astotais panākums pēdējās 10 spēlēs, un šobrīd Dalasa ar bilanci 17-16 ieņem devīto vietu Rietumu konferencē. Vienu vietu priekšā esošajai Goldensteitas "Warriors" ir bilance 19-16, bet septītajā pozīcijā esošajai Denveras "Nuggets" 18-15. Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad jātiekas būs ar Šeju Gildžesu Aleksanderu un Oklahomisitijas "Thunder".

1 2 64 komentāri

     [+] [-]

, 2021-03-02 04:19, pirms 3 gadiem
Ja KP pirmajā puslaikā nebūtu galīgi izregulējies tēmēklis, tad mierīgi varētu teikt, ka izcila spēle, bet tā šoreiz nekas vairāk par normāli nesanāk. Labi paplosījās aizsardzība.
Tomēr šobrīd galvenais, ka komanda uzvar, un nezaudē komandām, kuras ir jāuzvar. Prieks par Brunsonu, kurš pierādīja, ka Magic ir viņa klienti.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-02 04:21, pirms 3 gadiem
Ja godigi, tad neskaitot 6 kiegelus no 3pt linijas startaa, tad diezgan labi noblieza KP, teiksu ka ja partneri nepudeletu tik daudz, butu diezgan tuvu triple double, jo ar pasiem soreiz KP bija diezgan daasns!

  +4 [+] [-]

, 2021-03-02 04:23, pirms 3 gadiem
dzeniso rakstīja: Ja godigi, tad neskaitot 6 kiegelus no 3pt linijas startaa, tad diezgan labi noblieza KP, teiksu ka ja partneri nepudeletu tik daudz, butu diezgan tuvu triple double, jo ar pasiem soreiz KP bija diezgan daasns!
Jā KP bieži iedod uz brīvu metienu, bet partneris izdomā padot tālāk daudzas reizes, no kā pārsvarā nekas nesanāk.
Slēpts komentārs: Dzimmiy
Slēpts komentārs: DansLočmelis
Slēpts komentārs: bļāviens-nu
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

  -2 [+] [-]

, 2021-03-02 05:52, pirms 3 gadiem
sanāca būt nomodā, domāju ieslēgshu pēc ilgiem laikiem, ar KP pirmajiem pieciem uzbrukumiem man pietika, pozīcijas ne/izvēle nekāda, tik lādē kaut ko groza virzienā, no tnx

     [+] [-]

, 2021-03-02 06:32, pirms 3 gadiem
Nu pirmajā puslaikā šoreiz KP širmis bija konkrēti aizvēries. Toties Luka(laikam 3/4) izdomā paspīdēt ar savām dotībām,kā rezultātā 2 kļūdas uzbrukumā un momentā 6 punkti savā grozā. Sevišķi patika,kad Mavs aizskrien 4 pret 1 ātrajā uzbrukumā,Luka skrien kā ceturtais,bet neskatoties dod piespēli sev aiz muguras. Laikam bija iedomājies,ka uz laukuma ir 10 spēlētāji no katras komandas.

  +9 [+] [-]

, 2021-03-02 06:50, pirms 3 gadiem
Kārtējā fantastiskā spēle Kristapam! Mierīgi nokārtota komandas uzvara, pārliecinoša spēle aizsardzībā, atbrīvota vieta laukumā, lai Dalasas pirmā lēdija varētu savākt savu statistiku. Starp citu, vērot, kā misis Slovēnijas MVP "spēlē" aizsardzībā, ir tīrākā bauda . Raksturīga epizode šajā spēlē, 1.ceturtdaļā nedaudz vairāk kā 2 minūtes līdz beigām, Dalasas četrinieks sen jau aizsadzībā, visa Orlando sen uzbrukumā un tikai kad Orlando jau izdara metienu, kaut kur lēni pāri centra līnijai sava groza virzienā lēni un nesteidzīgi velkas Dalasas pīrādziņu veikalu VIP klients. Urjāāā!

     [+] [-]

, 2021-03-02 07:37, pirms 3 gadiem
Kad vēl spēlēja AB.. šeit ar pēc katras spēles izcēlās pāris idioti ar pilnīgi debīliem komentāriem. Ir pagājuši vairāki gadi un atkal atrodas kāds pilnīgs idiots. Pieņemu, ka dēls.. Bet ko tur pārmest... Ābols no ābeles tālu nekrīt.. Žēl, ka tik ļoti atdalīts no pārējās sabiedrības daļas.

  +4 [+] [-]

, 2021-03-02 07:49, pirms 3 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: 5/15 metienu precizitāte makaronam, 5 punkti puslaikā - hahahahaha. Ubags - tur vairāk nav, ko teikt. Enkurs atkal iedomājās, ka ir Karijs - 10 izmesti trīņi, 7'3 makarons stāv pie trīspunktu līnijas un tik lādē ķieģeļus - nabags.

Vai es pirms spēles neteicu, ka Vucevičs Podriņķim parādīs kā spēlē All-star kalibra centrs? Teicu. Un viņš to izdarīja. Salika Podriņķi pilnīgi visās spēles komponentēs un savās nospēlētajās minūtēs uzvarēja Mavs ar +10 - žēl, ka viņam ir tik nožēlojami komandas biedri.

Un, protams, nevar nepieminēt Luka Magic, baby. Kārtējā fantastiskā spēle komandas līderim. Tikai viena piespēle līdz kārtējam triple-double. Malacis - pašlaik velk to enkuru uz play-offiem.
Spēli skatījies? Kurā vietā Vucevičs ''izģērba''Porzinģi? Statistika ne vienmēr atspoguļo spēles norisi. Tas tev trollim būtu jāzina. aizsardzībā gana labi nokapāja. Nekrita šodien. Pirmajā ceturtdaļā 2-3 sasteigti trīspunktu metieni pāri rokām. Ja nekrīt no distances Kristapam vajag vismaz mēģināt vairāk atvērties tuvāk grozam, nevis ganīties gar trīspunktu līniju. Uzkrītoši bieži šoreiz ganījās. Dončičam šoreiz uzkrita trīspunktu metieni pāri rokām. Laba spēle. Plus gana labi kā komanda nospēlēja.

     [+] [-]

, 2021-03-02 08:21, pirms 3 gadiem
jefreitors koškins rakstīja: Kārtējā fantastiskā spēle Kristapam! Mierīgi nokārtota komandas uzvara, pārliecinoša spēle aizsardzībā, atbrīvota vieta laukumā, lai Dalasas pirmā lēdija varētu savākt savu statistiku. Starp citu, vērot, kā misis Slovēnijas MVP "spēlē" aizsardzībā, ir tīrākā bauda . Raksturīga epizode šajā spēlē, 1.ceturtdaļā nedaudz vairāk kā 2 minūtes līdz beigām, Dalasas četrinieks sen jau aizsadzībā, visa Orlando sen uzbrukumā un tikai kad Orlando jau izdara metienu, kaut kur lēni pāri centra līnijai sava groza virzienā lēni un nesteidzīgi velkas Dalasas pīrādziņu veikalu VIP klients. Urjāāā!
+1
smiekligi, bet patiesība.

  +5 [+] [-]

, 2021-03-02 08:21, pirms 3 gadiem
Nesaprotu Kārlailu. Jāatrod iespējas iespēlēt bumbu Porzinģim tuvāk grozam,nevis likt ganīties gar trīspunktu līniju.. Ja nākamajā spēlē tāpat neizmantos Kristapa pārsvaru augumā, būs zāģis.

  +4 [+] [-]

, 2021-03-02 08:25, pirms 3 gadiem
fuelis rakstīja: Nesaprotu Kārlailu. Jāatrod iespējas iespēlēt bumbu Porzinģim tuvāk grozam,nevis likt ganīties gar trīspunktu līniju.. Ja nākamajā spēlē tāpat neizmantos Kristapa pārsvaru augumā, būs zāģis.
Pret šitādu komandu normāla stratēģija KP turēt uz 3pt līnijas,vai arī KP no tās skriet iekšā.

  +3 [+] [-]

, 2021-03-02 08:27, pirms 3 gadiem
Vismaz sāk atgriesties spēlē aizsardzībā un pārējā komanda pavelkas līdz tieši uz aizsardzību.
Mavs gan ir tādi dikti uzvilkta komanda.Pēdējās spēlēs daudz mantām liek ciest.Iepriekšējā KP krēslam sper un šodien no citiem pudeles un ūdens pa gaisu iet.Džonsons ar īsti apmierināts ar kaut ko nebija,kad Luka bez čības palika.
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

  +1 [+] [-]

, 2021-03-02 08:37, pirms 3 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: ahahahahah, atrunas. Kā Podriņķim sūdīga statistika tā atrunas, ka tā neatspoguļoja spēles gaitu vai ka nav objektīva, uzticama, utt. Bet ja Podriņķim pagadās statistiski laba spēle (vienreiz mēnesī), tad gan tā vienmēr atspoguļoja spēles gaitu - Podriņķis bija MVP līmenī, vai ne? hahahahaha, nesmīdini.

Visi, kuri nav pilnīgi akli vai subjektīvi, redzēja, ka Vucevičs laukumā izskatījās reizes 5 labāk par Podriņķi. Vucevičs ir All-star līmeņa centrs, Podriņķis ir viduvējības iemiesojums.
Tu taču esi galvā sists
Tev smadzeņu mazāk nekā žurkai x5

  +3 [+] [-]

, 2021-03-02 08:41, pirms 3 gadiem
Kā pretī nāk normāls garais, tā atkal KP tik gar 3pt ganās. Kaitina, ka nespēlē kā iepriekšējā, vairāk zem groza. Nevar tak ar tādu augumu zem groza līst, kad sedz 20-30cm īsāki džekiņi

  +4 [+] [-]

, 2021-03-02 08:49, pirms 3 gadiem
zzz klasiskais heiteris....fenomenāls kadrs

Kaut ko te gvelž par atrunām, bet kad Dončs sūdīgi nokapā, un Porzingis nav piedalījies spēlē, tad ir klusums, pēkšņi ir aizmirsis, kur sportacentrs atrodas....

  +2 [+] [-]

, 2021-03-02 08:56, pirms 3 gadiem
bet vispār zzz-jākli reku tev heitisma posts...

Pelmenis statistikas grābslis atkal savā ubagu līmenī nospēlēja. 4 no 6 sodiem ir nepiedodami, būtu pamācījies no Porziņģa beidzot kā sodi ir jāmet.... un 4 kļūdas "all-star" līmeņa aizsargam ir prātam neaptverami. labi, ka Porziņģis sameta savus metienus, citādi, jau atkal būtu līdzīga galotne, kuru Pončičs noraktu sava stilā.

nemaz nepieminēšu kāds caurumus šis slovēņu mūllāps ir aizsardzībā...nevienas pārtvertas bumbas, Porziņģim tikmēr jādara viss melnais darbs, nav brīnums, ka viņš grib prom no Dallasas.
Dončiču no rezerves soliņa vajadzētu laist. i to ne katru spēli.
Slēpts komentārs: girgersons

  +1 [+] [-]

, 2021-03-02 09:07, pirms 3 gadiem
girgersons rakstīja: Porziņģis visu spēli gandrīz norara. Bez lukas stbils zāģis būtu. Pasties spēles atkārtojumu un tad raksti atkal tādas muļķības. Pateicoties lukam dallasa pēdējās 10 spēles ir 8-2
a tu davaj, atpakaļ uz savu šaibas stumdītāju sadaļu...tavas "gudrības" te neviens negaida neaptestais ambāli.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-02 09:09, pirms 3 gadiem
Porzingis spēlē labi vai slikti, šeit viņu slavēs un attaisnojumus meklēs.

Luka spēlē labi vai slikti, šeit vienmēr viņu zākās.

  -3 [+] [-]

, 2021-03-02 09:10, pirms 3 gadiem
Shed rakstīja: bet vispār zzz-jākli reku tev heitisma posts...

Pelmenis statistikas grābslis atkal savā ubagu līmenī nospēlēja. 4 no 6 sodiem ir nepiedodami, būtu pamācījies no Porziņģa beidzot kā sodi ir jāmet.... un 4 kļūdas "all-star" līmeņa aizsargam ir prātam neaptverami. labi, ka Porziņģis sameta savus metienus, citādi, jau atkal būtu līdzīga galotne, kuru Pončičs noraktu sava stilā.

nemaz nepieminēšu kāds caurumus šis slovēņu mūllāps ir aizsardzībā...nevienas pārtvertas bumbas, Porziņģim tikmēr jādara viss melnais darbs, nav brīnums, ka viņš grib prom no Dallasas.
Dončiču no rezerves soliņa vajadzētu laist. i to ne katru spēli.
Vājš mēģinājums. Nesen jau par to tika runāts, bet statistiski Podriņķis ir viens no sliktākajiem aizsargiem līgā (un visos statistikas rādītājos ir aiz Dončiča). Pārtvertās bumbas Dončičam vidēji spēlē vairāk kā Podriņķim. Kur Podriņķis sameta savus metienus? 5 no 15 skaitās, ka sameta savus metienus? Neko viņš nesameta. Kopumā vāji.

