Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bredlijs atgriezies "Celtics" sastāvā, spēlēs jau šonakt

Bredlijs atgriezies "Celtics" sastāvā, spēlēs jau šonakt
Eiverijs Bredlijs (ar bumbu) laužas cauri pretinieku aizsardzībai
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Bostonas "Celtics" komandas sastāvā atgriezīsies talantīgais aizsargs Eiverijs Bredlijs, kurš plecu operācijas dēļ bija spiests izlaist līdzšinējo sezonas daļu.

Vakardien pēc kārtējā treniņa Bostonas "Celtics" galvenais treneris Doks Riverss pavēstīja, ka šodien gaidāmajā mačā pret Memfisas "Grizzlies" laukumā pēc septiņu mēnešu pārtraukuma atgriezīsies talantīgais Bredlijs. Riverss piebilda, ka nav izlēmis, vai Bredlijs spēli sāks starta pieciniekā, jo nav skaidrs, vai spēlē ķeltiem spēs palīdzēt Ražons Rondo.

22 gadus jaunais aizsargs piedalījās divās pirmssezonas spēlēs, taču traumēja plecu un bija spiests gulties uz operāciju galda. Īsi pirms sezonas sākuma Bredlijam tika veikta operācija abiem pleciem, kas liedzis spēlēt aizvadītās sezonas pirmajā pusē.

Pēdējās spēlēs Bostonas galvenā problēma ir spēle aizsardzībā, kās īpaši izcēlās spēlē pret Sakramento "Kings", kuri "Celtics" grozā sabēra 118 punktus. Bredlijs ir zināms kā ļoti labs aizsardzības speciālists, tāpēc viņa atgriešanās varētu nākt krietni par labu nestabili spēlējošajai "Celtics", kura pēc aizvadītajām 30 spēlēm Austrumu konferencē ieņem tikai 9. pozīciju un atrodas ārpus "play-off" zonas.

"Rīt iešu laukumā un spēlēšu tā, kā esmu ieradis to darīt," pēc treniņa atzina pats Bredlijs. "Esmu sajūsmā par atgriešanos, sajūsmā ir arī komanda, un es nešaubos, ka sajūsmā ir arī fani. Došos laukumā un spēlēšu "Celtics" spēli."

Pērnajā sezonā Bredlijs piedalījās 64 "Celtics" spēlēs, 28 sākot komandas starta pieciniekā, vidēji gūstot 7,6 punktus, izcīnot 1,8 atlēkušajām bumbām un 1,4 reizes rezultatīvi asistējot partneriem.

Izmantotie resursi:
Boston.com - Boston, MA news, breaking news,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-02 20:59, pirms 11 gadiem
Lieliskas ziņas!

     [+] [-]

, 2013-01-02 21:00, pirms 11 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Pierce ir caurums, tāpat kā Terijs, divi izcili aizsardzības caurumi, kurus apvadot, var iemest labus punktus.

nez, vai Bredlijs uzreiz dos tādu pienesmumu, un neteiktu, ka viņš ir tik talantīgs, drīzāk īstens darba rūķis, kas sasniedza savus rezultātus ar darbu un ar laiku, sākumā, tikai kā defa speciālists, kurš līdz ar Ray Ray izstāšanos, dēļ traumas, iegāja 5niekā un ne tikai strādāja defā, bet arī sameta vajadzīgos punktus.

kopumā vērtējot Bostonu, 1 vīram ir vietas, Barbosa pazudis ments ir! tāpat kā Jamisons iekš LAL Būšu tikai priecīgs, ka Breds ieies startingā, Teriju tad jāmet uz 6to.
Rondo, Breds, Grīns, Pierce, KG.
Terijs, Bass, Kortnijs, etc, - it kā uz papīra not bad, bet reāli centri ir nekādi, kas iegāž.

to cik vāji ir Bostona - varējām redzēt šīs sezonas spēlē pret Cavs. kur jaunie apspēlēja vecos bukus.
Jā,centra spēlētāji ir sāpīgs jautājums. Un es šaubos,ka Terijs sēdēs uz beņķa,jo viņš taču ir snaiperis un labs punktu guvējs,bet nu kas zin ko Doks izdomās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja