Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Savainojuma dēļ Gordons izlaidīs vismaz četras nedēļas, bet ''Warriors'' Vaismens nedēļu

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Savainojuma dēļ Gordons izlaidīs vismaz četras nedēļas, bet ''Warriors'' Vaismens nedēļu
Ārons Gordons pret Paskalu Siakamu. Foto: Kim Klement-USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Orlando ''Magic'' un Goldensteitas ''Warriors'' uz kādu laiku būs spiestas iztikt bez sākumsastāva spēlētājiem. Izmežģītas potītes dēļ vismaz uz četrām nedēļām izkritis Orlando uzbrucējs Ārons Gordons, tikmēr ''Warriors'' būs spiesta iztikt vismaz uz nedēļu bez pirmgadnieka Džeimsa Vaismena dēļ izmežģītas rokas locītavas savainojuma.

Traumu likstas turpina vajāt Orlando ''Magic'', kas uz visu atlikušo sezonu krustenisko saišu plīsumu dēļ iepriekš zaudēja divus sākumsastāva spēlētājus - aizsargu Markelu Fulcu un uzbrucēju Džonatanu Aizeku. Tagad lazaretē pievienojas arī uzbrucējs Ārons Gordons, kurš potītes traumā iedzīvojās vakardienas mačā pret Toronto ''Raptors'' (102:115).

Kā ziņo vienība, Gordonam būs jāizlaiž vismaz četras nedēļas. 25 gadus vecais uzbrucējs šosezon vidēji spēlē ir guvis 13,8 punktus, izcīnījis 7,2 atlēkušās bumbas un izdalījis 4,2 rezultatīvas piespēles. Uzbrucējam vēl ir spēkā līgums uz diviem gadiem no sākotnēji 2018.gadā parakstītā četru gadu līguma par 76 miljoniem ASV dolāru.

Orlando vienība sezonu iesāka lieliski, izcīnot panākumu sešās no pirmajām astoņām regulārās sezonas spēlēm, bet kopš tā laika viņi ir uzvarējuši tikai divas no pēdējām 13 spēlēm, kas Austrumu konferencē liek atrasties 12.vietā.

Tikmēr Goldensteitas ''Warriors'' paziņojusi, kad vienībai vismaz uz nedēļu būs jāiztiek bez 2020.gada NBA drafta pirmās izvēles Džeimsa Vaismena, kurš iepriekšējā mačā pret Detroitas ''Pistons'' (118:91), neveiksmīgi piezemējoties, iedzīvojās rokas locītavas savainojumā. “Warriors” pirmgadnieks šosezon 20 spēlēs vidēji 21 minūtē guvis 12,2 punktus, izcīnījis 6,1 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,3 pretinieku metienu.

Goldensteitas vienība šobrīd ar 11 uzvarām 20 spēlēs atrodas dalītā astotajā vietā Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://twitter.com/WarriorsPR/stat...