Mani komentāri vienmēr ir statistiski pamatoti un precīzi. Mācies no manis. Un pieņem patiesību - enkurs ir viduvējība, kas saņem superzvaigznes algu.

     [+] [-]

, 2021-03-02 09:11, pirms 3 gadiem
Shed rakstīja: a tu davaj, atpakaļ uz savu šaibas stumdītāju sadaļu...tavas "gudrības" te neviens negaida neaptestais ambāli.
Nu izskatās ka es esmu zinošāks basketbolā nekā ta, ja jau tu tādas muļķības runā. Luka visās statistikas ailēs bija stabils. Spēli skatījos un varu teikt ka spēlēja labi, bet Porzingis pirmajā puslaikā lohojās, bet otrajā tikai sāka normāli spēlēt.

     [+] [-]

, 2021-03-02 09:14, pirms 3 gadiem
girgersons rakstīja: Porzingis spēlē labi vai slikti, šeit viņu slavēs un attaisnojumus meklēs.

Luka spēlē labi vai slikti, šeit vienmēr viņu zākās.
Pagaidām gan es redzu, ka šeit ir diametrāli otrādi. Pat, ja Kristaps iemestu 50, savāktu 20, bloķētu 10, tādi tupaki kā girgensons un zzz (vai tik nav viens un tas pats jefiņš?) norietu viņu un slavinātu slovāku pelmeni!

  -4 [+] [-]

, 2021-03-02 09:20, pirms 3 gadiem
darbagalds rakstīja: Pagaidām gan es redzu, ka šeit ir diametrāli otrādi. Pat, ja Kristaps iemestu 50, savāktu 20, bloķētu 10, tādi tupaki kā girgensons un zzz (vai tik nav viens un tas pats jefiņš?) norietu viņu un slavinātu slovāku pelmeni!
Slovēņu pelmenis ir labāks par Porziņģi. Latviešu faktors nav iemesls, lai es neracionāli domātu. Ja nevarat atzīt, ka Porzingis ir pārmaksāt un nav vērtīgs savu traumu dēļ, par ko visa NBA līga runā. Ieej soc tīklos un palasi ko par porzi domā. Viņš nav slikts, bet visu laiku vainot luku pat visu vienkārši pierāda ka viņš jau ir superzvaigzne. Tur jau tā problēma, ka Porzingis nemet pat tos 30 punktus. Vienā no desmit spēlēm.

  -3 [+] [-]

, 2021-03-02 09:22, pirms 3 gadiem
Dzhony'sTeamate rakstīja: Kā pretī nāk normāls garais, tā atkal KP tik gar 3pt ganās. Kaitina, ka nespēlē kā iepriekšējā, vairāk zem groza. Nevar tak ar tādu augumu zem groza līst, kad sedz 20-30cm īsāki džekiņi
Viņš baidās līst zem groza, jo traumu var paķert. Viņš nevar iet kontaktā.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-02 09:27, pirms 3 gadiem
darbagalds rakstīja: Pagaidām gan es redzu, ka šeit ir diametrāli otrādi. Pat, ja Kristaps iemestu 50, savāktu 20, bloķētu 10, tādi tupaki kā girgensons un zzz (vai tik nav viens un tas pats jefiņš?) norietu viņu un slavinātu slovāku pelmeni!
Nemurgo. Dienā, kad Podriņķis nopelnīs triple-double, es viņam publiski atvainošos, atzīšu, ka esmu kļūdījies un izdzēsīšu savu kontu. Bet tas ir no stāsta - "ja tantei būtu riteņi" - tas nekad nenotiks un mēs visi to labi zinām tāpēc tava komentāra vērtība ir apaļa 0.

  +4 [+] [-]

, 2021-03-02 09:34, pirms 3 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Nemurgo. Dienā, kad Podriņķis nopelnīs triple-double, es viņam publiski atvainošos, atzīšu, ka esmu kļūdījies un izdzēsīšu savu kontu. Bet tas ir no stāsta - "ja tantei būtu riteņi" - tas nekad nenotiks un mēs visi to labi zinām tāpēc tava komentāra vērtība ir apaļa 0.
Triple - Double vērtība ir zūdusi... Paskaties uz Luku un Westbruku, kuriem dod brīvību savākt atlēkušas bumbas. Paskaties uz Kapelas triple - double nesen 20+ pts 10+ atlēkušas bumbas un 10+ bloķētie metieni. Tas ir triple - double nevis, ko mazie vāc visu laiku. Vēl labs, piemērs, Jokic, kurš dalās ar bumbu un prot atrast komandas biedrus, lai iedotu labas un izcelšu vārdu brīvas piespēlēs!

  +1 [+] [-]

, 2021-03-02 09:37, pirms 3 gadiem
No mana skatījuma vakar Dončičs nospēlēja +/- normāli. Labi krita trīņi, kā bullēns ar galvu sienā skrēja, bet ne pārāk. Aizsardzību no viņa gaidīt bezcerīgi. KP sākumā spītīgi meta garām trīņus, 2/4 ļoti labi nosedza Vuceviču , aizvietojot Kleberu. Put-danks , ja kas, bija tieši pāri Vucevičam. Un vēl - Vucevičs taču 15 no saviem 29 punktiem veica ar 3-punktu metieniem, atlēkušās Dallasa vinnēja - tā ka KP kopumā nostrādāja godam. 7-8 balles no 10

     [+] [-]

, 2021-03-02 09:43, pirms 3 gadiem
Luka Doncic last 10 games:
31.7 PPG
7.6 RPG
8.0 APG
51.9 FG%
46.5 3P%
4.0 3PG
8-2 Mavs

heiteri pa kruumiem?

     [+] [-]

, 2021-03-02 09:43, pirms 3 gadiem
Shed rakstīja: a tu davaj, atpakaļ uz savu šaibas stumdītāju sadaļu...tavas "gudrības" te neviens negaida neaptestais ambāli.
Piedod, bet neaptēsts esi tu.
Es protams saprotu, ka savējie ir jaatbalsta, un tā būtu jābūt, bet nevajag visā saskatīt kaut kādu sazvērestību. Dalasa bija un šobrīd būs Lukas komanda. Kristaps atsevišķās spēlēs nodrošinās uzvaras, bet pagaidām to dara Luka. Ļoti ceru, ka Kristaps spēs atgūties no šo traumu likstas un demonstrēt sniegumu, tuvu kā NY laikos, jo nu ir ļoti viegli saskatīt atšķirību, kā spēlēja pirms traumas un kā tagad.

  +3 [+] [-]

, 2021-03-02 09:47, pirms 3 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Nemurgo. Dienā, kad Podriņķis nopelnīs triple-double, es viņam publiski atvainošos, atzīšu, ka esmu kļūdījies un izdzēsīšu savu kontu. Bet tas ir no stāsta - "ja tantei būtu riteņi" - tas nekad nenotiks un mēs visi to labi zinām tāpēc tava komentāra vērtība ir apaļa 0.
Kāds tev triple double? Kāpēc lai garajam būtu triple double? viņš to varētu savākt tikai ar bloķētajiem metieniem. Viņš ir scorers turklāt vēl garais, un tāds visbiežāk noslēgs uzbrukumus nevis kaut ko veidos. Kkādas 3+ piespēles jau ir ļoti labi priekš garā un ne visi to var darīt, un ne visiem to vajadzētu darīt. Vienīgie freaki ir Jokic, Green, vrb arī Vucevič var pieskaitīt.
Ko tad mums teikt par kkādu Beal, vai Rozier, kuriem ar piespēlēm pavisam švaki? Rozier vispār PG ir, kuram triple double tak jābūt katru spēli. Un tā mēs varam runāt par daudziem. Kevinam Durantam arī nekad nebūs triple double, vai tāpēc viņš ir sūds?
Ja KP pacels piespēles uz 3+ tas jau būs ļoti labi.
1 2 64 komentāri